Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szarka996

    tag

    Kíváncsi lennék a véleményekre, hogy mennyire hülyeség amit írni fogok, vagy tényleg van benne realitás a töltő elhagyásának okával kapcsolatban.
    Az 5G még elég kezdeti státuszban van és elég drága a 4G-hez képest. Ezt láthattuk pl. az S20+ vs S20+ 5G közötti nyitóárban, ha jól emlékszem 100 usd volt a különbség.
    Na már hogy lehet hogy mindegyik iPhone-ba belekerült az 5G, mégse változott a Pro 999-es, és a Pro Max 1099-es ára? Hiszen Ha jól olvastam párszor ez elég nagy többlet költség a gyártóknak, és nem egy jótékonysági szervezetről van, hanem profitorientált cégről ami nem fogja lejjebb adni egyik évről a másikra.
    Szóval szerintem 2 út volt. Vagy emelnek az árakon, vagy valahol megvágják a költségeket, és az utóbbi győzött. Persze még a marketingesek kitalálták hozzá ezt a bullshit szöveget, hogy az egész a környezetvédelem miatt van...
    A füles és az earpods elhagyása 1 az 1-be nem hiszem hogy kiteszi az 5G költségét, de a kisebb doboz -> több szállítható egyszerre, azaz kisebb szállítási költség, és amit még nyernek az utólag eladott töltő fejekkel, már visszahozza a pénzt, sőt...
    Összességében akik amúgyis hagyták volna a dobozban a töltőt, és a fülest, azoknak ez egy elég jó trade-off.
    Ez az én véleményem, ha úgy érzi valaki, hogy valamit nem jól látok át, akkor az nyugodtan javítson ki.

Új hozzászólás Aktív témák