Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Coc@s

    őstag

    No, csak ráment a 1925. :K
    Gondolkodtam, miért nem megy, aztán több dolog is eszembe jutott.
    Anno a 1055-öt még az előző PC-n tettem föl, aminek fix előlapi USB-je volt, a most használt PC-n az előlapi USB portok "kikábelezettek. Nem a gyári USB kábelt használtam (bár a korábbi sikeres műveletkor sem az eredetivel csináltam, hanem azzal, amivelé most próbálkoztam.
    Aztán még egy. Amikor az utolsó T-s hivatalos autoloaderes verziót tettem föl a 1055 előtt, akkor kifejezeten mondták, hogy úgy csináljam, hogy a PC Z hálózati drive-ként lássa a telefont, és akkor indítsam el az autoloader-t.

    Most tehát az előlapi USB-s Pc helyett elővettem a céges laptopot, kiakpcsolt tűzfal mellett (hálózati kapcsolat nélkül persze) megvártam, míg a gyári USB kábelen keresztül hálózati Z driveként látszódik a bekapcsolt, 100%-ra töltött (a 100 %-ot egy iPad töltővel produkálta most a telefon!) telefon, és így indítottam el az autoloadert.
    Szépen végigment minden csíkocska, %, stb..., majd az autoloader bezárult, és a telefon újraindult a 1925-ös rendszerrel.
    Élesítettem a vállalati részt és most megy vissza a full backup.
    Remélem, nem lesz névjegy adatvesztés, mint a 1055-ös felrakásakor volt, ill. hogy komolyabb hibák nélkül fog menni a 1925.

    (A topik összefoglalójában linkelt autoloaderes megoldás kikapcsolt telefont ír, de eszerint az nem egyértelmű.)

    18 éve itt

Új hozzászólás Aktív témák