- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
vince
őstag
válasz
borbastomi #10 üzenetére
A monitorteszteket a PH készíti a törzsolvasói játékot a MA, másik "divízió"
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
Tomy Yayo
senior tag
Korábbi utaknál is felmerült már, hogy nem tudnátok térképen is megjeleníteni az utatokat és jelölve a megállókat? Tök érdekes lenne szerintem. Sőt, akár a képeket is jelölhetnétek térképen.
Régi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
borbastomi #10 üzenetére
Készítettem a monitoraimról tesztképet, amit persze még nem dolgoztam fel, és direkt kerestem ezt a képet. Valami 1 órát biztos elcsesztem, hogy pontosan ezt megtaláljam
Google képkereső rulz.Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
borbastomi
csendes tag
válasz
-=RelakS=- #5 üzenetére
Ezt kellett volna feltenni a törzsolvasói tesztben kérdésként
(mármint, hogy hol készült a nevezett kép) Legközelebb persze lehet bonyolítani: mennyire volt messze a mobilarena csapata, hogy a tesztkép helyszínéről saját verzióval is rendelkezzenek?
-
turbulencia8
őstag
Nem semmi tajak!
-
törölt tag
Bámulatos!!! Ez a blog most a kedvencem, nagyon jók a képek és a szöveg is!
-
Döglött Róka
veterán
Tavaly nekem is volt szerencsém egy Las Vegas-hoz, mi bevállaltuk az Arizonai Grand Canyon központot. 8-9 óra kocsival odavissza, de bőven megérte.
Egyébként semmit nem adnak vissza a fotók a méretekből. Én is csináltam jópárat, Windows háttérnek jók lettek
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Alert89
tag
A régmúlt atomháborúinak maradványai .....
-
-=RelakS=-
veterán
Arra a pontra nem mentetek el, ahol készült a kép, amit a monitorteszteken használtok?
Itt van a legutóbbi acer predator tesztből, hogy mire gondolok:
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
joshua7
veterán
Nagyon szép helyek, öröm olvasni a beszámolókat!
Semper Fi
-
Kinder
senior tag
"Kiniszi Százas"
Nagyon szép helyeken jártok!
-
vince
őstag
Attól tartok, hogy a fotók nem tudják átadni a dimenziókat és a valóságban minden sokkal-sokkal hatalmasabb, mint azt a fotók alapján elképzelem (pedig próbálom felszorozni az elképzelésemet
)
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
Mr.Silkó
veterán
Folyamatosan csak magamat tudom ismételni: ezek a csodálatos helyek mind bakancslistásak nálam (is). 😎
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Narrows kanyon szűk, a Bryce tágas. Az előbbi össze-vissza kanyarog, kis esés mellett, az utóbbi meredek és több helyről, egy irányból gyűjti a vizet. Újfent döbbenetes képződmények között jártunk.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest