Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nokia N91 - Elvis él
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
vince
őstag
válasz
borbastomi #10 üzenetére
A monitorteszteket a PH készíti a törzsolvasói játékot a MA, másik "divízió"
-
Tomy Yayo
senior tag
Korábbi utaknál is felmerült már, hogy nem tudnátok térképen is megjeleníteni az utatokat és jelölve a megállókat? Tök érdekes lenne szerintem. Sőt, akár a képeket is jelölhetnétek térképen.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
borbastomi #10 üzenetére
Készítettem a monitoraimról tesztképet, amit persze még nem dolgoztam fel, és direkt kerestem ezt a képet. Valami 1 órát biztos elcsesztem, hogy pontosan ezt megtaláljam
Google képkereső rulz. -
borbastomi
csendes tag
válasz
-=RelakS=- #5 üzenetére
Ezt kellett volna feltenni a törzsolvasói tesztben kérdésként
(mármint, hogy hol készült a nevezett kép) Legközelebb persze lehet bonyolítani: mennyire volt messze a mobilarena csapata, hogy a tesztkép helyszínéről saját verzióval is rendelkezzenek?
-
turbulencia8
őstag
Nem semmi tajak!
-
törölt tag
Bámulatos!!! Ez a blog most a kedvencem, nagyon jók a képek és a szöveg is!
-
Döglött Róka
veterán
Tavaly nekem is volt szerencsém egy Las Vegas-hoz, mi bevállaltuk az Arizonai Grand Canyon központot. 8-9 óra kocsival odavissza, de bőven megérte.
Egyébként semmit nem adnak vissza a fotók a méretekből. Én is csináltam jópárat, Windows háttérnek jók lettek
-
Alert89
tag
A régmúlt atomháborúinak maradványai .....
-
-=RelakS=-
veterán
Arra a pontra nem mentetek el, ahol készült a kép, amit a monitorteszteken használtok?
Itt van a legutóbbi acer predator tesztből, hogy mire gondolok:
-
joshua7
veterán
Nagyon szép helyek, öröm olvasni a beszámolókat!
-
Kinder
senior tag
"Kiniszi Százas"
Nagyon szép helyeken jártok!
-
vince
őstag
Attól tartok, hogy a fotók nem tudják átadni a dimenziókat és a valóságban minden sokkal-sokkal hatalmasabb, mint azt a fotók alapján elképzelem (pedig próbálom felszorozni az elképzelésemet
)
-
Mr.Silkó
veterán
Folyamatosan csak magamat tudom ismételni: ezek a csodálatos helyek mind bakancslistásak nálam (is). 😎
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Narrows kanyon szűk, a Bryce tágas. Az előbbi össze-vissza kanyarog, kis esés mellett, az utóbbi meredek és több helyről, egy irányból gyűjti a vizet. Újfent döbbenetes képződmények között jártunk.
- Gigabyte Z590 Aorus Ultra-I7 11700K-G.Skill 3600-C16 Samsung B-die 16Gb
- ASUS TUF 4080 SUPER JAVITOTT + AJANDEK
- SATA to SAS átalakító tray caddy hdd keretbe
- Lego 10497 - Galaxy Explorer - Egyszer összerakott, hiánytalan
- LEGO Ideas - Vincent van Gogh - Csillagos éj (21333) - Egyszer összerakott, hiánytalan
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- HP szerverek áron alul
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest