Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz tope #72591 üzenetére

    Észrevettem, hogy sokan a HDDre mint egy fájdalmas kötelező de nem fontos kellékre tekintenek. Legalább 15 éve figyelem, hogy a piacon megvan az a réteg, aki megevszi a viszonylag jó lapot, meg procit, VGA-t, RAMot is úgy ahogy rak bele eleget, majd hozzá megveszi a piacon kapható legkissebb és leglassabb winyót és el van intézve. Na most az ASSD meg ugye magasabb áron kínál azonos kapacitást, méginkább a kissebb tárhelky felé foirdulnak, plusz sok olyan gépet látok, amiből kihagyják eleve a HDD-t., és szerintem eléggé szánalmas mikor egy I5-I7 rendszerben 120-250GBos SSD pihen és ez minden tárhely, de sajnos sok ilyen van.
    Évekkel ezelőtt is, volt olyan aki képes volt napokat várni a még kissebb HDD-re mint ami a boltban volt, csakhogy 5-6 ezerrel mélg olcsóbb legyen az amúgy felső közepes gépe, mert a legbelépőbb HDD kell, mert azon kell spórolni, de a csili-vili ház (ugye azt látja mindneki) illetve a GAMER feliratos alaplap az nem hiányozhatott...

    Amúgy átlag pistikének 2-3 gen I5-I7 is simán lehet gamer 8-16GB RAMmal SSDvel és egy 30-40 ezer körüli VGAval a legtöbb játék ami épp érdekli (GTA5, Fortnite és társai, amik valójában több éves címek) elmegy játszhatóan.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák