Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz KROK640 #33929 üzenetére

    KROK640 addikt :) akkor segíthetne, hogy ezeket pontosan hogyan is értsem, hogy ne nézzem be (ugyanis ezekre reagáltam):

    De ha én csak olyat merek írni, hogy a Linux azoknak való akik szeretik 10 parancsban elintézni azt amit Windows alatt 2 kattintás alatt is lehet, akkor rögtön öten jönnek hogy mégis hogy képzelem én ezt?

    +

    Pedig részemről a Linux már ott esélytelen napi vagy kizárólagos oprendszernek, hogy még normális mai játékokat sem képes futtatni.

    A lőtéri kutyával együtt engem sem érdekel, hogy fatpingvin gonoszkodik egy olyan OS kapcsán, amit bevallottan nem használ, vagy hogy KROK640 addikt :) számára a Windows sokkal megfelelőbb. Nem is arra reagálok a másik négy hipotetikusan mindig ugró emberkével együtt, hanem arra, amikor tényszerűen cáfolható bullshittel próbálja valaki alátámasztani azt, hogy melyik OS "alávalóbb" a másiknál és pontosan lekövethető akár ebből a topikból is, hogy mire "alapoz". (Volt már olyan is, hogy a Windowsszal kapcsolatos hasonló bullshitre "ugrottam".) Mondjuk amikor évek óta ismétlődő mintában tolja ugyanazt a bs-t a t. fórumozó, anélkül, hogy jottányit is követné a témát érdemben, vagy akár csak feltenne végre egy abszolút user-friendly telepítővel és GUI-val rendelkező Linuxot...

    Tőlem amúgy pont nem fog KROK640 addikt :) olyan megnyilvánulást találni a fórumon, ami a Linux Windowsszal szembeni felsőbbrendűségét hirdeti. (Olyat már írtam, hogy egyéni szocproblémák* miatt kicsit jobban szeretem otthonra használni a Linuxot, mint a Windowst, de ennél többet nem, bevallottan "érdeklődő felhasználó" vagyok, most is szenvedek (bénázok :B ) 1-2 Linuxos problémával (OpenWRT topikban pl.).)

    A steamdeck pedig valami kézi konzol, ezek számomra kb láthatatlan dolgok

    Akkor nyilván opr pár héttel ezelőtti neki szóló ajánlását sem látta KROK640 addikt :), így egy minimális Google keresésre, esetleg az angol nyelvű Wikipedia szócikkre sem volt effort, a PH!-s saját Steam Deck topikról nem is beszélve. (Szerk.: tettem linkeket.)

    * A szocproblémákat kifejthetem, de nem hiszem, hogy volna rá igény, nem nagyon volna belőle OS flame.

    [ Szerkesztve ]

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák