Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
addikt
Mondjuk én mp3-at hallgatok eleve kocsiban pendrive és sd kártya is megy...Arra így is annyi zene ráfér még jó minőségben is, hogy 2 hét alatt sem megy körbe
Kijelző persze nem nagy szám, meg ugye így navi sincs, de legalább van rendes hangrendszer, gyári műanyag
az ment a kukába.
Mondjuk a kijelző nem lenne rossz az autóba, de mondjuk nekem 10 colos tabletem van (asus tf300t) az már nem nagyon férne be, bár egyedileg be lehetne építeni.
Ez a hibajelzés kiíratás és kitörlés ez tetszik, bár ehhez szerintem egyedül kevés lennék, hogy össze tudjam hozni az autóval, mert az autókban nem vagyok elég jártas -
lcee79
addikt
Elég f@sza
Te építetted be vagy úgy csináltattad?Ezen kívül kapott egy 4G donglét OTG-n keresztül, így online szól a Google Music.
Ezt a részt nem vágom, hogy van ez?
Mármint OTG-n keresztül felismeri a mobilnetes sticket?
Én egyszer próbálgattam ilyesmit a ONE X-en de ha jól emléxem nem jött össze
Új hozzászólás Aktív témák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Milyen videókártyát?
- Éjszakai műszak
- Apple MacBook
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest