Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigsee
addikt
Hagel magánvéleményét olvashattad! Természetesen, a BB közösseg itt nem ilyen...
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
-
erer1000
őstag
válasz Polarstar #5951 üzenetére
értem
am 10essel olcsóbban adják
csak ez nekem kicsit furaa, ha tényleg full német, azt fura, mert még az őskövület telefonok is tudtak több nyelv közül választást nyújtani, de egy BB meg nem
b, mint várható, lehet nyelvet cserélni, de akkor miért adják olcsóbban a német nyelvű, ha magyarra átrakva drágábban adhatnák?
M5A99X-EVO R2.0 , 1050Ti, 4x8GB 1960MHz , FX 8350@4,4GHz, 1x3TB+2x1TB HDD, 120GB+480GB+1TB SSD || HP Pavilion 15-CX0000NH
-
eventus
veterán
BIS fejlemény: wifi után, vagy pl garázs után már normál adathalozatra sem jelentkezik fel. Kétlem a 10.3.2 miatt lenne.
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
Demens
tag
Nem volt időm még kipróbálni a telefonon levő Térképek alkalmazást. Lehet vele érdemlegesen navigálni? Ha nem mi az optimális alternatíva? Köszi!
-
eventus
veterán
Sim toolkit ikon is néha megjelenik kezdolapon, pedig annak mappában a helye. Restart, vagy magától nem volt. T..
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
nagyúr
Felhívom minden érdeklődő szives figyelmét egy jó kis Q10 készletre.
Még elérhető...
A készlet véges...
Kisütött a nap...Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
-
laci1892
őstag
Nekem még egy Q10-em van amit szívesen cserére bocsátanék egy Z30-ra xd
[ Szerkesztve ]
-
laci1892
őstag
Akit érdekel esetlegesen, van egy új 4 hónapos makulátlan ( csak azért nem garanciális mert függetlenitettem) Q10-em. 2 gyári tokkal, dobozzal stb. Amit szívesen cserélnék Z30-ra
-
feddel
senior tag
Látom megjött a silver Passport. Nincs szó erősebb Classicról? Arra talán váltanék a Q10-ről.
-
nagyúr
Semmiről sincs még szó.
Kánikula van. IFA szeptemberben lesz csak.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Demens
tag
Annyira király ez a BlackBerry! A rendszer is és a billentyűzet is. Rendesen sajnálom, hogy mióta okostelefont használok volt eddig minden, csak a BlackBerry maradt ki. Remélem nem jár úgy, mint a Nokia, mert szerintem ez a legjobb.
-
viw
aktív tag
Én is így voltam, vagyok. Nincs két éve,h. váltottam és azóta is csak azt mondom,h. ha tudom,h. ilyen a BB OS10, akkor előbb veszek. Persze, listát tudnék írni,h. még mit szeretnék bele, de bárcsak a többi emberke (IOS, Android, Windows userek) is ha 10 percre megtapasztalná azt a kényelmet amit a BB nyújt!
-
Demens
tag
Azt tudja valaki, hogy a Hívásoknál, a gyorstárcsázási lista fölött lévő 'saját blackberry' számomot hol lehet megváltoztatni? Elírtam sajnos egy számot.
-
feddel
senior tag
Ha fent van a play store, akkor a snap-ot le is törölhetem?
-
663bec
tag
Kis segItség kéne. Most a 10.2.1.3014 van fent.
Megörít, hogy ha csak két vonás van a mobil térerő kijelzőn már átirányít vagy nem kapcsolható. Sajnos már nem tudom melyik 10.2-es rendszerrel vettem de, ha jól emlékszem ott nem volt ilyen gond sőt a 10.3-as frissítés után sem. Szóval ha van aki még 10.2-t használ írja meg melyik verziót!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Babakocsi
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest