Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz nullpoint #67911 üzenetére

    Na, ez az amit én sem értek!
    Megvesz egy kártyát mondjuk 400 ezerért. Ha az tudja amit ő elvár, kedvenc játékai sok FPS, full grafikán mondjuk, akkor a kártya teljesítette az elvárásokat, vagyis a befektetés megtérült. Az már csak bónusz, hogy 2-3 év múlva még 200 ezerért el is tudja adni. Vagyis 200 ezer ft-ért élvezte mondjuk 3 éven át az összes kedvenc játékát maximális részletességgel. Ha ez idő alatt mindennap moziba járt volna, akkor sokkal többet "bukott" volna. Vagy az nem baj?
    Arról nem is beszélve, hogy szerintem egy ilyen VGA még jóideig elegendő a játékok futtatására, tehát nem ördögtől való gondolat esetleg az, hogy még 2-3-4 évig megtartsa az ember. Igaz akkor még kevesebbet fog érni, de hosszabb ideig élvezte a dolgot.

    Amúgy látszik, hogy az ilyen nem foglalkozott ezzel a 2000-es évek elején, amikor olyan gyorsan avultak még a hardverek, hogy az 1 évvel ezelőtt 120 ezres konfig csak akkor ment el 30-ért, ha előtte 15-öt még ráköltöttél.
    Emlékszem a sok 366-466-os Celeronra 256MB RAMmmal meg GeF2 VGA-val. Azok se úgy jöttek ki a boltból, csak rájöttek az emberek h csak úgy lehet eladni ha RAMot bővít meg VGA-t cserél benne ... esetleg korábban megtette saját magának.

    Csúcs kártyát a megjelenéskor megvenni egy óriási luxus! nem csak itthon, hanem a világ nagy részén biztosan. Az ilyen az elmegy az étterembe megeszi a kaviárt, majd otthon kisz*rja és visszaviszi, hogy kéne vissza az ára?

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák