Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #89309696

    törölt tag

    válasz BiP #60949 üzenetére

    Nagyon ritka az ilyen itt, úgyhogy komolyabban nem izgatott fel, de pont azért odaszóltam neki, hogy tisztában legyen vele, hogy észrevettem és nem igazán csipáztam a döntését.

    Régen nem voltam borravalós, az 5Ft-ot is elkértem, mert ha annyit kellett fizetni akkor annyit kellett fizetni. És ezt a mai napig vallom és utálom a borravalózós dolgot, de ha az embert ezt erőlteti akkor hosszútávon csak magával cseszik ki ebben a hülye világban (megutálnak a futárok és ott csesznek ki veled ahol csak tudnak), ezért álltam át egy köztes arany középút módszerre inkább. 100Ft alatti összeget otthagyom nála, a százasok viszont jönnek nekem, ha pont százra jön ki a vége akkor nincs borravaló. A csomagfutáron meg a kajafutáron kívül máshol úgyse kell borravalót adnom és ezek se jönnek túl gyakran úgyhogy belefér. Mindenhol máshol meg automatikusan visszaadnak az utolsó fillérig úgy is.

    Konkrét nagyobb összegű borravalót akkor adok, ha valami miatt az én hibámból alkalmazkodnia kell a futárnak. Késve jövök, áthívom máshova, fel kell jönnie a méteres sárban a hegyre, olyankor oda szoktam tolni egy ezrest is, mert van mire. A legnagyobb borravalóm az 2700 körül volt, de ott tényleg negyed órát várt rám és még át is hívtam másik címre és ez futáridőben számolva brutális (és még félig volt az autója csomagokkal). Álmomba se gondoltam, hogy megvár. Úgyhogy a 7300 mittudomén Ft csomagra adtam egy tízest és nem kértem vissza.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák