- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Lenovo P70-A téma összefoglaló
Fontos információ, hogy a Flashtools használata során SOHA ne nyomjatok a FORMAT-ALL opcióra!
Flashtools használata előtt MINDIG legyen mentés. Bővebben az összefoglalóban található leírás hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hondras
csendes tag
Sziasztok!
Tudom ,hogy nem adás-vétel a topic, de valaki nem szeretné eladni a P70-esét, újabbra váltás miatt? Vevő lennék rá, nem akarok heteket várni, mire megérkezik Kínából!
Köszönöm.
Üdv.
-
beg
veterán
válasz Hondras #4352 üzenetére
Kínából nem kapsz p70-a verziót, csak butított p70-t.
Vegyél innen 1 év garival, pár nap alatt a tiéd.You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
-
janos1988
addikt
-
han_lev
senior tag
A kamerára olyan jó tippet adtatok, hátha....
Nemntudtok olyan scenner progit, ami szöveget ismer fel? Karaktereket olvas be, nem pdf-et csinál fotó alapján?
Hm? Már régóta keresek valami jót, sokat segitene, de eddig egyet sem találtam..
Poco F5/pro
-
han_lev
senior tag
-
TheRealBear
tag
válasz han_lev #4360 üzenetére
Szia han_lev!
Ezzel már en is kiserleteztem, kb 70% ban hasznalható! Ékezetek (hála csodás nyelvunknek) bekergitik es indokolatlan karakterek es sor toresek becsusznak de mondjuk egy teljes oldalas dokumentum begepelese helyett csak 8sort javitasz nem rossz arany!
Ha csinaltal kepet vagy betoltotted bal fent OCR GOMB ott meg Select Languagenal valaszd a magyart es letolti. Remelem ezt vagy hasonlot kerestel!
-
törölt tag
-
Downloas
csendes tag
Ha rezgő módba hagyom a telefont egy idő után miért vált néma uzemmodra?
-
ncc1701
veterán
válasz TheRealBear #4369 üzenetére
Ez rohadt jó!
-
Downloas
csendes tag
Az miért van ha itthon vagyok wifi kozelbe csatlakozva vagyok hozzá hasznalom majd kilepek a wifi hataskorebol es amikor vissza akkor csatlakozik a wifihez de nem hoz be semmit csak akkor ha kikapcsolom meg vissza be a wifit.
-
krixx83
tag
válasz ncc1701 #4375 üzenetére
Nekem sincs ilyen problèmám vele,ha elmegyek otthonról ès olyan helyre megyek ahol már egyszer volt wifi kapcsolat automatikusan ujra hozzá kapcsolodik,ha meg haza èrek rá áll az otthonira..nem lehet hogy a routered szivat?másik eszközzel nem produkálja?
[ Szerkesztve ]
-
han_lev
senior tag
válasz TheRealBear #4369 üzenetére
IGEN!
Ilyet kerestem! Már egy rakás szkennelő programot kipróbáltam, de rekognize nem volt egyikben sem.
KÖSZÖNÖM!!Poco F5/pro
-
nagyúr
Sziasztok!
Masszív autós tartót keresek. Olyat, ami stabilan tapad a szélvédőre és nem rezeg benne a készülék menet közben. Tudnátok valamit ajánlani?
Köszönöm
-
Downloas
csendes tag
Nekem csinalja a wifi akkor is ha nem nyulok a telefonhoz 1 orat kb majd megint nyomkodnam es nem tolti az oldalakat befele nem frissul a facebook se a messenger es igy nem is jelez ha pl ornak fbn. Nincs valami megodas erre?
-
ncc1701
veterán
Én nem szélvédőre rögzíthetőt vennék, mert úgy barom módon süti a nap a telefont, és túlmelegedhet.
-
nagyúr
Köszönöm Mindenkinek!
-
artid
aktív tag
válasz #45553408 #4386 üzenetére
Sziasztok,
Én használom hűtőrácsra tehető tartót használok, pont azért, hogy hűtse a klíma a telefont.
Kicsit rezeg benne a telefon, de nem vészes, navihoz, meg úgy általában teljesen rendben van.
Mindemellett teljesen lehűti a telefont.
Annyi a hátrány, hogy azt a szellőzőt nem lehet lezárni!Üdv.
Samsung S23+, Galaxy Watch 6 Classic
-
bogyo74
tag
Nem fog. Ennek az uptime mizériának az új soc és droid megjelenésével elveszett minden jelentősége. Vagizni lehet vele, de minek?
Az uptime talán leginkább a rendszer stabilitását mutatja számomra, mennyi idő telik el egy újraindítás után addig, hogy megfut valamely alkalmazás, vagy egy OS szintű folyamat memóriahasználata, elfogy a RAM, belassul a gép. Esetleg valamely processz "beragad", folyamatosan hajtja a CPU-t.
Erre gondolsz, hogy már jelentőségét veszi? És konkrétan melyik SOC-ra és melyik droid verzióra gondolsz itt?
(Tényleg csak kíváncsi vagyok, nehogy kötekedést olvass ki a soraimból :-) )
Bogyó
-
beg
veterán
válasz bogyo74 #4389 üzenetére
Sokkal jobban ki tudod olvasni a rendszer stabilitását egy logcat/catlog alkalmazással, amivel azonnal látod mi a helyzet. 2gb memóriás telefonoknál a ram nehezen telik, de ha mégis, a droid pucolja. Process beragadhat, de arra írtam a logcat-et. Szóval az uptime nekem utoljára 5 évvel ezelőtt volt releváns információ.
Ha pedig xposedet vagy adblockot használsz, akkor egy modul frissítésekor jajj mi lesz a menő uptime-al, újra kell indítani
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
zarew
senior tag
válasz #45553408 #4386 üzenetére
Szia! Nekem ilyen van. Sajnos a rugó miatt nem túl könnyű az egykezes ki-betét. Ráadásul a gumírozott csíptetőből kilóg a fém és összekarcolta a műanyag lamellákat. Vezetés közben visszadugdosva sikerült is letörni az egyik belső lamellát. Szóval gyakorlatban nem jó.
-
evo87
őstag
Urak!
A napokban a következő jelenség tapasztalható a P70-esemen:
Magántelefonszám (ismeretlen szám) hívásakor 1-2 mp csöngés után kijelzi, hogy az android.phone.com (vagy valami hasonló) alkalmazás leátt és a hívás megszűnik.
Találkozott már valaki ezzel a jelenséggel? Mi állhat a háttérben?
iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest