- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A kialakult gyakorlatra hivatkozva - miszerint egy készüléknek egy "nagy" topic -, megkérünk Titeket, hogy fáradjatok át a készülékről szóló teszthez, minden további kérdés, kérés, probléma, stb. oda kerüljön!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnok19
újonc
Sziasztok
Olvastam Black&White beállításokat mutató bejegyzését (1813), de az én telomon nem ezek jelennek meg. Teljesen kétségbe vagyok esve, mert nem tudom szinkronizálni a névjegyzékemet a gmail fiókkal. H60-L12. Ha tudtok segíteni, nagyon megköszönöm! -
Black&White
addikt
válasz bajnok19 #2501 üzenetére
Most egy picit változott a dolog , a Google Play Services-t és a Play Store-t szedd az apkmirror-ról, a névjegy és naptár szinkronizációhoz szükséges apk-kat pedig innen: [link], vagy innen: [link]
Szerk: mobilról vagyok, remélem nincs gond a linkekkel...
[ Szerkesztve ]
-
bajnok19
újonc
válasz Black&White #2502 üzenetére
Szia, nagyon köszönöm, tegnap reggel óta izmoltam vele sikertelenül.
-
doongoo
addikt
válasz monti0222w #2500 üzenetére
Megérkezett a Piston 3.
1 nap használat után: nekem a hangzás ugyanolyan, mint a piston 2 esetében (nem vagyok igazi audiofil, csak sima júzer). Amiben jobb ez: a ferde kialakításnak és az XS guminak hála ez tökéletesen ül a fülemben és nem kell folyton betuszakolni (mint a piston 2-t a legkisebb kapott gumival). A beszélőke/gombok felkerült a jobb füles vezetékére így beszélgetéskor jobban hallanak, mert közelebb van a számhoz ill. a gombok egy oldalra kerültek így nem fordul elő, hogy tapogatózás közben véletlenül mást nyomok meg, mint kéne (ez szép lett ) A piston 2 tartójának a finom illata hiányzik viszont...[ Szerkesztve ]
-
Karpanti
csendes tag
Sziasztok,
Tud valaki estleg egy megbízható, jó szervizt ajánlani? Tegnap berepedt az érintő panel, gondolom az egész kijelzőt ki kellene cserélni.
Extremedigitalnál vettem, ők elküldtek a Telemax Gsmhez. Van valakinek valami infója róluk?
Köszi!
-
bajnok19
újonc
válasz Karpanti #2505 üzenetére
A Telemax kint van Budaörsön, a Tesco mögött. A kiszolgálás ugyan udvarias, de nekem 3 hétbe tellett egy HTC hangerőszabályzó gomb kicserélése, és a csere után 1 hónap múlva újra tönkrement. Úgy tudom, hogy itthon nem is végeznek javítást, mindent kivisznek Csehországba, legalább is a HTC-ket. Nem tudom milyen telefonod van, érdemes megkérdezni a hazai képviseletét, hogy ők mit ajánlanak. A Huaweinél a telefonos segítség jól működött.
-
doongoo
addikt
válasz monti0222w #2507 üzenetére
Nincs mit. Ahogy írtam én laikusként így érzem, de egy zenész lehet, hogy mást írna. Amúgy van nekik már ilyenjük is: MI Headphones HI-Fi
-
fil
őstag
Sziasztok,
A telón van valami kínai újság ,vagy mi , ami elfoglal egy teljes desktopot. Azt hogyan lehet eltüntetni? Minden kínai ,a menüje is.
-
svgyula
addikt
Mindenkinek jön rendesen a frissítés vagy csak engem birizgál hetente a telefon, hogy má megint van frissítés?
A legutolsó ma reggel ennek a száma 211.00.03.031
De kernel-t is frissítették a múltkor annak a dátuma április 22.
Csak az a gondom, hogy mindig tyúklábnyelven gereblye sorokban írják a tartalmat Így az mindig rejtély marad számomra.Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
kalman1
csendes tag
Vajon mikor jön már az új rendszer frissítés? Android 5.0 vagy az 5.1-s? Esetleg tudja valaki ? Honor 6 H60-L04-re.
Üdv: Kálmán
-
kovaccs
tag
Véleményetekre lennék kíváncsi, ugyanis nehéz találni bemutató készüléket. Nektek a fehér, vagy a fekete a szebb, elegánsabb? Kompakt mérete azt is jelenti, hogy farmer zsebben jól elfér?
-
akibacs
újonc
Sziasztok.
Én megvettem a Honor 6 H60-L04-et tmobiltól és külön vettem betekintő ablakos bőr tokot.Nekem bevált,valakinek van tapasztalata a tokról? -
paolinho
őstag
válasz nagymolnar #2520 üzenetére
Én most is azzal használom, mert nagyon nem szeretném, ha valami baj érné. Ami meg a kecsességét, vékonyságát illeti, ha másnak is meg akarom mutatni, akkor "levetkőztetem", és megmutogatom (büszkén) , egyébként pedig én pontosan tudom, hogy milyen szenzációs mind külsőre, mind belsőre a kicsike. Sajnos azt tapasztaltam én is, hogy nagyon csúszik "csupaszon" a telcsi, így inkább választottam ezt a mondját az épség és szépség megőrzésének.
Csak mellékesen jegyzem meg, hogy a tok hátra kihajtva a telefont fekvő-álló pózban történő megtartásában is sokat segít, ami nem mellékes, ha időzített fotót készítek vele, vagy videót nézek rajta.Ja, és a műszerfal előtt is ezzel állítom meg, ha navigálok vele a kocsiban. -
passat77
tag
Sziasztok! Hamarosan nekem is megérkezik a honor 6-om.
Ha már a tokokról esett szó : http://www.lovemeicases.com/love-mei-cases/love-mei-bumper-case-for-huawei/love-mei-hua-wei-honor-6-case/[ Szerkesztve ]
-
-
Camel
csendes tag
Nemsokára kapható az Edigitalban. 2 év garral.
32GB, dual sim. Kérdés, hogy különbözik e vmiben a kínaitól. (Nfc...)
[ Szerkesztve ]
Camel
-
cica_23
csendes tag
Sziasztok
A Huawei Honor 6 H60-L12-höz lehet vezeték nélküli töltőt venni??
Eőre is köszi a hozzászólásokat
Szép napot Mindenkinek!!! -
cica_23
csendes tag
-
válasz cica_23 #2529 üzenetére
Biztos vagyok benne.
Ez dokkoló amit te küldtél. Ehhez kell még egy olyan QI amit a teló usb csatijába dugsz és felveszi a tápot. Valami ilyesmi ez elég karcsú feszt ad le, szal nekünk nem túl jó, csak mutatom hogy mire gondolok.[ Szerkesztve ]
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
-
-
-
-
robika009
újonc
sziasztok,2 napja van honor 6 keszulekem,H60-L04 modellszamu,az en problemam csupan annyi,hogy beerkezo hivasoknal nem mutat kepet,holott hozza van rendelve a nevjegyhez kep.....en mar mindent megprobaltam,sikertelenul,ha valaki tudna segiteni,megkoszonnem....
-
Liliiibaby
újonc
Sziasztok! Szörnyű baleset történt a két hetes telefonommal, tegnap betört a képernyője. Szervizben még nem voltam vele, de ránézésre az lcd kijelző nem sérült, csak az üveg. Tudtok nekem segíteni, hogy ilyenkor mi a teendő? Van ismerős, aki kicserélné az üveget, de honnan rendeljek? Vagy inkább hagyjam szervízben és csinálják meg ott? Az az igazság, hogy nincsenek erre most tízezreim....
-
doongoo
addikt
válasz Liliiibaby #2549 üzenetére
Hát, ha nincsenek rá tízezreid, akkor felejtős szerintem. Ezeknél az érintő és az LCD egyben van, cserélni is úgy lehet. Más telóknál láttam ilyen felmelegítem hőlégfúvóval, és lekaparom, majd felragasztom megoldást, de szerintem a rizikója annak jóval nagyobb, hogy tönkrevágod vele azt is, amit nem kéne.
Kb. 40 USD körül van a komplett egység és akkor még be is kell szerelni. Mivel a ház unibody, ezért ehhez is kell némi bátorság és vagy gyakorlat, ami szintén nincs ingyen. Ha én szorulnék rá ilyen javításra, akkor tutira rászánnék kb. 20.000-et minimum.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest