Hirdetés

  • Egyre izgalmasabb a CMF Phone hátlapja

    ma Az új előzetes cserélhető hátlapot sejtet, de valószínűleg csak a dizájnon módosíthatunk, az akkumulátorhoz nem valószínű, hogy hozzáférünk.

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

Új hozzászólás Aktív témák

  • sasa134

    addikt

    válasz Xaba4 #4696 üzenetére

    Szia!

    első körben (de majd kiegészítenek mások) szerintem fordítva közelítsd meg: mit kapsz egy Q10-zel? milyen igényeknek kell, hogy megfeleljen, mire akarod használni?
    Előny/erősség: elsősorban a fizikai gombsor, ami remek, pontos gépelést tesz lehetővé. mellette persze működik a szójavaslatos rendszer, ami tanul és a megjegyzi a szavakat. A rendszer (BB10) maga igazi multitask rendszer, tudsz pl youtube-on vagy Spotify-on a háttérben zené hallgatni miközben Whatsappozol és utána rálesel a facebookra. Az értesítések és az egész kommunikáció menedzsment (HUB) egészen kitűnő BB10-en. Nem kell az egyes appokat megnyitogatni, simán egy ujjmozdulattal csak rálesel a HUB-ra, és ha fontos üzenetm érkezett akkor meg tudod tekinteni, vagy akár azonnali választ is tudsz küldeni, de ha nem fontos, akkor folytathatod a munkát vagy épp azt a tevékenységet amit végzel - az egész nagyon felhasználóbarát és logikus.
    Van vezeték nélküli kapcsolat a PC-vel, ida-oda másolás (zene, képek, file-ok, bármi), van BB protect, és Blend - ez utóbbival táblagépről (droid és ipad) és PC-ről is eléred a HUB-od, telefonod naptárját, névjegyzékét. Van kiváló dlna képesség, jó üzemidő, hdmi kimenet. BBM -en mondhatni páratlan hangminőségű hanghívás lehetősége, csoportok, BBM csatornák követése, chat, videóhívás, valós idejű GPS pozíció megosztás.
    offline térkép van, pl Navfree vagy Mireo (ez utóbbi fizetős) - mindegyik magyar hangos navigációval rendelkezik. Online térképre ott a Google Maps vagy a Waze.
    Ha 2-300 Eurót is rászánsz, érdemes megfontolni a nemrég megjelent Blackberry Classicot is.

    Avanti Roma

Új hozzászólás Aktív témák