- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A kialakult gyakorlatra hivatkozva - miszerint egy készüléknek egy "nagy" topic -, megkérünk Titeket, hogy fáradjatok át a készülékről szóló teszthez, minden további kérdés, kérés, probléma, stb. oda kerüljön!
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
őstag
válasz Liliiibaby #2549 üzenetére
Ha valóban lehet csak az üveget cserélni, akkor nem olyan drága az ügy pl. innem is megpróbálhatod berendelni, de ha csak együtt lehet szerelni a digitizerrel, akkor ez már kissé költségesebb lesz, pl. itt viszonylag jobb áron
doongoo megelőzött, de a lényeget illetően egy az álláspont.
[ Szerkesztve ]
-
pampika
őstag
válasz doongoo #2550 üzenetére
némi gyakorlat és merészség valóban kell hozzá, de mivel ezek ragasztott alkatrészek, a szervizes is csak a melegítős technikával tudja szétszedni, szóval nem ördögtől való dolog az a légfúvó
itt a videó -
pusi1981
aktív tag
Sziasztok!
Meg merjem rendelni innen a Honor 6 - ot ???
Kint élek Németben és itt 6 hónapra oda adják 0%-ra 50 EU/hó ...
Kecsegtető ha tényleg nem hamis a teló ...
Kérlek segítsetek ...[ Szerkesztve ]
-
Tibcsi2006
csendes tag
Sziasztok nekem a kijelző közepén van egy sötétebb 5cm -es folt ami kicsit zavar szerintetek várjak még vele hátha csak a ragasztó nem száradt ki rendesen vagy vigyem vissza ?
-
zipod8
csendes tag
Üdv mindenkinek!!
Az lenne a kérdésem, hogy az alapértelmezett böngészőt (gyárit), hogy tudom át állítani másikra. Pl. mikor megnyitok egy linket facen a gyárival nyitja meg. Köszönöm előre is a segítséget!!! -
zipod8
csendes tag
válasz Black&White #2558 üzenetére
Köszi, hogy nem jutott eszembe!
-
monti0222w
addikt
válasz Tibcsi2006 #2556 üzenetére
Szerintem ne várj vele, pláne ha egy ideje már meg van a telefon!
-
fil
őstag
válasz royalka #2540 üzenetére
Megjött. Pár napja már használom. A képeken nem látszott jól a csatlakozó ,de ez is derékszögű ,tehát nem áll ki egyáltalán. pont olyan mint ami azon a korábbi videón volt.
Tölt rendesen ,bár nyilván kicsit lassabban mint a kábelen ,de nem vészes. Töltés közben melegszik ,ahogyan az a leírásokban olvasható.
Amire kényes az az usb kábel. A vékony ,gagyi kábelekkel nem működik jól. De pl. a gyári Huawei ,vagy LG ,vagy Samsung kábelekkel nincs gond. Viszont amit hozzá adtak az sz@r.
Szóval tölt rendesen. Most épp az a "gond" ,hogy ha mindig ezen tartom az asztalomon a telót ,akkor gyakorlatilag egész nap 100%-on van (Azért az akkunak ez sem jó...)
A cucc nagyon vékony ,probléma nélkül befért a tok és a teló közé (vertikális flip tok). Viszont így ,mivel a hátlapot "takarja" ,az NFC antennáját teljesen leárnyékolja ,kiiktatja.
Most azt csináltam ,hogy beoperáltam a flip bélése alá. Így viszont a szalagkábel ki van téve hajlítgatásnak. majd elválik ,hogy ezt mennyire bírja. Végül is ilyen szalagkábel átvezetéseket sok helyen alkalmaznak elmozduló részek között.[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
-
-
komoyosz
csendes tag
Sziasztok.
Segítsetek, Honor 6, vagy P 8?
Vásárlás előtt állok, kíváncsi lennék a véleményekre.
Honor 6 kap lollipop-ot, Emotion 3.1 Ui-t?Köszi.
-
-
válasz monti0222w #2577 üzenetére
Így van. Viszont a P7 után iszonyatos nagy csalódás volt számomra ez a formaterv. PlayIt-n fogdostam, de már képeken se tetszett sajna élőbe se fogott meg. Teljesen szuverén vélemény, de akkora csalódás hogy még mindig haragszok a Hüvelyre.
[ Szerkesztve ]
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
Attax
újonc
Szia,mindenki
HELP! HELP !Nem rég került hozzám,egy H6-os (H60-L12)-es,amit már most szeretek,DE..
szeretném rootolni és már a gépre csatlakozásnál problémába ütköztem.
Bármit teszek nem látja a gép a telót.HiSuit telepítve,de az sem látja.A készüléken usb hibakereső pipa,HiSuite(pcsuite)opció pipa és mégsem és valami "MTP illesztőprogram" problémát dob fel folyamatosan.Valaki tapasztalt már hasonlót?setleg megoldás?Előre is köszi. -
svgyula
addikt
Azt nem írtad mi is van a gépen? xp, vista, win7, win 8 win 8.1? esetleg linux? Az egyik állítással a gép(ha jó az op. rendszer és nincs agyon driverezve!) felugrik egy új cd/dvd meghajtó onnan tudod a HiSuite-t telepíteni az elméletileg felrakja a drivereket is és a frissítés után amit szinte azonnal az indításnál felkínál már kapcsolódni is fog.
Nekem eddig minden gép látta a telefont legalább is a win7 és a win 8.1!Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
Black&White
addikt
Lolli 5.1.1 beta rootolva!
A működő leírás: [link]
Szükséges, mert sajnos a Heartbeat érték Lolli alatt is negatívba megy át...[ Szerkesztve ]
-
Kovaratis
senior tag
válasz Black&White #2582 üzenetére
Jól látom hogy gyári recovery alatt? Kicsit lakjad és mondj véleményt. Pénteken indulok nyaralni, és nem akarok unstable rendszert! 😃
-
Kovaratis
senior tag
válasz Black&White #2584 üzenetére
Nem is szeretnék! Éppen azon idegelem magam hogy a babám eltörte az autós töltőmet, ami gagyi kínai volt, mégis naonjól töltött. Mivel volt két hetem rendeltem mymemories-ról 2.1 A töltőt. Forró tőle a tel, ezáltal nem is tölt normálisan. Nem tudom kimérni, de hogy ez nem ad le 2.1-et az tutti... forraszthatom a régit....
-
user62
csendes tag
Sziasztok, van működő és magyar Siri (IOS) szerűség a Honor 6-ra?
HL60-02
4.4.2 és B316 van rajta...Sajnos már kell az olvasó szemü és nincs mindíg kéznél. (tudom, nagyítás 3 kopp, de az sem jó mindíg...)
Tehát jó lenne, ha mondjuk pl. egy sms-t eltudnék küldeni a "Siri"-vel...
Kocsiban praktikusabb lenne, mint a 3 kopp. A magyar utakon nem mindíg ott és annyit koppantok, mint szeretnék...Kösz!!!
[ Szerkesztve ]
Honor 6 L60-02 EMUI 3.0, iPad2, Macbook Air 11,6 i5 Late 2013, Pebble Steel.
-
Kovaratis
senior tag
válasz Black&White #2587 üzenetére
Nem hittem hogy létezik ilyen, köszönöm. A gyári töltőm egy IUNI kábellel 1642-vel nyomja. Kívánvcsi vagyok az autósra.
-
Black&White
addikt
válasz Kovaratis #2588 üzenetére
KK után már csak root mellett lehet lekérdezni az akksi infókat.
Az érték teljesen ok, koppra merült akksinál mérheted a legnagyobb értéket, felette már egyre kevesebbet.Szép volt, jó volt a beta, de este már újra developeren leszek.
Sztem valami központi blokkolás van a Google cuccain, 2 nap alatt kétszer tűnt el a Google fiók a telómon, pedig volt közte egy FR is.
Illetve szórja a Play Services hibákat is. -
Black&White
addikt
Kipróbálva, működik a visszaállítás B507 (Lollipop) betáról, B316-ra.
-
bkiky01
senior tag
válasz Black&White #2590 üzenetére
Ennyire nem jött be lolli?
-
bkiky01
senior tag
válasz Black&White #2592 üzenetére
Én is feltettem, de nekem valahogy "jobban" működik a gapps, ha recovery-ből teszem fel, nem egyesével, így mintha a sync sem lenne oké.. Nekem is megy vissza kitkat, de developer..
-
Kovaratis
senior tag
Engem az új EMUI jobban érdekelne őszintén szólva. Az hogy tetszett?
-
Black&White
addikt
válasz bkiky01 #2593 üzenetére
Nekem KK alatt semmi gondom a Google cuccaival.Lolli alá még nincs custom recovery, illetve ahogy látom önkényesen egy rossz verzióra frissíti a Play Services-t, oszt' lehal.
Én is developer-re akartam visszamenni, de tegnap már nem volt kedvem még egy flash-hez...
A B316 még úgysem volt meg!Kovaratis:
Jó volt!
Tetszett az új értesítési rendszer, látványos az új Power Menu, a Touch Plus új funkciói, stb.Reszelik...[ Szerkesztve ]
-
bajnok19
újonc
Sziasztok, segítségre lenne szükségem:
A telefonon beírok valamit a naptárba, az nem frissíti a laptopon, és frissítéskor eltűnik a telefonról is.
Tele vagyok kínai karakterekkel, nem tudom, hogy lehet-e ezekkel valamit kezdeni. Nem vagyok szakértő olyanokban mint pl rootolás, sőt mondhatni, teljesen hülye vagyok hozzá. Van-e valaki, aki ezeket tudná orvosolni ha elviszem hozzá a telómat? H60-L12
Előre is köszi! -
bkiky01
senior tag
válasz Black&White #2590 üzenetére
L02-nél hogyan megy a downgrade? Tudsz linket dobni?
-
Black&White
addikt
válasz bkiky01 #2597 üzenetére
B505->B316, visszatérés Lolli betáról stabil ágra:
-rendszerszintű módosítások ne legyenek (prop file, system app, stb)
-töltsd le a megfelelő rollback file-t, innen: [link]
-SD-ről, helyi frissítésként telepítsd a csomagot (dload mappából az update.app-et)
Ezzel egy köztes firmware kerül a telefonra, B500 néven.
-Töltsd le a B316-os ROM-ot (csak ez a jó, mást ne)
Ugyanígy külső SD-re vele, helyi frissítésként telepítsd.
Ennyi lenne. -
gbela
senior tag
Amazon store-ból letöltöttem Monument Valleyt (ingyenes épp), de nem tudom installálni. Teker az install, aztán olyan két percnél kiírja, hogy Application not installed, és ennyi, szóval nem tudom miért.
Hely van. Restart volt.
Más játékot direkt leszedtem onnan, az felment. Ötlet?[ Szerkesztve ]
-
Attax
újonc
Sziasztok,használta már vagy ismeri valaki az iRoot progit?működhet ez H6-on?A bemutató videón egy H Hollyt ütnek ki vele.Minden vélemény,tapasztalat érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest