- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz KROK640 #33796 üzenetére
gazdagaudiofil hifizőknekKőgazdag madaraknak. Lenry jól írta. Idiótáknak.
Ha lenne 40millám egy szaros csigahangfalra, akkor nem egy hangszóróra pocsékolnám el, hanem felbérelném magát a zenészt, és élőben halllgatnám, és együtt szívnánk a kokót a lányok melléről.
Csigahangfal bzmeg.[ Szerkesztve ]
-
hobizoli
nagyúr
meg az USB kábelnél az a vetítős duma mellé, aszondjajaz:
drastically increasing transfer speeds
bááááástya, ez frutti 2 megaforintért mégcsak nem is USB3.0-s "kék" kábel, hanem a ~20 eves 2.0-s, ami 480Mbps-t tud csak max
meg egy digitalis jelatvitelnel mi ez a zavarszuresi grafitduma?
ott vagy "1" van, vagy "0", meg eleve van CRC is a kodbantöbb drón kell ;P
-
KROK640
nagyúr
Megmondom őszintén sajnálom őket.
Ugyanis két eshetőség van :
1. nem hallja különbséget csak így akarja felhívni magára a figyelmet, így próbál valamiben hozzáértőnek tűnni, és kitűnni. Szerintem ezt kategóriát nem is kell tovább taglaljam2. Tényleg hallja. Ez a rosszabbik, ugyanis ha így van, akkor egész életében komoly vagyonokat kell költenie hangrendszerre, fülesekre stb, és utána sem a zenét fogja rajta élvezni, hanem azt, hogy tekeredik a bejáratós kábel.
A 2000-es évek elején volt két-három gépes haverom aki persze hifizett is. Mindegyiknél azt láttam, hogy komplett jó gépek árát öntik a hifibe (2000-es évek elején százezrekről beszélünk!) és soha egyikük sem elégedett a végeredménnyel, mind felfedezett mindig valami bosszantó hibát, amiért újabb pénzeket lehetett rálocsolni, és ha a szomszéd rendszere szebben szólt az meg maga volt a görög tragédia. Jah és mindig mindent wav-ban meg losslessben kellett tárolni mert ő "hallja" a különbséget. Ment a nagy lossless zenetárolgatás ezért komoly mennyiségű winyó is kellett a zeneállománynak (ami mikor 20GB HDD is 30-40 ezerbe került nem volt épp szerencsés) (10-20-30GB-os HDD-k korában) így HDD-re is ellehetett költeni az isten pénzét is, én meg jót röhögtem a magamban, hogy mp3-at használva a 2×20GB HDD is mindenre is elég (pl 2001-ben). Vakteszten mind megbukott, hogy nem veszi észre a különbséget az mp3 és a wav között, de persze mindig volt valami kifogás, most épp miért nem sikerült eltalálni.
Emlékszem, volt egy haverom a Tóni. Akkoriban ugye egy 1-2 éves gép rendszerint elavult volt, és nekem általában az kihívást jelentett, hogy nagyjából naprakészen tartsam a gépem. A Tóni (meg akkoriban kb mindenki) szintén küzdött ezzel, és pénzt nem kímélve ő is igyekezett lépést tartani, több kevesebb sikerrel, hogy a PC-t is modern szinten tartsa. Igen ám, csakhogy Tóninak volt egy másik nagy hobbija, az pedig a Hi-fi. Kilószámra hifis újságok, több komplett szet, erősítők, mindig éppen készült valami új, amivel már nem csak remegtetni de be is tudja majd törni a szoba ablakait. Elképesztő pénzeket tudott belelocsolni, a hi-fire mindig éppen kellett még 100-200 ezer ft, és akkor nah már teljesen tökéletes lesz. A vájtfülűnek kikiáltott szakértő haverokkal pedig egymásra licitálva versenyeztek kié a drágább és a nagyobb rendszer, állították hogy ők hallják a különbséget még egy 500 és 600 ezer ft-os rendszer között is, ha pedig hallottak egyszer egy millióst, akkor azalatt nincs megállás.
(egyébként akkoriban én is beszálltam kicsit az erősítős deckes hangfalas világba, de egyrészt láttam, hogy ez egy feneketlen pénznyelő, másrészt a szülők és a szomszédok miatt még egy pár 10 ezres rendszert sem tudtam kihasználni, így pár hét után inkább eladtam az egészet).#33799 sh4d0w és #33800 Lenry : Röviden tömören mindkettőre igaz
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz hobizoli #33802 üzenetére
Engem inkább az érdekelne, hogy ezek a csoda kábelek vajon mennyibe kerülnek a gyártónak mire lejönnek a gyártósorról?
Aztán mennyiért veszi a nagyker?
És mennyiért veszi a boltos a nagykertől, mielőtt 2 "Megaforint" (sajnos nem 2 ezer, hanem 2 Millió) lesz az ára?Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
válasz KROK640 #33804 üzenetére
Digitalis jeltovabbitasnal (ethernet, usb, hdmi) nincs olyan, hogy tenyleg hallja. Barmi ilyen netto bullshit. Akarhogy sundoritik meg penderitik a gyarban a huzalt, nem fogja magat jobban kihuzni az egyes es nem fog szebben gorbulni a nulla. Szoval de, ez kizarolag madaraknak van, atveres az egesz.
Egy fasza hangfal az mas (egy bizonyos szintig), illetve bizonyos szintig a jobb hangfalkabelnek is van ertelme, de ezt a plafont boven elerjuk a meterenkent nagyon maximum 40-50.000 forintos kabeleknel, de mar azoknak is csak az abszolut legfelso hazban van ertelme, es kb utoljara. Meg egy audiofil, eleve erre tervezett meretu es kivitelezesu szobaban is igaz az, hogy magara a szobara, akusztikara mindig tobb ertelme van kolteni, mint draga kabelre.
Volt szerencsem nemreg egy direkt erre atepitett szobaban egy par Dali Rubicon 8-al (~2-2,5MHUF/par) egy "olcso" ~5.000ft/meteres es egy draga, ~50.000ft/meteres kabellel meghallgatni (kivancsisagbol gyors vaktesztelni is) a dolgot. Volt pici kulonbseg, igen, de baszottul figyelni kellett hozza. Sracot megkerdeztem, azt mondta, hogy a 20.000ft/meteres es az 50.000ft/meteres kabel kozott a kulonbseget mar muszerrel se sikerult kimerniuk. De ugye ez nem is egy 40 millas hangfalpar volt (99% biztos vagyok benne, hogy ez is netto faszsag), hanem "csak" 2.5 millios, szoval legyunk jofejek, es mondjuk azt, hogy az 50khuf-osnak meg eppenhogy lehet ertelme. Felette semminek. Akkor se, ha analog.
Ha digitalis, akkor meg a legolcsobb kinai vacak pont ugyan azt a teljesitmenyt fogja audio szempontbol hozni, ha nem kontaktos es megvan a megfelelo savszelessege, hogy atvigye az adatot.[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
bambano
titán
Azért ezt korrigálnám:
Elfogadom, hogy a "felsőházi" kábelekről ezt gondolod, de az a tapasztalatom, hogy az olcsó végén a palettának igenis van egy rakás kábel, ami jól hallható különbséget okoz. Ráadásul az usb-nél nem csak a kábel szokott ótvar lenni, hanem az adó és a vevő áramkör is. Az usb szabvány önmagában egy szemétdomb, rendes adatátvitelre sem alkalmas, nemhogy zenei átvitelre.A normális ember hifije arról szól, hogy megtalálja azt a pontot, amikor további zsetonok rálocsolása már nem hoz akkora előrelépést, hogy megérje. Csökkenő határhaszon elmélet.
A többi hsz-re: két rendszer között mindig lesz különbség. Ez vitathatatlan. A valódi kérdés az, hogy melyik a jobb. Mert nincs jobb. A jóság személyi szubjektív értékítélet. Van, ami neked jobb, van, ami nekem, még ugyanazon árszegmensben is.
Azt pedig, hogy mit tudtál kimérni, főleg a műszer határozza meg.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
válasz bambano #33807 üzenetére
Nem véletlen nem beszéltem az alsóházról. Ott vannak különbségek bőven, amik nagyon is hallhatóak még egy olcsóbb rendszerrel is. Mint minden másban, itt is a józan ész a térválasztó: a legolcsóbb fos az olyan is lesz, viszont agyatlan szintig sincs értelme elmenni. Egy pár ezer ft/méter árú hangfal kábel, normális minőségű banándugókkal az férjen bele, ha hifizik az ember.
Usb: hát, márpedig akármit mondasz, a kábelen ez nem múlik. A rendszer összes többi elemén persze, nyilvános. Meg jah, úgy egyáltalán, ki a tököm használ usb-t hifire, de ha már usb és zene, magán a kábelen semmi nem múlik. És ez a többi digitális jelre is igaz. Specifikációknak feleljen meg a kábel, adat menjen át rajta kényelmesen, aztán örömbódottá. Persze a legfosabb kínai szart akkor se vesszük meg, de azt nem az audio miatt, hanem mert nem szeretünk teljes erőből, csukott szemmel, nyitott szájjal futni a faszerdőben.
Jóság, szubjektivitás: ez nagyon igaz. Én pl amatőrhöz képest elég sok hallgatás után arra jöttem rá, hogy az én fülemnek a két legszebb (de azért halandó számára elérhető árú) az nagy szobában a klipsch, kisebb szobában a Dali cuccok. De ez nagyon szubjektív, sokan mindkettőtől a falra másznak.
Ui: bónusz: amitől meg mindenki odáig meg vissza van, a kef cuccok nekem abszolút nem tetszenek hangra. Pláne abban az árban.
Ui #sok: usb audióra: külső hangkártyaként működő erősítő PC hang szerepében játszik? Mert akkor viszont sokan használnak usb-t audióra. Mondjuk akkor is faszság a nagyon drága kábel. Jót kell venni, de nem azért, mert szebb hangja lesz, hanem mert ha normális usb kábelt vesz az ember, akkor nem kell fél évente új kábelt vennie.
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
-
válasz bambano #33809 üzenetére
5000ft/méteres hangfalkábelre mondtam, hogy olcsó.
Kef: mi számít rendes erősítőnek? Szerintem fasza cuccok voltak. Az egyik (bookshelf) pár egy a hangfalakkal kb azonos árú denonra volt kötve, egy másik meg valami marantz cuccra, ezt fingom nincs, milyen kategória lehetett. Szépen szólt meg minden, de valahogy nekem nem volt az igazi. De amúgy azt hallottam már, hogy rohadt kényesek tudnak lenni a párosításra, szóval simán lehet, hogy ez volt a gond. A probléma ezzel az, hogy nehéz. Örül az ember, ha meg tud valamit hallgatni egyáltalán, az meg, hogy úgy igazán rendesen végig tudja próbálgatni sajnos kb esélytelen.
-
-
koby11h
őstag
válasz hobizoli #33812 üzenetére
De ez a digitális érzésre nem az a digitális... ez benne a lényeg. Nekik. Van aki hiszi, hogy ezt hallja, érzi!
Mint a vízeret, az aurát vagy némelyek fejében lévő, fényt is meghajlító sötétséget...
De hülyék lennének a gyártók ha nem használnák ki asötétségetlehetőséget![ Szerkesztve ]
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
Na ja.
Az más kérdés, hogy nehéz minőségi kábelt találni, mert sok szutyok van forgalomban. Ha már úgy is felemás a viszony Kínával, ezt meg lehetne lépni az EU-nak, hogy csak minőségit hozhassanak be Kínából. Most is magyar kereskedőtől rendeltem USB-DC adapter kábelt. Jó, nem is került sokba, de annyiért már értelmes patch kábelt kapok, ez meg arra nem volt jó, fél ampert átadjon 5V feszültségen (egyenáram, nem számít se jitter, se frekvenciaátvitel, csak az, hogy guruljanak az elektronok )[ Szerkesztve ]
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
KROK640
nagyúr
Na pont ez az, ami szerintem is logikus. Én mindenesetre - amíg megvolt - tökéletesen elégedett voltam a töredék áras hangrendszeremmel is, olcsó kábellel és erősítővel, és mindennel. A szüleim és a szomszédok kevésbé, így pár hónap kihasznál(hatat)lanság után inkább eladtam.
Persze amikor mondtam a haveroknak, hogy én bizony nem hallom a különbséget, akkor rögtön 30cm-t csökkent a magasságom (is) a szemükben, de ezzel már akkoriban is együtt tudtam élni, pláne, hogy nagyon hamar láttam ebbe a versenybe én érdemben nem tudok beszállni, és nem is akarok.
Amúgy ha mér így említed, akkor a szoba kialakításával egyik sem foglalkozott.
(Azt viszont mai napig nem értem, hogy 16-20 éves kölykök hogy tudtak egy akkor négytagú család 2-3 havi megélhetése méretű összeg(ek)et egymás között tologatni, különféle alkatrészekre).Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
TeeBee73
veterán
Kicsit sokba kerülne manapság ez a "zenész", de a kokóra nem lenne gond.
MOD: #33818 Lenry: Csak akkor hallja a difit, ha látja is, hogy drága kábelen megy. Vaktesztnél bedőlne a teória.
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
válasz E.Kaufmann #33817 üzenetére
Ilyet lehetetlen rendelni, hogy USB3-C kábel, ami nem USB2 C csatival
Egyszerűen lesz*ják, nem is értik, odaírja, hogy USB3, és nem az.Mutogatni való hater díszpinty
-
KROK640
nagyúr
így van, egyrészt Placebo is, ahogy BIP is mondja, hogy már csak hallani is akarja annyiért a különbséget, másrészt ugyanazt a jelenséget is látom, mint a fanboyságnál : amikor azt mondod neki, hogy a másik CPU/VGA stb gyorsabb, jobb választás lett volna ebben a kategóriában, most ők a gyorsabbak stb, akkor rögtön azt érzi, hogy a választását támadod, és ezáltal őt.
Visszakanyarodva az eredeti vonalra, ha már rengeteg pénzt beleölte, ez az ő választása volt, mert ő igényes, és ha te ezt nem érted, akkor meg igénytelen vagy. De ő igényes, és végsősoron jobb ember ettől, hogy valamire ennyit költött, meg ő hallja is...Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
BiP
nagyúr
válasz TeeBee73 #33821 üzenetére
Kicsit csodálkozom, hogy a csillió zenész közül miért pont ez a performansz jött ide, (az ő aktuális teljesítményére ott vannak a megfelelő topikok) de mindegy is, mert én úgyis másfajta zenét szeretek. (igaz, szerintem az meg nem jönne ki 40millából, 10x-eséből talán.)
-
Na igen, egyrészt én is elveszek az újabb szabványokban (pláne mikor visszamenőlegesen nevezgetik át ), másrészt én még utána is nézek, ha ilyen van, de a kereskedő meg le is sz@rja
TeeBee73:
Ahhoz képest, hogy egy ripacs (ahogy pl Régen bácsi is az volt), elég jól helyt áll. Mindegy, ha végbélkürtön is játszott valaha, nem hiszem, hogy te pl lennél most a helyében és jobban helyt állnál, szerintem hasonló helyzetben füled-farkad behúznád... Kíváncsi lennék, a nagy magyarkodók mit tennének, ha jönnének ide is a ruszkik... Ja és akkor kinek drukkolnának?[ Szerkesztve ]
-
szebe
addikt
válasz E.Kaufmann #33825 üzenetére
Nem ripacs, pojáca
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
Lenry
félisten
válasz KROK640 #33823 üzenetére
ugyanez mindenhol megvan. gondolom láttál már bármilyen autós tesztet, ahol elmondja az újságíró, hogy szerinte az új Zaporozsec szar, akkor azonnal megjelennek a Zaporozsec-fanboyok és habzó szájjal fikáznak, mert neki ilyen van, és ő szart nem választ, ergo ami neki van, az szar nem lehet, tehát az újságíró minimum hogy buzi de az biztos, hogy az autókhoz hülye
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Alf65
csendes tag
válasz bambano #33807 üzenetére
"Az usb szabvány önmagában egy szemétdomb, rendes adatátvitelre sem alkalmas, nemhogy zenei átvitelre."
Ahhoz képest, hogy szerinted szemétdomb, > 20 éve nem akar kimenni a divatból.NEM zenei átvitelre készült, ilyen szempontból egyáltalán ne minősítsd, hiszen DIGITÁLIS, ami önmagában ördögtől való egy hifimániás szemében.
Amúgy tényleg: milyen hangforrást hallgatsz otthon? Csak nem DIGITÁLISAN van eltárolva?Nemrég betévedtem egy műszaki áruház zenehallgató szobájába.
Megláttam a tekergetnivalók közt két feliratot, ki is jöttem azonnal
Tippelhettek, mi volt az a két felirat.Uff. Beszéltem
(egy híradós végzettségű informatikus véleményét olvastátok)Okos pilóta alagútban nem katapultál.
-
KROK640
nagyúr
Pontosan. Igaz másfajta autókkal szoktam látni, de tény, hogy ott is ez megy.
Sőt, nagy néha még hobbi szinten is ezt látom, de mivel én nagy amerikai autó fan vagyok (elsősorban 1932-1996) azt szoktam mondani, hogy ülj be egy amerikaiba, majd utána egy 10 évvel későbbi európaiba, és megfogod érteni Ha nem, akkor meg nincs miről beszélnünk. Kicsit olyan mint nőkről és zenéről vitatkozni, mindenkinek más az ízlése, és úgysem fogod meggyőzni az igazadról.
Illetve saját példán láttam, hogy ez valamennyire működik de pl zene esetében, a trance-t úgy kedveltem meg, hogy haver kocsijában mindig az szólt, és sokat hallgatva az is elkezdett bejönni. Valamennyire nőknél is működik ez, de alapvetően ez a két téma az, amit nem szoktam erőltetni egy vitában, sőt az utóbbiban még örülök is, ha eltér a véleményünk, nem szeretem a konkurenciát. (gondolom mindenkinek megvan az mikor haveroddal ugyanarra a nőre hajtotok)
Sőt (bár kicsit másabb de) az orosz-ukrán háború kapcsán is tapasztalatam, hogy vannak megdönthetetlen álláspontok, és ha te nem azzal értesz egyet, akkor te "ellenség" vagy, még akkor is ha amúgy nézzél már magadra, X éve haverok vagyunk, pl együtt dolgozunk stb. Egyetlen olyan embert ismerek akivel ezt tudjuk "kezelni", bár ha iszik imád előhozakodni a témával, és olyankor hallgatom, hogy a bnzi nyugat ukrán nácikat támogat, és az oroszok csak azért nem nyertek még, mert az oroszok előbb kimerítik a nyugatot stb. Ha közlöm vele, hogy gomba, akkor én a nácik és a melegek pártján állok, sőt én is mindkettő vagyok (bár ezt általában a neten random emberektől is megkapom, ha nem értek egyet velük)Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Bambano-t megelőzve, nézd meg a Windows-t . A piacon nagyon elterjedt, viszi a lendület is, olcsó és nagy szívás lenne hírtelen leváltani, a pofozgatás során meg a visszafele kompatibilitás is nyűg.
Azért én is úgy tapasztaltam hogy olyan dolgot nem szabad rá építen, aminek 0-24-ben kellene menni. Példa volt itt az E-SATA, de azért én még láttam külső SCSI HDD házikót is szerverre kötve, hálózati meghajtókat kiszolgálva. Na azokra lehetett építkezni. USB-vel ugyanezt nem merném meglépni, hiába van már pl UASP.[ Szerkesztve ]
-
-
TeeBee73
veterán
Ne menjünk át pol. témába, de egy kérdés:
Melyik idióta találta ki ezt a "magyarkodó" kifejezést? Angolkodó, Hollandkodó, meg Brazilkodó is van? Nincs?
Ez a díszmajom meg azt csinálja, amit az USA diktál neki. Az ukránok nem barátaim, de az oroszok sem az ellenségeim. Ne keverd a szovjetekkel, azokra haragszom. És igen, a 3. ukrán front dúlta fel hazánkat, anno.
Ne a TV-ből tanulj történelmet.[ Szerkesztve ]
-
válasz TeeBee73 #33836 üzenetére
Ja mert akkor hová is tartozott az az Ukrajna? És nem a grúz Sztálin bátyó küldte őket idáig? HA megint oda tartoznának, mi a biztosíték, hogy nem jön megint egy ukrán front, Vlagyi bátyó utasítására? Ha meg NATO meg EU tagok lennének, akkor meg mi a 3.14csának jönnének ide te idióta.
[ Szerkesztve ]
-
TeeBee73
veterán
válasz E.Kaufmann #33839 üzenetére
Én már elengedtem a témát.
Mellőzzük a személyeskedést, ha nem gond."4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
Lenry
félisten
válasz TeeBee73 #33836 üzenetére
Ez a díszmajom meg azt csinálja, amit az USA diktál neki.
őőő... megvédi a saját kibaszott országát?
mert mégis mi a véreres faxot kéne csinálnia egy ország vezetőjének, ha azt megtámadják?És igen, a 3. ukrán front dúlta fel hazánkat
először is: második ukrán front
másodszorra pedig előbb Sztyeppi frontnak hívták, aztán valamiért átnevezték őket, az ukránokhoz pont annyi köze volt a dolognak, mint a sztyeppén élő manysiknak[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
válasz TeeBee73 #33838 üzenetére
Te kezdted: Ne a TV-ből tanulj történelmet.
Azért neked ajánlanám Kun Miklóst, akár TV-ben akár Youtube-n, mekkora egy hóhányó banda volt az egész Szu-ban (de néha az amcsikról is leszedi a keresztvizet) és ezek "szellemi" utódaitól se várhatunk sok jót...[ Szerkesztve ]
-
TeeBee73
veterán
EZT ZÁRJUK LE, KÉREM.
Nem ebbe a topicba való, máshol szívesen elvitázok bárkivel."4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
-
TeeBee73
veterán
válasz E.Kaufmann #33844 üzenetére
Ha tudnád mi az igazság, Neked is fájna.
-
BiP
nagyúr
Nem kellett volna már idehozni se, totál offtopik volt, alapból egy troll feldobása a dolognak.
Tényleg menjetek máshova vitázni. Engem ez ingyen sem érdekel, tegnap se érdekelt.
És légyszi Ti se etessétek.[ Szerkesztve ]
-
-
KROK640
nagyúr
Tény és való, hogy nem itt van a helye, de a legtöbb ilyen vita fórumszerte sosem a saját topicjában robban ki.
#33846 TeeBee73 : Komolyan mondom, aki most orosz párti annak mind, kivétel nélkül orosz megszállás alatt lévő területeken kellene élnie. Mert az egyetlen mentség amit eltudok fogadni hogy valaki ruszkipárti ebben, ha megszállt területen él. Vagy így érzi magát tényleg boldognak vagy (ami valószínűbb) azért nem mond rosszat mert nem lehet neki. Részemről ez a kérdés ilyen egyszerű
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Újabb szabvány? Sok éves a 3.x
@E.Kaufmann : "de azért én még láttam külső SCSI HDD házikót is szerverre kötve, hálózati meghajtókat kiszolgálva. "
Én még USB-t is. Helyi backup ment rá. Ha megáll, akkor a local újrarúgja. (Amíg ott violtam local, nem kellett.)@TeeBee73 : Gratulálok, főleg a töritudáshoz
"EZT ZÁRJUK LE, KÉREM."
Akkor minek kezdted?Mutogatni való hater díszpinty
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest