Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lapa

    veterán

    válasz DeFranco #30 üzenetére

    én a metallicás csávón rötyögök folyton az ikeában, mindig a tévé elé ültetem a családot.

    rendes paradicsom itt se nagyon van még, csak nyomokban. azt meg mind felvásároltam.

    ez a töltöttkáposzta nem olyan, nem savanyús. érted sülthúsra is van mindenkinek egy tuti receptje. érted. próbáltam jelezni a dolog megkérdőjelezhetetlenül szent grál voltát azzal, hogy nem merem lefőzni.

    persze, amúgy nem izélgetni akartam a konyhát. nekem azért jutott már elég ilyen káposztás buli (ugye nem lengyel sajátosság), csak azért van már ilyen távolbatartásom. nagymama meg valahogy nagyon savas-erőteljes kolbászt használ levesbe-paprikáskrumpliba, szóval azzal meg azabaj. korábbi savanyúlevesbe meg paellába se mertem rakni. nekem valahogy az a puha friss kolbász a bejövős. abból múltkor együltő helyben megettem egy 40 centis szálat magában.

Új hozzászólás Aktív témák