Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bullseye

    addikt

    And the hits keep on coming...
    Vajon mi a halál náthásról beszél mint korlátlan szériaszám?

    "Hellóka Feri!

    Megkaptam üzenetét.
    A következőket szeretném elmesélni a freewareval kapcsolatbna,hogy igen valóban vannak olyan programok,amik freeware program,de az nem jelenti azt,hogy az olyan programok,mint például a Nero CD és DVD író,az Revo uninstaller pro,a vírusírtó és egyébb más olyan program ne legyen ingyenes,és dehogyis nem ingyenes,mert a telepítés során a korlátlan széria számot belehet írni és utána már teljesen korlátlanul ingyenes és használhatóak azok a programok,de viszont a Total Commander az sajnos nem ingyenes,de viszont a Total Commanderen kívül tudok egy olyan kicsomagoló ingyenes programot,ami hasonló és az teljesen ingyenes és úgy hívják,hogy Nexusfile program.
    Most ennyit,amit megtudtam írni neked konkrétan ezekkel kapcsolat és nagyon szivesen megcsinálom a számítógépedre reális áron a 32 000 Ft helyet megoldható 30 000 vagy esetleg 28 000 Ft ért azok a programok feltelepítéssel kapcsolatban,amiket valóban és komolyan érdemes megcsinálni a számítógépére és hogy ami szükséges az Ön számítógépére.

    Szeretettel várom válasz levelét,üzenetét és nygodtan jelezz nekem üzenetben,amint felvan telepítve az operációs rendszere és akkor tudunk egyeztetni időpontot és megcsinálom Önnek azokkal a programokkal kapcsolatban és hogy sikeresen tudjad használni egész életben azokat a programokat és hasznosan is,üdv:Sándor"

    Szerk: előzmény
    "Kedves Sándor,

    Az említett programok egy része vélhetően freeware, azaz ingyenes. Ilyenekből a megfelelő csomagot 3-7 000 forint között telepítik boltos/szervizes szakemberek idegen gépre, ott vásároltra általában ingyen.

    Még nagyobb probléma, hogy a Nero, a TC és a Revo Pro nem ingyenes program (bár mindnek van freeware alternatívája), hanem fizetős vagy időlimites próbaverzió. Vagyis vagy lejárnak egy idő után, vagy bűncselekmény a használatuk és telepítésük is.

    Feri"

    [ Szerkesztve ]

    'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

Új hozzászólás Aktív témák