Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz Fleto93 #12758 üzenetére

    Dot Fix fent van? Root kell hozzá.

    Nekem csak a nyűgöm volt ezzel a rakás szarral. Az új funkciók nagy része fél évnyi patchelgetés után kezd nagyjából működni, bugos az egész, egy-egy újabb build simán képes crashelni ha rossz helyre tapintasz az appban és a Dot Fix szétkúrja a gyári kamera működését is. Az élet egy folyamatos nyűg vele, folyton figyelni kell mikor jön új build, ami talán már javítja a hibát ami megkeseríti az életed (hogy aztán jöjjön másik a helyére), ugye ne csak az app fejlesztését kövesd figyelemmel, hanem a Dot Fix-et is.

    Most már lassan fél éve nincs fent Gcam és az életem tök boldog. A gyári kamerával semmi baj nincs, gyors, stabil és RAW-ban fotózva Lightroomban szerkesztve a DNG-t simán kihozható az az eredmény (vagy még jobb), mint amit a Gcam tud (jó oké, ehhez nem árt némi alapszintű fotószerkesztési ismeret).

    Van aki imádja bütykölgetni, tesztelgetni, na pont neki való. Nekem, meg aki csak akar egy mindig működő stabil kamerát, már kevésbé. Ott faszoltam ki, amikor egy rég látott hölgy ismerősömmel akartam egy közös fotót, Gcam folyton összefosta magát a szelfikészítéstől, mert az éppen aktuális build-nek épp ez volt a nyűgje, de a Dot Fix miatta gyári kamerában sem működött jól (a tükörkép volt az élőképben). Lepucoltam a francba és tök elégedett vagyok. :)

    Néha-néha visszatérek tesztelgetni, de 1-2 hétnél tovább nem szokta bírni és megy a törlés neki.

Új hozzászólás Aktív témák