Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Apollyon

    Korrektor

    válasz zambozoli #15895 üzenetére

    Nálam továbbra is hibátlan.
    Amikor telepítetted a programokat, honnan tetted ezt, play store-ból?

    Arra gyanakodnék, hogy mivel új programokat használsz (?) már nem bírja a teló... Az android programfejlesztők (tisztelet a kivételnek) nem arról híresek, hogy optimalizálnák az appjukat. Főleg, hogy erőltetik a telefonokba a 4-8+ GB-nyi RAM-ot, akkor meg pláne.

    Mivel már jövőre 3 éves széria lesz a teló, kezdhet elavulni – igazából nem, csak a programok hw igénye növekszik teljesen feleslegesen.

    Magamból indulva ki, mivel én régi verziójú programokat használok, a telefon hasít, mint állat. Egyedül a Signal nevű alkalmazást szoktam frissíteni, semmi mást. Ez legutóbb össze is akadt a tűzfalammal, konkrétan amíg fent volt a legújabb Signal, addig a tűzfal nem válaszolt, majd leállt. Mire rájöttem, hogy ezt mi okozza... :U Pedig a Signal nem kókány program, és mégis mik történnek...

    Esetleg megpróbálhatod, hogy felraksz régebbi verziójú programokat, mint én. Mondjuk azt is elhiszem, hogy az embernek már marhára nincs kedve a telefon firmware-jeivel örökösen bohóckodni, csak működjön már...

    Részemről viszont abszolút pozitív ez a 2.6-os Zormax LOS, most már a kijelző sem bugzik (néha nem kapcsolt fel elsőre, 100-ból 1-2x).

    #1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

Új hozzászólás Aktív témák