Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz Crus #103677 üzenetére

    jah, így márt érthető.
    Anno nekem is volt céges laptopom, de jobban örültem volna egy véges asztalinak. Ki sem vittem az irodából, viszont pokoli lassú volt, és kényelmetlen gépelni rajta. Irigyeltem kolléga asztali 2800-as Celeronját, mert érezhetően pörgősebben mozgott, plusz kényelmesebb is volt rajta gépelni meg egerezni (nekem touchpaddal kellett beérni).
    Aztán egyszer mikor jött a vihar, kolléga kinyomta a gépet, én meg nagy lazán csak lehúztam a konnektorról, hogy én majd dolgozok tovább, és a gép abban a pillanatban kikapcsolt, sőt, megdöglött a wifi adaptere is ettől. Saját pénzemen kellett megcsináltassam (szerencsére nem volt vészes, a főnök sosem tudta meg), mert a főnök volt olyan kedves és kivette belőle az akksit, mikor úgy döntött, hogy úgyse hordozgatom én ezt, csak nem szólt erről.

    #103676 Crus :
    Az oroszoknál van ezeknek az autófeltámasztásoknak nagy divatja. Meg kell érteni, hogy a keleti gondolkodás olyan, hogy ha valami elromlik akkor nem újat vesz, hanem megjavítja. Akkor is, ha az már sosem lesz olyan mint volt. Azt mondom ez teljesen rendben lenne ha minden ilyen autónál le lenne írva, hogy ez egy feltámasztott roncs, nem pedig idős orvosházaspár harmadik autójaként lenne hirdetve.
    Mert így sajnos belefut az is, aki nem a "nem kell összetörni" szellemiség alapján megveszi az ilyen ki tudja hogy helyreállított autókat, mert nem kell azt másnak tudnia, hogy milyen, csak ő prémiummárkában feszíthet féláron, és lehet irigykedni.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák