Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Alusky

    aktív tag

    válasz KROK640 #106950 üzenetére

    Közért/Áfész utód mégis milyen legyen. :DDD
    Egy előnye van, hogy ad valami vehetőt a 300 fős falvaknak is, bár pont ez a legdrágább is ahol a legkisebbek a fizetések badumts, választék meg nuku, de sokszor alap cuccokat se rendelnek csak kéthetente (ha elfogy a túró, tejföl stb). Én már ezer éve nem járok oda, ráadásul az összes alkesz, cigány, kőműves melós ott gyülekezik reggel munka előtt meg délután munka után is amíg be nem zár, utána a kocsmába vonulnak. Fűtés van, klíma van, forgalom nincs, a boltos csajoknak a világ legjobb dolga van benne, nyugdíjig tudnak maradni ha nem unják magukat csontvázra. Magán kisboltokba meg hiába jobb minden ugyanúgy drága vagy még drágább, azért nem megyek.
    3 péksüti után már megvan az üzemanyagköltségem a városba, úgyhogy inkább bepattanok a Masterba (ami nagyobb a hülye amcsi pickupoknál ;] ) azt elmegyek valamelyik multiba.

    Coopból egyetlen helyre jó menni, a raktáráruházaikba, de abból meg van talán megyénként kettő. Van egy a városban oda szívesen megyek, mert üres és annak normális ára van, nem úgy mint a kicsiknek.
    Szalag van, de nem működik, a pénztárgépek valami W98-at futtató besárgult izék lehetnek, mindenhova széttépkedett kartonpapírra van felírva a szöveg, még mindig vannak olyan nagy vascsövekből készült bevásárlókocsik is.

    Automata váltósként a legjobb barátom az akkumulátor.

Új hozzászólás Aktív témák