Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • E.Kaufmann

    addikt

    válasz KROK640 #19958 üzenetére

    Krok, éltél külföldön, biztos beszéled is a nyelveket, legalább alapszinten de gátlások nélkül (az is fontos, hogy merjünk beszélni), minek szórakozol ilyen emberekkel, mikor debreceni multiknál lehet nagyobb sanszod lenne a nyelv miatt, mint nekem? (bár úgy rémlik válaszoltál ilyen kérdésre már, de én inkább kacsingatnék ilyenek felé)

    Én olyan szempontból nem sajnálom a kisboltokat, hogy sok a kontár. Lásd a T&T videókat a youtube-on, ahol a rémsztorikat mutatja a srác, aki amúgy szintén fejlődhetne, de legalább az ügyesebbek közé tartozik. Én is csesztem már szét laptopot, de azt nem pénzért, már alapból nagyon ramaty állapotban volt és igaz, hogy csavarokkal is hadilábon állok, de késsel különbül húzok meg csavart, mint egyes "szervízek" csavarhúzóval(? vagy fúrógéppel esetleg habverővel :F )

    Amúgy most már inkább élne meg egy olyan mobilos szerviz, ahol laptopot és számítógépet javítnak (ne mondja nekem senki, hogy aki ért mobilösszetevők cseréjéhez/teszteléséhez, ne tudna egy laptopot vagy PC-t szerelni és tesztelni, vagy ne tudna beletanulni).
    Esetleg van épp aktuális TP-link hálózati termékcsalád is készleten (vidékinek jó lesz felkiáltással), meg tényleg fogyóeszközök, amiket nem éri rendelni és nem "romlanak meg" évekig (bill, egér, kábelek, hűtés, de még alap tápok se nagyon), a többit meg hozatná, ha kell, és nem az van, hogy "rárohad" a készlet.

    Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!

Új hozzászólás Aktív témák