- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
V B A
aktív tag
válasz salieri. #3734 üzenetére
Nagy részük igen. Ami nálam nem ment:
Uber
Google által készített appok egy része (pl. Calendar, Docs)
Beat (elindul ugyan, de szinte mindig lefagy)
Sports tracker - pont a térképet nem tudja megjeleníteni
Opera Mini (újabb kiadás) - állandóan összeomlik
Raiffeisen Mobil alkalmazás
Traffihunter (régebbi verzió még q10-en ment, ha nem is tökéletesen)
Facebook Pages Manager -
kekkola
senior tag
Sziasztok, megjött a fekete Útlevelem!
2 kérdésem lenne:
1. A legfrissebb hivatalos szoft bug mentes vagy tud valaki egy jó 10.3.2es leak-et?
2. Temperált üveget használ valaki a kijelzőn?Kezdem szokni a méretét, a One Max után olyan kis csöppség
Köszi, üdv!
[ Szerkesztve ]
O+8T
-
kekkola
senior tag
válasz Kolondrum #3758 üzenetére
A temperált üveg azért jobb, mert nehezebben karcolódik, olyan a felület tapintása mint az eredeti kijelzőé (csúszós és hideg ), és a mikrokarcok hiánya miatt (amivel a sima fólia bizony könnyen tele lesz) a kosz nehezebben ül meg rajta és könnyebben is takarítható, ha bekoszolódik. Cserébe 2-3000 forint. Viszont növeli a kijelző keresztmetszet inerciáját, ami következtében nehezebben reped-törik.
06.22. én is felírtam de Te vajon miért?
[ Szerkesztve ]
O+8T
-
kekkola
senior tag
Újra tudok youtube-ot hallgatni, miközben bármi mást csinálok a telefonon hiányzott.
Hangszóró elég doboz, sebesség kitűnő.O+8T
-
lugosi
MODERÁTOR
Bbm kérdés.
Adott egy BB ID azonosító, azzal vagyok bejelentkezve a passporton (ugye email címem + jelszó). A passport előtt azzal voltam bejelentkezve a 9780-on is.
Most a passport mint fő telefon mellett a másodlagos telefonom is BB (9900). Beírom a fenti BB ID-tn és azt mondja, hogy máshol be vagyok jelentkezve, ki fog léptetni. Lehet hogy hülye kérdés, de a passporton vagy a 9780-on fog kiléptetni? Azaz, az OS 10-et érinti ez a kiléptetés, vagy csak a régi OS-t?
Nem tudom sikerült-e normálisan megfogalmaznom.Ja, a passporton fontos lenne bejelentkezve maradnom, azért nem akarok kísérletezni. A két telefont egyszerre használnám.
[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
A PP maradna mindenképpen a fő telefon.
Ha így állunk akkor nincs bbm a 9900-on. Annyira egyébként nem fontos, de a PP-on bejelentkezve akarok maradni. -
sasa134
addikt
Sachesi 2.0.1 [link]
Avanti Roma
-
kekkola
senior tag
Azért az elég komoly, hogy ezt a kib...ott wifi bugot még mindig nem sikerült megoldani...
O+8T
-
-
félisten
Ez olyan mint a melóba a "hiba". Attól, hogy nem jelentkezik ott van, csak nem forrta ki magát. Irány forgalomba, valahol előjön. Neked is elő fog jönni, méghozzá a csuszkás BB-nél erősen gyanítom. Akkor nekem is elő fog sztem, kivétel ha robottal jön.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz turbulencia8 #3772 üzenetére
Igen, ez nekem is eszembe jutott. Nem elsősorban ezért, de nem lesz új BlackBerry ID, annyira nem fontos a BBM a másik telón.
-
kekkola
senior tag
Az normális, hogy felraktam a play áruházat, és amikor feldobott egy frissítést eltűnt az alkalmazások közül? Ki kellene kapcsolnom valahol a play store frissítését?
hagel: Na ja. Tp-link és a csúcstelefon csatája
[ Szerkesztve ]
O+8T
-
lugosi
MODERÁTOR
-
l.sebestyen
senior tag
válasz kekkola #3792 üzenetére
nálam ugyanez van a munkahelyi wifi vel, otthon semmi gond, ha újra inditottom a telefont egy darabig felcsatlakozik, aztán megint jön a kis harang az üzenettel, nem tudom mi lehet a megoldás, de engem is érdekelne, ( router csere nem játszik, meg nehogy már a telefonhoz keljen routert választani)
[ Szerkesztve ]
-
bigsee
addikt
Semmi baj a TP-Linkel, UPC is van, gond nincs...
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
jagertibi
aktív tag
Tp-linkem otthon is meloban is, minden berrym csatlakozik es rajta is marad. otthon invitel, melo telekom nettel.
-
kekkola
senior tag
A Z10-esemmel is voltak ilyen gondok, Q10-Z3nál nem fordult elő. Most a Passport eddig a munkahelyi wifit nem szereti. Nagyon boldog vagyok 150k-ért...
[ Szerkesztve ]
O+8T
-
félisten
Lesz BlackBerry droid sztem, ha olvastátok...
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple notebookok
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- AliExpress tapasztalatok
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Összerakja az AI-t és az 5G-t az NVIDIA
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...