- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A kialakult gyakorlatra hivatkozva - miszerint egy készüléknek egy "nagy" topic -, megkérünk Titeket, hogy fáradjatok át a készülékről szóló teszthez, minden további kérdés, kérés, probléma, stb. oda kerüljön!
Új hozzászólás Aktív témák
-
daczkó
aktív tag
válasz Black&White #2291 üzenetére
"Google updates the latest security patches to optimize and enhance system security (guglovye updates with the latest security patches)"
Wut? 4.4.2 -es droidnál?
/ignore wwenigma
-
Yuri_1
tag
válasz Black&White #2303 üzenetére
Kösz
Némelyik olyan olcsó volt, hogy nem tudtam ellenállni+ ez [link] meg használatban van. Nagyon bejött tökéletesen méretpontos és szép a keret is a hátlap pedig tényleg üveg. Reklamáltam kicsit a hosszú szállítási idő miatt, és kaptam egy kis "gift"-et két fólia képében
-
Pystyke
tag
Béláim az Úrban!
A fényképeim vízjelén Fahreinheit-ben (remélem jól írtam) jeleníti meg az aktuális hőmérsékletet...
Át lehet ezt állítani európai ember számára értelmezhető celsius-ra?A konyhában "Sencor" márkájú kistévém van,
Az istennek se hajlandó betanulni az okosvezérlő...
A betanításnál a gombokat felismeri, de a tv nem reagál rá...Hja, edigis készülékről beszélünk...
Tudom, ennél nagyobb bajom ne legyen...
5leteket előre is köszönöm...
Az Erő legyen veletek...Honor6, Talkband B3, Glock 26c ;)
-
svgyula
addikt
válasz Pystyke #2305 üzenetére
Szia! Béláim ájj túltoltuk a kocsmát rá a kabátomra! Meséld el hogyan tanítod? Talán úgy mint a tanár a diákokat ? A magyarázat nem elég A TV távirányító szembe fordít a telefonnal közelről és nyomod a gombot a távirányítón addig amíg a telefon jelzi, hogy fogta az adást! Így a "power" gombot is! Természetesen utána hozzá kell rendelni a megfelelő gombhoz. Nos Bélám most csináltam meg ~ 3perc alatt a "vortex" kis TV -hez a távirányító betanítást! Ja én meg a kínai telefonról beszélek amihez alapból volt ez az apk.
A vízjelet pedig mosással lehet eltüntetni 90c°-nál összemegy a fahrentheit és celsius lesz belőle Minek a vízjel a fotók alá? Búvár vagy[ Szerkesztve ]
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
koxminator
senior tag
Urak,
Kérdezném, hogy van-e már itt köztetek Honor 6 Plus (dual-sim, esetleg 32Gb/3Gb típus) tulajdonos? Láttam itt korábban pár érdeklődőt, de azt már nem láttam, hogy írtak volna utána ide (pl. Land)
Ha lenne, érdekelnének a tapasztalatok (nem nagyon láttam még leírva sehol)...
Előre is kösz.
Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
Pystyke
tag
válasz svgyula #2306 üzenetére
Józsikám, én is így csináltam,
De az a fránya tv csak nem akar összespanolni a honorral...
Pedig tanításkor még színnel telítődnek az ikonok,
De mégse...A vízjelet én szeressem...
Had tudja mindenki, mikor, és hol készültek...
Csak az fránya fahrenheit...
Csak azt tudnám feledni...Honor6, Talkband B3, Glock 26c ;)
-
imiadmin
őstag
Sziasztok,
Ha valakinek van eladó touchplus fóliája, az lécci keressen meg priviben...
Köszi...[ Szerkesztve ]
-
Pickit3
aktív tag
válasz koxminator #2307 üzenetére
Szerintem senkinek sincs, ezért nem írunk róla. Bár tény hogy nagyon jó telefon az is és ha most vennék akkor szerintem lehet olyat vennék. Bár ha engem kérdezel akkor a nagy képernyő csábít viszont ha kompaktság akkor a sima honor6. Ha kockulni vagy filmezni szeretnél akkor a plus a nyerő viszont a többiben a sima. Szólj ha sikerült letéríteni az útról.
-
JoeCockBill
senior tag
Én majdnem az vagyok Voltam, de sajnos kifogtam egy hibás darabot úgyhogy ment vissza másfél nap után. Az új jövő héten ér ide reményeim szerint
(#2310) Pickit3:
Én 2 dolog miatt választottam a plust, az egyik a fém keret, a másik meg hogy nem akartam kisebb telefont mint az előző készülékem (5,2). Bár az 5.5 tényleg elég nagy, jobban örültem volna az 5,2nek, de hát ez vanúj lemezünk: https://wmmd.lnk.to/BMB_RegiVagas
-
Pickit3
aktív tag
válasz JoeCockBill #2311 üzenetére
Nagyon nehéz úgy belőni a méretet hogy mindenkinek jó legyen. Valakinek az 5col sok de valakinek az 5,2 is kicsi. Vagy lehet venni egy 6colossat és nem hordod zsebben mert már akkora darab és két kézzel telefonálhatsz. Persze ha nagy kezed van akkor egy kézzel is sikerülhet
-
koxminator
senior tag
válasz JoeCockBill #2311 üzenetére
Ha megérkezik, akkor érdekelne egy élménybeszámoló mindenképpen. Ha pesti vagy, akkor meg lehet, hogy meg is tekinteném majd, persze ha beleegyezel. Igazából paraméterek alapján bejövős, de mindenképpen meg szeretném tapogatni, mielőtt kiadnék rá ennyi pénzt (privben esetleg átküldenéd, kitől-honnan vetted?).
Lehet, hogy túl nagy, és lehet, hogy elég lenne a "sima" Honor 6 is.Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
JoeCockBill
senior tag
válasz koxminator #2313 üzenetére
Kevésbé vagyok pesti, sokkal inkább mosonmagyaróvári De mindenképp írok róla pár sort (lehet logoutra, attól függ mennyi időm lesz). Szerintem a méretét meg fogom szokni, legalábbis nekem az 5.2 is nagy volt elsőre, de könnyen megszoktam, szerintem ennél is így lesz
új lemezünk: https://wmmd.lnk.to/BMB_RegiVagas
-
A texasi
aktív tag
C*****e kollegae kedden erkezik meg ...
-
ßrainiac
addikt
Nalunk a felesegem H6-tal, en meg H6 Plusszal nyomulok. Most epp huawei fanok vagyunk
Irok par ezt-azt, hatha tobbeknek segit majd a valasztasban.
Szeretem a telefont, nem sok hibat tudok felhozni vele kapcsolatban, sokkal kevesbe idegesito dolgai vannak, mint mondjuk egy LG G3-nak. Na azt kezbe veve a Plus utan, mintha visszamennel olyan 2 evet az idoben..
Aprosagok zavaroak lehetnek, pl. setupolasnal hogy nem tudsz hozzaadni Google fiokot, nincs contacts sync, meg egyebek, de ez viszonylag hamar megvan, mondjuk tovabbi Google fiokokat nem tudsz ezutan sem a megszokott modon hozzaadni (Settings-bol). A dupla koppos ebresztes nem megy mindig elsore, bar leginkabb akkor ha hanyagul, vagy sietosen probalod felnyitni ilyen modon Egy-ket app nem indul olyan gyorsan, pl. Youtube, Photos, bar az is lehet, hogy nem protected appok es azert (eleg komoly battery saver van a rendszerbe integralva, ahol apponkent lehet allitgatni, hogy mi fusson kijelzo kikapcs utan, meg mi ne). Az akksi ido egyaltalan nem fenomenalis, de nem is atlagosan rossz, csak ugy van, birja, azt kesz. Olyan 12 ora alatt merul 30%-ra altalaban 4 ora koruli kijelzo idovel 3G-n.
