Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 8th

    addikt

    válasz Ck. #1839 üzenetére

    A fővárosban már régen behajtási tilalmat kellett volna bevezetni a polgári személygépjárművek részére xy súlyhatár felett függetlenül attól, hogy mi hajtja. Tovább megyek budapesti lakcímmel tulajdonolni sem engednék nagy erős nehéz belsőégésű motoros autót mert a városi léttel ez nem összeegyeztethető. Így hamar eltűnnének a fővárosból a 10+++ literes fogyasztással büszkélkedő belsőégésű motoros és kamuhibrid suv-ok, a baszom nagy dízel kombik meg az összes olyan környezetszennyező autó ami nem oda való. Belsőégésű motoros autónál húznék egy 1.2 tonnás súlyhatárt abba minden városi kisautó és elég sok kompakt belefér, ami nem az így járt. Hibrid és elektromos autóknál az akkuk súlya miatt megengedőbb lennék ott 1.5 tonnás üres súlynál húznám meg a határt. Afelett kifelé a városból minddel. A belvárosba az ott lakókat leszámítva kizárólag csak elektromos autóval hagynám behajtani az embereket. Ja, hogy ez irreális és teljesíthetetlen? És? Oldják meg elvégre a környezetvédelem a cél vagy nem? Akkor nem kell félrebeszélni. Ha vasszigorral be tudnak vezetni irreális és nyilvánvalóan teljesíthetetlen környezetvédelmi előírásokat a környezetvédelemre hivatkozva akkor nosza rajta. Lehet ehhez is hozzányúlni. Mert legalább akkor csont ez is.

    Amúgy ja. Én is bírom amikor lufiszájú luficsöcsű anyuka megáll az 300 lóerős dízel X6-al az óvoda előtt fél méterre a padkától mert apuka kiokosítja, hogy így kell nehogy lepadkázza a kereket. Elfoglal két parkolóhelyet meg a fél utcát és miután bekíséri a csemetéjét kifelé nekiáll csacsogni a többi anyukával. Cseppet sem zavarja, hogy úgy kell kerülgetni az autóját. Tesóm kislánya ovijába jár egy mulatós zenész gyereke is. Jön a "sztár" egy hatalmas terepjáróval (nem városi terepjáróval) megáll az út közepén feltartva mindenkit, kilapátolja meg összecsókolgatja a gyereket majd belöki az óvoda kapun. Azalatt a két perc alatt amíg ez lezajlik mindkét irányba áll a forgalom mert nem fér el két autó egymás mellett az utcában ha ilyen bénán áll az egyik. Soha nem áll be a padka mellé, megáll az utca közepén. Kellenek ezek a nagy szarok a városba, tényleg.

    [ Szerkesztve ]

    "Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."

Új hozzászólás Aktív témák