- Futott egy Geekbench kört egy új HTC készülék
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Megjelentek az első HMD okostelefonok, ezek a magyar áraik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Itt az első kép a 2024-es Nokia 3210-ről
- Készülőben a Xiaomi 2021-es csúcsmodelljeinek HyperOS frissítése
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
Hirdetés
-
Samsung Univerzum: Így ismerhető meg a Galaxy AI bármilyen telefonon
ma A Try Galaxy webalkalmazás kontrollált környezetben mutatja meg, mit tud a One UI 6.1-es rendszer és a mesterséges intelligencia.
-
Kicsit extrémre sikerült a Hyte belépője a készre szerelt vízhűtések világába
ph A cég megoldása centralizált vezérelhetőséggel, masszív radiátorral és robusztus ventilátorokkal igyekszik vásárlásra csábítani.
-
Premier előzetesen a Gray Zone Warfare
gp A mai naptól hivatalosan is elrajtol a játék korai kiadása PC-n.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
"a marhának általában jót tesz, ha 12-24 órát tölt lefóliázva, a sous vide-gép társaságában a víz alatt"
Ez marha nagy hülyeség, már elnézést. Már 3óra alatt simán eléri a hús(mindegy milyen) a kellő hőmérsékletet, akármilyen nagy is. Ha azt elérte utána tovább nem fő és az ég világon nem történik vele semmi, csak tartja a hőfokot, nem fő túl és ki se hűl.
Még konkrétan egy receptet se láttam bármire is, ami több lenne mint 4óra és 3éve Anova-t használunk. (Elektrolux megvette őket amúgy. ) -
vicze
félisten
válasz szentkuti11 #3 üzenetére
Teljesen értelmetlen, ha egyszer eléri a hús belül a hőfokot átalakul a fehérje, akkor ott kész vége, nem föl tovább nem változik. Lehet benne tartani bármeddig napokig is semmit nem fog változni.
A szegyet azért többnyire füstölik napokig nem főzik.Erediti recept 50perc szegyre. Ha csak nem 20kg-t csinálsz akkor ez bőven elég.
Akkor van értelme hosszabb ideig, igen akár 12óráig főzni, ha sok a kötőszövet és az le akarod bontani annak kell idő. De színhúsnál pusztán idő és energia pazarlás.
-
vicze
félisten
-
vicze
félisten
Elnézést még egyszer, ki lettem oktatva(mármint itthon), hogy nincs ízlésem és száraz szart eszek.
Egyáltalán nem gondoltam az elég alacsony 50C-s főzésre, ami tényleg igényli a sok időt, mert jóval lassabban mennek végbe így a fehérje átalakulások.Igen a kötőszövetet írtam, hogy annak sok idő kell egyértelmű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Pencil 3rd Gen. USB-C, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia, Országos Házhozszállítás
- BONTATLAN mophie powerstation pro XL (2022), 25K mAh, 3x USB-C -2 év gari-
- Eredeti Fából - iPhone, Samsung, Huawei tokok - ÁRENGEDMÉNY
- ONYX BOOX tok TAB ULTRA billentyűzettel, fekete
- Sony Ericsson P990i dokkoló