Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- [Re:] Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- [Re:] Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- [Re:] Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- [Re:] Xiaomi Redmi 4X - Mi-ért hagytál el engem?
- [Re:] Te is fiam, Meizu?
- Telekom mobil szolgáltatások
- [Re:] Nem egyedül érkezett a OnePlus 6
- Google Wear OS (Android Wear) okosórák topicja
- Okosóra és okos kiegészítő topik
Hozzászólok Aktív témák
-
vicze1
nagyúr
"a marhának általában jót tesz, ha 12-24 órát tölt lefóliázva, a sous vide-gép társaságában a víz alatt"
Ez marha nagy hülyeség, már elnézést. Már 3óra alatt simán eléri a hús(mindegy milyen) a kellő hőmérsékletet, akármilyen nagy is. Ha azt elérte utána tovább nem fő és az ég világon nem történik vele semmi, csak tartja a hőfokot, nem fő túl és ki se hűl.
Még konkrétan egy receptet se láttam bármire is, ami több lenne mint 4óra és 3éve Anova-t használunk. (Elektrolux megvette őket amúgy.)
-
Óh! Ügyes volt a lux, hogy megvette őket.
Így gyártás és szervíz dolgában sem lesz probléma.
Érdekes amúgy hogy míg ez a technika nem mai, nem volt senki aki ezt így egyben összefogta volna. Ez ugyanis nem képzelhető el csak a vaákumos egység és a főzővel.Karóra és formatervező projekt + 2 lebegő ThinkPad és 1 asztali AMD szörnyeteg!
-
vicze1
nagyúr
válasz
szentkuti11 #3 üzenetére
Teljesen értelmetlen, ha egyszer eléri a hús belül a hőfokot átalakul a fehérje, akkor ott kész vége, nem föl tovább nem változik. Lehet benne tartani bármeddig napokig is semmit nem fog változni.
A szegyet azért többnyire füstölik napokig nem főzik.Erediti recept 50perc szegyre. Ha csak nem 20kg-t csinálsz akkor ez bőven elég.
Akkor van értelme hosszabb ideig, igen akár 12óráig főzni, ha sok a kötőszövet és az le akarod bontani annak kell idő. De színhúsnál pusztán idő és energia pazarlás.
-
Šolaire
addikt
Akit komolyabban érdekel, egy kis olvasnivaló a témához. [link]
[ Szerkesztve ]
“Praise The Sun” \[T]/
-
vicze1
nagyúr
-
Sunabouzu
csendes tag
En is eleg regen hasznalok anovat, es termeszetesen van ertelme, a magasabb höfok igy is elegge meggyorsitja a szövetek bomlasat, ez föleg akkor lenyeges, ha kötöszövetben gazdag húst akarsz megpuhítani. Szaraz husreszeknek valoban teljesen felesleges tul sokaig fürdetni, de az olcsobb reszeknel eg es föld a különbseg.
Schnauzbart ist horizontale Aufrufezeichen!
-
vicze1
nagyúr
Elnézést még egyszer, ki lettem oktatva(mármint itthon), hogy nincs ízlésem és száraz szart eszek.
Egyáltalán nem gondoltam az elég alacsony 50C-s főzésre, ami tényleg igényli a sok időt, mert jóval lassabban mennek végbe így a fehérje átalakulások.Igen a kötőszövetet írtam, hogy annak sok idő kell egyértelmű.
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ma Mostantól nem csak előkészíti, akár meg is süti nekünk a húsokat, halakat és zöldségeket a San Francisco-i cég termékpalettája.
- Mozilla Firefox
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Philips LCD és LED TV-k
- [Re:] Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- [Re:] Balesetveszélyes autókat kell visszahívnia a Teslának
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
- [Re:] Xiaomi Mi Box S: butából okostévét, jó áron
- [Re:] Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- nVidia kártyát mindenkinek!
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Eladó újszerű Samsung Galaxy S10+ 128GB fehér, gyári független, full doboz, tok, gyártói gari!
- Beszámítás! Apple iPhone 11 Pro MAX 64GB fekete független, full doboz, megkímélt, 3 tok + 5 fólia!
- Dell Latitude 7370 - 6.gen Intel - 8GB - 256GB - FHD
- Dell Latitude 5300 2in1 - 8.gen i5 - 8GB - 256GB - FHD Touch
- Microsoft Surface Pro 3 Touch NEM KAPCSOL BE!!!
Állásajánlatok
Cég: ICF Tech Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: Scania Hungária Kft
Város: Biatorbágy