- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sokat fejlődött az Amazfit T-Rex
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
satz18
őstag
Nem csak a termékeik nagyon jók, hanem a humoruk is. Kövi telóm tuti tőlük lesz.
-
-
-
Silenzio
addikt
válasz
7Heads Drago #19 üzenetére
Te se vagy egy közgazdász, de jogász se nagyon. Az agresszív piaci verseny hol lenne szándékos üzletrontás? A hasonló név pedzegetésén jót mosolyogtam, a Sony is perelhetné akkor az Apple-t, náluk jóval korábban volt "X". Esetleg visszamenőleg átnevezhetnék a telefonokat, nemde? Ha már akkora gyökerek voltak, hogy az iPhone 10-ből iPhone X lett. Nézzük csak: iPhone IIIG... Jól néz ki leírva. És ha már itt tartunk, hol az iPhone IX? Divat a következetesség kerülése manapság, és ebben bizony az Apple nem trendcsináló, hanem a piac után, konkrétan a Microsoft (Windows 10) és a Samsung (Note 7) után kullog.
-
-
teki91
csendes tag
Ez egy elmés fricska.
Így tovább Xiaomi.👍 -
Mr.C
őstag
Kínában pereskedni?
még az Apple sincs ott biztonságban
iPhone copies chinese phone
Apple design case -
válasz
Viktor0610 #41 üzenetére
Mi meg kitagadtuk.
-
válasz
buvartacsko #39 üzenetére
Ez tőled hatalmas elismerés!
-
DeathAdder
veterán
A cím olvasása közben felment bennem a pumpa, de ez hatalmas
egyre jobban bírom ezt a gyártót -
buvartacsko
addikt
szerintem ez baromi jó! felröhögtem! piros pont a Xiaominak! (tényleg)
-
-
hito
nagyúr
Hatalmas! Remélem az Apple visszavágása is hasonlóan szellemes lesz és nem egy valahonnan összekukázott szabadalmi jog megsértésén alapuló per visszavágás címszó alatt, mert az viszont elég szánalom lenne.
-
moleculez
veterán
Neeee, ez mekkora oltás! Azért ez így nagyon meleg😂
Az iPhoneok mellé nyugodtan járhatna egy Watch, vagy egy MBA, vagy egy iPad. -
Juhaszatti
addikt
Na ez már valami.
Végre egy kreativitás, egy kis fricska. Ideje volt már megkavarni kicsit a piac állóvizét. Nagyon sablonosak a gyártók az utóbbi időben. -
Egyedi!
-
BloodRay
veterán
Sírok!
Mekkora arcok Xiaomi-nál. -
Trolling lvl 9000.
-
atis78
tag
Szerintem ez nagyon szanalmas megha ar ertek aranyban jo is amit adnak.
Mast sem csinalnak mint szinte minden termekkategoriaban lemasoljak szolgaian az Apple designokat es meg a nevezekeket is ellopjak. Ez minden csak nem kreativitas.....Modom ezt ugy hogy eletemben nem volt egy apple termekem sem....
-
Zoolee19
senior tag
Minden elismerésem a Xiaomi-nak!!
Igaz még nem volt tőlük telefonom és semmim, de ez remek trollkodás, és kiváló ajánlat.
Inkább ez mint az Iphone... -
"...a Xiaomi XS Max csomagban szert tehetünk egy 6/128 GB-os Xiaomi Mi 8-ra, egy Mi Notebook Próra, bár azt nem részletezik, hogy melyik konfigurációt adják..." - De, részletezik: Mi Notebook Pro 15,6" (i5-8250U, 4GB DDR5, 8GB DDR4 RAM, 256GB SSD, GTX 1050 Max-Q).
-
Sebhelyes
senior tag
Valami azt súgja Amerikában nem fogják forgalmazni ezeket a "csomagokat".
-
fornettisuti
veterán
Ez így nagyon rendben van.
-
Mustaros
aktív tag
válasz
Gondolom Apple fan vagy... azért szúrja a szemed.
-
válasz
7Heads Drago #12 üzenetére
Nem érted a poént akkor sajnos.
Ez geg, trollkodás, direkt!
-
HKorn
veterán
válasz
Milyen üzletrontás?
Ők a saját cuccaikat rakták össze az új Apple mobilokéval megegyező árban, ezel mutatva, hogy az Apple cuccok mennyire rossz ár/érték hányadossal bírnak, mert náluk ennyi pénzért "kicsit" többet kapsz 8+laptop+aktivitásmérő+BT füles).
Szerintem hatalmas lépés, persze ettől függetlenül ugyanúgy venni fogják a túlárazott iPhone-okat, szóval no para.
-
Departed
őstag
válasz
Bal lábbal keltél föl?
Igenis hatalmas poén!
Emellett az epöl a világ összes fricskáját és üzletrontását megérdemli az ultra pofátlan árazásával.
Hajrá Xiaomi! -
janeszgol
félisten
Né má', hogy ugat a kisgyerek. Úgy látom kezd felnőni.
De jó ötlet! -
7Heads Drago
veterán
Neked az.
Sztem meg ez szándékos üzletrontás és a saját termékük eladása hasonló névvel. Ezek után azon se csodálkoznák, ha egy harapott körte lenne az új xiaomi logó.
A userek így is vágják már a fát, minek kell alájuk ló? -
A legnagyobb csomag jó lenne nekem is, de a telefon nem kellene belőle... meg ha kellene is mi mix 2s jobban, bár már van egy. Múltkor mikor írták, hogy itthon 400e huf lesz az új alma leírtam, hogy a mi mix 2s 150 volt (már annyi se) a pro laptop az első generációs i7 16 gb/256 ssd meg kb 250e szóval azt venném az alma sima egy telója ellen...
mi band 3 jó játékszer gyerekeknek a füles meg futottak még kategória, de a trollkodást imádom...
-
Uchimata
tag
Az év poénja!
Kedves cikkíró, kérlek kövesd le az akció sikerességét is, nagyon kíváncsivá tett a dolog, hogy ez mennyire jön be nekik. -
Magnum_
nagyúr
kérem szépen magyarra szitázott bill.-el és NFC-vel (van ezekben a telefonokban) de K gyorsan!
-
válasz
Te olvasol is vagy csak írsz?
A megnevezés szándékos.
De leírom ismét.
A csomagok az azonos iPhone típusokkal azonos áron mennek, de azokkal ellentétben a telefonon kívül tartalmaznak laptopot, aktivitásmérőt, és Bluetooth-fülest.A szó, amit kerestél a fricska.
-
ambination
tag
Hogyan lehet "garanciálisan"megvenni ezeket a csomagokat?ráklikkeltem de szinte sehogyan sem tölti be az oldalt.a mi store-on keresztül ha lehetne venni,akkor gondolom "picit"drágábban hoznák be a csomagokat..bármi infó erről?
-
dilajoska1
őstag
válasz
Ezt inkább trollkodásnak kell venni!
-
7Heads Drago
veterán
Ez miért kellett már???
Miért nincsenek önálló ötleteik? -
yerico
senior tag
Biztosan i5 6200u-t tolnak a 13.3-as notebookba? A 2017-es is már 7200U-val jött, a 2018-as meg már 8250U-val megvehető 8000 dollár alatt. (és k...va jó gép)
-
D013
aktív tag
Atom!! Imádom!
-
iNfAntRy
senior tag
hát ez hatalmas! Grat a xiaominak ez egy szuper lépés tőlük. Gyanitom lesz pár olyan vásárló,akik ezt a csomagot választják az apple helyett. Ugyanezek a csomagok 3-4x annyiba kerülnének az applenél.
-
I ♥️ Xiaomi!
Féloff.
Olyan Xiaomi laptopot akarok, amin van numerikus blokk!
És nem kerül csillió forintba! -
HKorn
veterán
Nem gyenge fricska Apple-nek
-
dilajoska1
őstag
Ez már valami!!!
-
b4zsi-
őstag
Csak a címet elolvasva gondoltam, hogy ezek mekkora hülyék, de az egész cikket elolvasva szerintem zseniális ajánlat / trollkodás.
-
Hát ez k...jó
Vevő lennék bármely csomagra.
-
szekra
addikt
Ez igen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest