- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spawn21
veterán
wow. kicsit drága.
Viszont ezért cserébe kapsz is pár extrát.s24U+15p
-
dezs520
senior tag
Eljött az idő...a google "ipad"-ja
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Remélhetőleg kissé lenyomja a 10"-es táblák árát. Nem semmi felbontást préseltek bele...
<< Heimdal >>
-
Zull
senior tag
Egy baj van a droid tabletekkel: nagyon nagyon kevés dedikált app van. Ez még a nexus 7-emen is szemet üt, de a 10-en NAGYON szemet fog ütni (szó szerint). Nagyon gyorsan össze kell kapniuk magukat / motiválni a fejlesztőket.
-
freeknight
őstag
Nagyon korrekt. A kijelző brutális, a dizájn samsughoz mérten nagyon szép. Januárban szerintem meglepem magam eggyel... természetesen egy nexus 4 társaságában
-
NielsX
tag
Miért nincs benne SIM foglalat azt nem értem..Nagyon tetszik, nagyon jó, de b+ ennyi pénzért még csak netezni sem lehet vele akkor és amikor akarok, az elég kiábrándító. Ezt leszámítva szuper gép, a kijelzőjét szívesen megnézném ha már lesz az országban valamikor belőle.
-
Pete55555
addikt
Masina: gép, táblagép, eszköz, szerkezet, készülék, kütyü, ketyere, cucc...
...Szeretem leracsniztatni...
-
M3oH
addikt
Ez ugy, ahogy van, rendben van. Elfogadnam, csak nekem ez mar kicsit borsos, attol fuggeltlenul, hogy eleg bestbuy a cucc.
-
mazsi1911
aktív tag
Na ez aztan valami! A felbontas korrekt, kicsit nehéz es vastag, ja es TFT?.... Betekintesi szoge nagyon szar lehet! Mar a kepeken is latni...
-
bok92
addikt
Jó kis kütyü lett... De ha kapható is lesz idehaza, akkor még jobb lesz...
-
sien
aktív tag
-
raub
tag
Nagyon korrekt!
A gyönyörű kijelző mellet és a brutális akku mellett, személy szerint nekem kifejezetten jó pontot ér, hogy végre nem csupán egy specifikációs ponti pipa a kamera megléte... -
leeate
senior tag
No ennél a táblánál már én se tudok megfogalmazni kritikát - végre egy gyártó, amelyik a saját oprendszerét tolja az eszköz alá
Soha többet nem vitatkozom DSLR témában!!
-
NielsX
tag
Igen igazad is van, meg nem is. Szerintem 2012 végén egy ilyen brutális csúcstablettől igazán elvárható lenne ez az opció. Félre ne érts, nagyon tetszik a gép, és nem sok olyan tablet van amiért $-t adnék, de engem személy szerint zavar a sim hiánya, alap kéne már hogy legyen mint ahogy a N7 esetén is kellett volna - később meg is jelent a bővített 32gb-s netes verzió, nem véletlenül.
-
Cyberpunk
félisten
Még csak átfutottam. A kijelző nagyon jó, de ezzel a formával nagyon agyoncsapták nálam. Egyik szemem nevet a másik sír szitu van.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
callmeakos
veterán
Durva cucc, elfogadnám
All→M8
-
merkucyo
aktív tag
A monitoromnak nincs ilyen felbontása
Habár ezzel vagyunk így egy páran
Vágjátok ki az erdő leghatalmasabb fáját ezzel a kis heringgel !!
-
V.Stryker
nagyúr
Hát ez öngól lesz. Hogy néz ki? Milyen fos anyagokból van már? Ennyi pénzért iPad van és hát azzal ez még mindig nem egy kategória. Mondhatjuk itt a frekvenciákat, meg a magokat.... Jó úton vannak, de ha az iPad-ot akarják szorongatni, akkor még egy két év gyúrás ráfér.
-
-
Hobbbyt
őstag
Előbb olvasd el a tesztet..
Mi bajod van a TFT-vel? Úgy érzem van egy kis képzavarod a fogalmakat illetően.. (Az IPS is TFT)Nekem pl. kifejezetten nem kell bele simkártya..
Ezzel a Google tarol.. mindent. Az iPad elbújhat..
[ Szerkesztve ]
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
arn
félisten
draga? mi jobb van ennyiert?
ez a gumis hatlap nagyon bejott a n7en, szvsz sokkal praktikusabb mint barmi mas. nem sajnalom letenni sehova, es jo kezbe venni, tartani. remelem itt is hasonlo. az ipad4 nagyon jo, de ez is egy jo alternativa.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
margithid
veterán
Durva cucc, de ennyit nem adnék érte.Nézegettem múltkor, hogy van már 30-40k körül ips megjelenitős 7"-os tablet. Ha azt vesszüik, hogy egy tablet tartalomfogyasztásra van kitalálva, akkor ez az ár sok.
Én midnenképpen megvárom a teljes értékű win8-at futattó tabokat az új intel és amd processzorokkal. (remélhetőleg passzív hűtéssel már)
A sim hiánya pedig szerintem nem fájó, akinek ilyen tabja van, annak van otthon wifi, ha meg nem, akkor mobilról meg kell osztani a netet és kész is, nem hiszem, hogy olyan hamar lemerülne a mobil a megosztástól. Kiváncsi leszek az itthoni árra, de félek 150k felett lesz.. Fél év múlva talán-talán lesz majd 16 GB-os verzió 100k felett picivel, de akkor meg már ott lesznek a win8 tabletek. -
törölt tag
WoW, ha ez a HTC égisze alatt jött volna ki, máris rohannék és adósodnék el
-
N!tRo
tag
Ha ezt a gépet HDMI-n rákötjük egy Full HD TV-re, akkor milyen felbontásban fog megjelenni az Android (tehát nem játék vagy film, vagy ilyesmi, hanem pl a home screen)?
Az Én Prime tabletem sajnos csak 720p-ben. Kiváncsi volnék, hogy ez a Nexus 10 tud-e már 1080p-t is?
[ Szerkesztve ]
My Frist Android Logic Game -[ Frame It! ]- keresd az Android Market-en!
-
Flash86
tag
Tényleg ilyen sokan vannak, akiknek van a telefonjukhoz egy net előfizetés meg egy a tablethez?
"Kezdetben vala a sötétség, és ahogy nézem, az is maradt"
-
ikormos
csendes tag
"Nekem pl. kifejezetten nem kell bele simkártya.. "
Ezt a simkártyás mizériás én sem értem. Ma már kinek nincs a zsebében egy telefon, ami tud wifi megosztást? Mikor van olyan helyzet, hogy a tablet nálam van a telefon meg nincs? Fizessek mégegy mobilnetet a semmiért?
Vagy mit nem értek?KI
UI: Hopp, ezt már más is leírta...
[ Szerkesztve ]
-
blackydan
senior tag
Végre, nagyon vártam már ezt a cikket... olvasom is
-
MrPetya19
addikt
Van benne NFC chip is, kettő darab ráadásul, egy hátul, egy a kijelző alatt.
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
Stifler93
tag
válasz gaben1117 #31 üzenetére
Az iPad-re van a nagy felbontású kijelzőhöz optimalizált tartalom.
Ezen a Nexus 10-en jól néz ki az android home screen, a böngésző és a gyári alkalmazások, viszont a Play Store-ban szinte nincs a 2560x1600-as felbonásra optimalizált app.iPhone 15 Pro 512GB; iPad Pro 11” 256GB; Retina MacBook Pro 13", Apple Watch
-
Stifler93
tag
válasz #54715584 #37 üzenetére
Akkor átfogalmazom: nem csak a felbontáson van a lényeg, android-on a tablet alkalmazások úgy néznek ki, mintha a telefonra készült appot csak felnagyították volna. Egyszerűen nincs kihasználva a nagyobb képernyő.
iPhone 15 Pro 512GB; iPad Pro 11” 256GB; Retina MacBook Pro 13", Apple Watch
-
Blyan
félisten
Jó lett ez. Most már csak az tablet app kínálatot kéne kicsit felturbózni, mert ez a fő hátránya jelenleg.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
HXY
addikt
A legolcsóbb zug gsm-ben mennyibe kerül?
-
Mardel92
tag
A 3G szerintem is egy fájó pont. Azoknak akik meg nem tudják elképzelni a net nélküli telót, itt vagyok élő példának. Egy Nokia 2700c telefont használok, mivel számomra egy telefon telefonálásra való és nem akarom minden este töltögetni, meg izgulni, hogy kibírja e a nap végét, így számomra is fontos a 3G egy tabletbe, ezért ez szerintem is fontos szempont. És azért az a 2 előfizu se olyan vészes szerintem.
Használtam okos telefont is elég sokáig, de nem térnék vissza rá csak azért, hogy ne 3G-s tabot vegyek.
-
margithid
veterán
Ha csak telefonálni akarsz, akkor egy okosteló is kihúzza 2 napig, és van olcsón is, sony xperia tipo.
De ha tényleg költséghatékonyan akarod megúszni, akkor vannak kártyás ajánlatokban 10-20k-ért wifi megosztás képes telók, ha 150k-t kiadsz egy tabletért, ez is belefér még.
Amúgy a trend szerintem az lesz, hogy a táblagépeket egyre kevésbé szerelik fel 3g modemmel. Egyrészt tényleg szinte midnenkinek van okostelója, másrészt nagy a felár. -
bagkri01
őstag
Még csak a spec listát néztem meg de az a felbontás WOW
notebookokat megszégyenítő.
Olvasom is a tesztet.samsungI600>tmobile pulse>nokiaE52>se xperia mini>nexus s>acer liquid gallant duo>JiayuG3>WayteQTalk5H(MIUIbyKelzsoca)>Xiaomi Hongmi 1S>lumia 535>Lenovo A6000>Meizu M2 Note
-
Entryy
aktív tag
Én szerintem a másik véglethez tartozom, csak nekem, az én használatomban 4 mobilnet előfizu van.
A családban még akad pár és otthon pedig a normális kábelnet.A cucc pedig szerintem sikeres lesz
[ Szerkesztve ]
http://www.adrenalinbase.com/index.php?L=fr&T=videos# -- The need4speed " The art of flight "
-
Mardel92
tag
válasz margithid #45 üzenetére
Azért a 2 nap != egy hét (mint a nokiám). És azért az 5k-s neg a 20k-s teló se ugyan az a kategória. Hiába mondod, hogy bele fér, én pl hónapokat spóroltam a vodafone smart tab 7esemre, pedig nem 150k volt és valószínű a következő gépre se csak olyan ”nah most ezt megveszem” elhatározásból futok bele, de igen, már spórolok egy felsőbb kategóriés cuccra. Szerintem sokan vágynak ilyen cuccok után, akiknek nem mind1, hogy még kifizet 30k-t egy telóért csak h netet osszon, vagy +10-15k a simed készülékért. Nekem se fért volna bele ezért egy telefon.
Entryy: Igen, van ilyen is, valószínüleg egyikünk sem az áttlag
Btw, kétségtelen, hogy sikeres lesz.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPad 8th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3812
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest