- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
steyer9094
tag
válasz nimrood #2999 üzenetére
Én sokat írok, ritkán nálam is előfordul de korántsem zavaró mértékben valóban együtt lehet vele élni. Manapság már észre sem veszem annyira jó a szó javító rendszere
kieg.: enyém is mehikói
[ Szerkesztve ]
Panasonic EB-GD50 - Nokia 5110 - Nokia 3210 - Nokia 3310 - Nokia 3650 - Nokia N70 - Nokia E51 - SonyEricsson Xperia mini pro - Blackberry 9800 Torch - Blackberry vbQ10 - Blackberry Passport SE - Nokia 3 BBM pin ATTI79
-
eventus
veterán
válasz steyer9094 #3001 üzenetére
+1: nálam is ritkán van. Többször ütök félre, mint ez a hiba jelentkezik.
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
nimrood
csendes tag
Akkor megnyugodtam. Még egy kérdés: a hátlap tapintása milyen (a feketének)? Marmint a Q5 borzalmasan idegesítő csúszóssá váló, ujjlenyomatmágnes hátlapjához képest?
Ja, és valaki vett már a partnero-nál Q10-et? Minden oké velük?[ Szerkesztve ]
-
eventus
veterán
válasz nimrood #3003 üzenetére
Hátlap finom puha, nem gyűjti az ujjlenyomatokat. Csak a mű karbon kopik a széleinél. Sokat pedig ne vedd le, mert könnyen lazul és lötyögős lesz. Amúgy jó Fém keret miatt pedig nagyon! bírja az eséseket. Nem keveset esik nálam. Egyik nap 2 méterről járólapra, semmi baja nem lett.
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
nimrood
csendes tag
Lenne meg egy kerdesem
A Q5-n van par alkalmazasom ami fizetos volt (pl. Neutron)....van ra mod, h ezeket ne kelljen ujbol megvennem a masik telon? Bocs ha hulyeseget kerdezek... -
icezozo
addikt
-
chabeenop.
csendes tag
Sziasztok! Egy kérdésem lenne: BBQ10-em van, nem használom régóta, előtte Z10-em volt. A Q10-re miért nem tudom letölteni a Vibert, a Z10-en hibátlanul futott a Worldből való letöltést követően. Ennél a Worldben azt írja angolul, hogy ehhez típushoz nem lehet letölteni. Köszi a segítséget
-
steyer9094
tag
válasz chabeenop. #3019 üzenetére
Amazon app store?
Vagy sachesi?
Nekem hibátlanul működik, már amennyire hibátlan lehet a viberPanasonic EB-GD50 - Nokia 5110 - Nokia 3210 - Nokia 3310 - Nokia 3650 - Nokia N70 - Nokia E51 - SonyEricsson Xperia mini pro - Blackberry 9800 Torch - Blackberry vbQ10 - Blackberry Passport SE - Nokia 3 BBM pin ATTI79
-
chabeenop.
csendes tag
Ok, visszaolvastam....
-
chabeenop.
csendes tag
válasz steyer9094 #3020 üzenetére
Nagyon köszi, ránézek
-
chabeenop.
csendes tag
válasz steyer9094 #3020 üzenetére
Köszi, sikerült Bódottág van
-
steyer9094
tag
válasz chabeenop. #3023 üzenetére
"Akkor örülünk Vincent"
Panasonic EB-GD50 - Nokia 5110 - Nokia 3210 - Nokia 3310 - Nokia 3650 - Nokia N70 - Nokia E51 - SonyEricsson Xperia mini pro - Blackberry 9800 Torch - Blackberry vbQ10 - Blackberry Passport SE - Nokia 3 BBM pin ATTI79
-
FET-MEN
veterán
I need help. 9900-asról át tudom lökni az összes névjegyet a Q10-re? menni kell vodába micro SIM-ért szóval SIM számokat nem tudom importálni.
Iphone 7
-
Renwick
őstag
-
Renwick
őstag
válasz jagertibi #3035 üzenetére
Ezt nem értem, van egy Partnero GSM Kft, akit láthatóan többszörösen basztat a NAV, miért jó ez annak, aki Partnero GSM néven, de más céggel üzemeltet egy üzletet?
Mondjuk sokat segítene a félreértések elkerülésében például az is, ha a partnerogsm.hu - n kint lenne, hogy ki az anyám az üzemeltető.
[ Szerkesztve ]
I see you blaming each other -- And I love you still
-
jagertibi
aktív tag
válasz Renwick #3038 üzenetére
Ez engem nem erdekel. Szam szerint 8db telefont vettem toluk. Azok kozul kettot a mai napig hasznalok. Soha egyikkel sem volt semmilyen problemam a garancia ido alatt. Nekem az szamit. Meg az hogy nyomott aron legyen a keszulek,hisz nem vagyok milliomos. Ja, meg az se utolso szempont hogy telefonon megrendelem es masnap kecskemeten a kezembe nyomja a futar epp ott ahol vagyok.
-
bwoay
nagyúr
válasz jagertibi #3039 üzenetére
de az ugye nem a Partnero érdeme, hogy nem volt problémád a 8 telefon egyikével sem a garanciaidő alatt. pusztán ebből nem derül ki semmi arról, hogy ők mennyire jók. a futárszolgálatuk viszont fasza
egyébként az ilyen véletlen egybeesésekben (pont ugyanaz a bolt neve, meg egy olyan cégé is, amit buzerál a NAV) én sem igazán hiszek, sajnos jelenleg életszerűbb az, amikor egyszercsak HOPP: varázsütésre hirtelen kicserélődik a cég a bolt alatt[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
jagertibi
aktív tag
Részemről végeztem, mindenki el tudja dönteni mit akar. És mi jó neki. Egy biztos elég sok embernek szúrja a szemét a partneró hisz elég nehéz versenyezni az áraikkal. Tudjuk miért ennyi és hogy csinálják hisz én is a 4. X-et taposom mindjárt. De nem érdekel. Lehet alapítani céget itthon, külföldön, aztán adni venni míg lehet. Mindenki előtt áll a zászló. Nem kell fintorogni.
-
nagyúr
Ehhemm...
Ez nem a NAV topik, hanem a BlackBerry Q10 topik..Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
nimrood
csendes tag
A Q10 használható szerintetek a Q5 aktív bőrtokjával?
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest