Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lezerpiramis

    őstag

    válasz dioka7 #1693 üzenetére

    Előbújva a csigaházamból az alábbi infókat tudom adni:

    1. Én mindenképp odatelefonálnék, mert a szederboltosok szerintem elég korrektek. Én Z3-at és néhány kiegészítőt vettem náluk, semmi problémám nem volt velük. Ha ott nincs, akkor maradnak a GSM boltok, azok meg...

    2. Minden megy BIS/BES nélkül is T-s kártyával, csak a BBM és a BES10/12 nem, illetve talán a BB Protect sem, de ezt nem tudom tutira. Wi-Fi-n viszont ezek is működnek.

    3. MicroUSB.

    4. Tudtommal mindegyik tartalmaz magyar nyelvet.

    5. Megy (egyelőre :D ), akadozni se fog szerintem, én a Z3-mal is elvagyok (jelenleg ezt használom a BB10-es telóim közül), pedig az még gyengébb hardveresen. Persze kinek mi a lassú/gyors.

    6. Szerintem jobb telefon a Q10, de másnak meg a Q5 jön be. Nálam 1-2 éve volt Q5 néhány hétig, jelenleg pedig van Q10-em is. Szerintem jobb a Q10 billentyűzete - másnak a Q5-ösé fekszik inkább -, nagyobb a belső tárhelye, van microHDMI, cserélhető az akksi, minőségibb a készülékház, erősebb a processzor. Két dolog szólhat a Q5 mellett: jobb a kijelzője (emiatt van benne egy picit erősebb akksi is szerintem), illetve mivel nagyobb hely van a kijelző és a gombok között, mint a Q10 esetében (ott a "BlackBerry" felirat), így a gesztusvezérlés talán kényelmesebb egy picit.

    Mindent összevéve szerintem a Q10 jobb, talán a legjobb BB10-es telefon szvsz, de a Z10 is ott van a közelben - minő szerencse, hogy olyanom is van :D Viszont a Q5-tel sem lesz gondod (hacsak nem mehet a kukába a WhatsApp és a FB után valami más is, sose lehet tudni).

Új hozzászólás Aktív témák