Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sasa134

    addikt

    válasz Viper26 #5277 üzenetére

    Akkor eszerint vagy várok (mivel nincs hivatalos info 10.2.1 megjelenéséről), vagy sideload és esetleges bizonytalan működés konvertált apk (bar) fájlokkal.
    Esteleg autoloader, és megy fel leaked (runtime miatt jó eséllyel működnek amikre esetleg szukségem lenne), bár azt mondják leaked-ről, nem felétlen jó ötlet mentést csinálni (azt meg ki tudja mikor kéne restore).

    Igen így van. De nem kell félni attól a leak-től. Sztem itt az öreg rókák közül csak én nem tettem még fel a 10.2.1-et. :D Ez nem egy hegesztett OS, nem egy warez tákolmány.. Ez a BB-től kiszivárgott (vagy kiszivárogtatott, ugye..) fejlesztői OS, ami megmutatja a hivatalos OS fejlesztési irányt. Igen jó esély van arra, hogy ez lesz a következő hivatalos OS. Ugyanez volt 10.0-ról 10.1-re, és 10.1-ről 10.2-re váltáskor is, jöttek a leak-ek.

    Mi van abban az esetben, ha a jelenlegi hivatalos OS-en nem működik egy konvertált program, nyom nélkül eltüntethető?Vagy ilyenkor a hivatalosról a BB link által készített mentés visszaállítása jobb megoldás lenne?

    2 eset van: fel sem települ, tehát a sideload során kapsz egy hibaüzenetet. vagy felmegy, de nem fut, vagy fagy stb. Ilyenkor simán törölhető, úgy mint bármilyen más appot (hosszan nyomod, majd kuka).

    Azért kérdezem mert valaki írta, hogy letörölt droid alkalmazások restart után ugyanúgy ott voltak a telón.
    Ez leak OS-nél van. Azok egy ghost commander nevű appal távolíthatók el.

    [ Szerkesztve ]

    Avanti Roma

Új hozzászólás Aktív témák