Nalunk mindket telon gyari Google bill es Nova launcher fut, hogy legyen meg az Android erzes, viszont az egyedi appok egesz jok, pl. az ora, a galeria, stb.
A sima Honornak a kameraja eleg tavol van minosegben a Plus-etol, de meg annak sem kiemelkedoen jo, lehet vele eleg rosszakat loni, viszont ebben ugye itt van a dual kamera, a super night mode (ami eleg sulyosan kiraly, ha van allvanyod, vagy ki tudod tamasztani a telot), egyik telommal sem lehetett meg ilyen jo ejszakait loni! Alapvetoen nem rossz a cucc, de nem olyan reszletes mint egy G3, S5 na meg mondjuk a kamera kiraly Note 4.
Nekem a merettel nincs bajom, mindig is az 5.5"-osak voltak szamomra a jobbak, igaz, hogy nem olyan egyszeru meg kenyelmes, de a szememnek siman jobb es hat nezni is kell, nem csak fogni
Nem tudom, mit mondhatnek meg, ha van kerdes, lojjetek.
Egyebkent en H6-ot akartam amig nem tudtam a Plusrol, rengeteget olvastam utana es gondoltam, hogy kompromisszumos, de fasza telo, bevallalom, aztan amikor meglattam a Plust, szinte gondolkodas nelkul ramentem. Nagyon jo kis telo a H6 is, de a Plus mindenben jobb, az egyetlen dolog amit fel lehet hozni mellette az a meret. Ha ez nem lenne tul nagy a felesegemnek, egyertelmu, hogy o is ilyet kapott volna.
-
koxminator
senior tag
válasz ßrainiac #2316 üzenetére
Mi a helyzet az FM rádióval? Néhányan írták a sima Honor 6nál, hogy halk. Nekem ez is szempont lenne (még ha nem is a legfontosabb), mert mostanában az az agylövésem, hogy munkába jövet-menet rádiót hallgatok. Egyébként láttam, hogy némi konfig fájl berheléssel lehet ezen is változtatni.
Root-tal mi a helyzet (nem néztem még körül xdan), nem tudod?
Szerencsére elég magas vagyok lapát kezekkel, volt már G3 a kezemben, azt tulajdonképpen tudom 1 kézzel is még éppenhogy kezelni, majd megnézem, ez hogyan viszonyul hozzá (illetve majd úgyis összefutunk, ahogy beszéltük
A kamera nálam nem fontos szempont, arra van egy kis szintén zsebben hordható Ixus145, de ha már olyan jó képeket csinál, mint a mostani LG G-m, akkor már nyerő, ha hirtelen le kell kapni valamit.
-
mati12
senior tag
A gesture vezérlést és a dupla koppintós ébrsztést igazán portolhatnák a Honor 6 plusból a sima Honor 6-ba.
Szerintem nincs olyan nagy különbség a két készülék között,hogy ez kivitelezhetetlen lenne. -
petipetya
nagyúr
válasz ßrainiac #2316 üzenetére
"setupolasnal hogy nem tudsz hozzaadni Google fiokot, nincs contacts sync, meg egyebek, de ez viszonylag hamar megvan, mondjuk tovabbi Google fiokokat nem tudsz ezutan sem a megszokott modon hozzaadni (Settings-bol)"
Akkor hol adod hozzá a Google fiókokat és hogyan szinkronizálod a névjegyzéket?
"nincs rá lezsóidő"
-
bkiky01
senior tag
válasz monti0222w #2323 üzenetére
Remélem lesz rá megoldás.. Nagyon jó dolog, megkönnyíti a használatot..
-
Kovaratis
senior tag
válasz monti0222w #2323 üzenetére
Semmi köze a szenzorokhoz, egy módosított, egy magot is hajtó kernel kell és megy. Hogy foglalkozzon a nem hajtott kijelzővel, és ne egyen sokat a figyelés. Elvileg bármelyik telefon tudja/tudhatja.
-
Kovaratis
senior tag
válasz monti0222w #2329 üzenetére
Szerintem ez egy nagyon jó telefon. Csak úgy látom európában még nem elég ismert. Lehet hogy pár kínai arc már csinált csodát, majd bemagolom pl. az anzhi fórumot. Ha az xda-n bepörög rá egy fejlesztő csapat akkor lesz itt minden.
-
szoporiz
tag
Hali!
Már egy hónapja nyúzom a honor 6+-om(3/16gb fekete) LG G3-mat váltotta. Volt soma honor 6-om is de ez valahogy jobban megfogott.
Zoli
Ha írok légy oly kedves és válaszolj! Van egy negatívom igen: A vásárló szerint nem kellően csomagoltam:/ Tanultam belőle! Korrektség mindenek előtt! Ettől különbözik a sikeresség a nyerészkedéstől!
-
ßrainiac
addikt
válasz koxminator #2318 üzenetére
Radiot nem hasznaltam, csak egyszer probaltam, de nem tunt fel semmi kulonos.
PowerAmp kell nekem a zenehez, mert csak azzal lehet ertelmes hangzast varazsolni a fulekbe.
Root-ra igazan nem volt szuksegem, igy nem is nagyon nezelodtem. Annyira rendben van a cucc, hogy csak kivettem a dobozbol, frissitgettem OTA-n amikor kellett, es hasznaltam. Ennyi
-
bullw
tag
B&W fórumtárs írt összefoglalót, root is le vagyon írva... ott keresgessen mindenki, aki mókolni akar.
Nekem szépen megy az L2 is, meg vagyok vele elégedve. Filmet néztem rajta, 10%-ot eszik egy óra alatt. Gondolom a kijelző miatt, és nem a kódolás. Youtuberól töltöttem le filmet, xda-n volt fent ügyes kis app, és azzal állíthatom a különböző méreteket is.
[ Szerkesztve ]
-
svgyula
addikt
válasz ßrainiac #2335 üzenetére
Szia! Én a zenehallgatáshoz a "megszokott" winamp-ot használom. Azzal is be lehet bármilyen hangzást állítani van benne 10 csatornás ekvalizer az csak elég jó szűrő A gyári tényleg nem a csúcs de hááát azért az agybadugós rendszer sem olyan mint egy 5.1-es Ugyanazzal az MP3-al van észrevehető különbség ahogy egy-egy efektel meghallgatom a házimozival és a telefonnal. Nem vitás az, hogy szépen szól! De azért ez mégiscsak sztereó és nincs térhatás ami ugye dob rendesen a hangzásvilágon ezt sajna 2db hangszóró igen gyengén tudja imitálni
Persze ezen is jó zenét hallgatni ha olyan helyen van az ember[ Szerkesztve ]
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
ßrainiac
addikt
svgyula: winampot en meg uj koraban hasznaltam, akkor nem igazan jott be, poweramp-et meg mindenhol szajkozzak, hogy az a legjobb, megneztem, es eddig tenyleg a legjobb (hangzas tekinteteben ugye), 10/10.
Egyebkent nem a terhatas az ami hianyzik nekem, hanem egyik masik sem tudja igy kihozni az adott fulesbol, amit az tud. Persze ha egy fejhallgatot radugok, az alapbol szepen szol, dehat az emberek a kompaktabb dolgokkal maszkalnak az utcan.
[ Szerkesztve ]
-
svgyula
addikt
válasz ßrainiac #2338 üzenetére
Jó hogy írod a témát! Meg akartam kérdezni, hogy csak nekem tűnt el az alsó "gombok" alól a fekete háttér?
Az utolsó frissítés óta a háttér látszik és nem a feketeség! Lehet hogy azért mert újra raktam a next launcher-t a frissítés után és nem a mentést raktam vissza? valahogy így néz ki.Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
tabletta
tag
-
koxminator
senior tag
Brainiac fórumtárs jóvoltából sikerült élőben megnézni, megtapogatni a 6 Plus-t, ezúton is köszönet érte
Méretre nekem szuper, tudásra nem kevésbé. Meghallgattam a rádiót is, semmi gond nem volt a hangerejével. Remélem hamarosan sikerül beszereznem
-
imiadmin
őstag
válasz koxminator #2342 üzenetére
nálam a plusz azzal bukott meg, hogy a dual sim-es megoldást megosztották az SD fogalalttal... magyarán szólva: vagy két SIM, vagy egy SIM + SD kártya... a sima Honor 6 (H60-L12) után ezt a bakit elkövetni...
-
koxminator
senior tag
válasz imiadmin #2343 üzenetére
Igen, szerintem is baromság ez, viszont nekem most is perpill egy 32Gb-os tárhelyű LG Optimus G-m van és bőven elegendő számomra ez a mennyiség, szóval nekem mégsem jelent problémát, abszolút együtt fogok tudni vele élni.
-
imiadmin
őstag
Basszus.... ezek állatok!
-
koxminator
senior tag
-
svgyula
addikt
Tisztelt Uraim!
Tegnapelőtt érdekes dolgot művelt a telóm. Zsebradiátor lett Nem tudom melyik program de valami rendesen beragadt és elkezdett fűteni. Az volt a fura, hogy meleg a zsebem A teló ezután csak a hosszú-hosszú kikapcsolásra válaszolt. Az akksi ~30%-ot merült. Ezután simán visszahűlt és azóta minden ok. Na jó nálam minden éjjel kikapcsol de az említett fűtésnek nyoma sincs. Ha lesz még ilyen megnézem melyik apk csinálja.Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
user62
csendes tag
válasz svgyula #2347 üzenetére
Nálam - teljesen random módon - a névjegyek megnyitásának sebessége változó.
A 0,3-0,5mp -től akár a 12 mp "végtelenségig"
Valaki látott már ilyent?
Az egyéb programok viszont normálisan működnek.
Még annyi, a B307SP van fenn...[ Szerkesztve ]
Honor 6 L60-02 EMUI 3.0, iPad2, Macbook Air 11,6 i5 Late 2013, Pebble Steel.
-
user62
csendes tag
Ha valakinek szintén ilyen perverziói lennének:
Feltettem a korábban nagyon szeretett (Hua P6 -on) MIUI romot.
(http://www.needrom.com/download/honor-6-h60-l02-miui/)Nos egyfolytában kiírja, hogy valamilyen android rendszeralkalmazás leállt
Ez loopolva írogatja ki.
Így ment vissza mentésből a B307SP.Honor 6 L60-02 EMUI 3.0, iPad2, Macbook Air 11,6 i5 Late 2013, Pebble Steel.
-
svgyula
addikt
Szia! Megjelenítendő névjegyek-!telefon! ide kell menteni az összeset.
Volt egy ismerősöm aki azt mondta az android egy szar (így) mert nem lehet vele telefonálni! Na ez az illető egy informatikus! Amikor megkérdeztem tök véletlenül, hogy mi van beállítva a névjegyzékben? Válasz: hát a google
Amikor megkérdeztem tőle, hogy minek tanult annyi ideig csak nézett mint a sült malac! Nem is értette miről beszélek! Amikor azt kérdeztem tőle: az sem volt gyanús, hogy alagútban metróban és 3G hiányában jön elő az a gond, hogy nincs megjelenítendő névjegy? Megint nézett üveges szemmel
De volt olyan aki ezt felrakta mint "android hiba" a youtube-ra
Nem értem az embereket Az még csak megértem, hogy névjegy tárolónak használ egy X ezer Km-re levő szervert DE hogy minden telefonáláshoz először 3G kapcsolatba lép vele ahhoz, hogy lekérjen egy nevet és telefonszámot na ehhez elmebetegnek kell lenni!Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest