Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- BMW iX1 menetpróba
- Színesedik a Nokia kagylótelefonja
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- DIGI Mobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Új OnePlus Nord modell érkezett az Egyesült Államokba
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr President
senior tag
Kiváncsi leszek kamerában és üzemidőben mekkora előrelépés van a 11promhoz képest.
iPhone 13 Pro | iPad Pro M1 | Apple Watch S7
-
Hmm meglepo maradt a mini. Hoztak a szokasos kotelezot meg vegre a 120hzet.
En azt az idot varom, mikor szamuzik vegre a notchot. Kamerara kivancsi leszek , biztos komolyak mint mindig...3njoy the Lif3
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
Mr President #1 üzenetére
Inkább érződik 12S szériának, de pozitív, hogy nem szálltak el az árak, nagyobb az alap tárhely és jobb a kamera.
B.Cs.
-
Juhaszatti
addikt
Abszolút biztonsági játék, de a mostani piacon ez is elég. Sajnos az iOS-el nincsenek jó tapasztalataim, de ettől függetlenül a Pro szimpatikus, így távolról.
-
bostone
addikt
Lighting csatlakozó maradt?
-
LurkerSheik
aktív tag
A szenzormozgatásos optikai stabi a 12Pro maxból minden 13-as modellbe elég menő.
A cinematic mode tetszik, talán lövök pár videót
+ a night mode a széleslátóra is120Hz kijelző a Pro-ba fasza, és igen itt lett ez is értelmesen megoldva, dinamikusan, nem a gagyi 120-60 hz felezès meg ilyen félmegoldások
Jövőre talán ezt is megkapja a 14 lineup
Az új Face ID remélem nagyobb szögben érzékel mert ez a leggyengébb pontjuk.Ez egy 12S lett nekem, de tisztességes iparosmunka.
A rozsdamentes acélház szemetgyönyörködtető, egyedülálló szinte és sárnehéz.
A szoftveres okosságokat remélem megkapjuk 11re is!Ipad mininél is meglépték az usb-c t respekt.
Idén nem váltok 11Pro-ról, ezek nélkül még mindig tudok élni, túl jó lett a 11Pro
Jövő nyáron jár le a 2 év gari, úgyhogy a 14-ben talán lesz annyi One more thing.
😎[ Szerkesztve ]
There is no QuALiTY without U and I. ||| A gyerek szájából...
-
joey04
titán
csökkentek itthon az árak?
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
-
Az új szín annyira nem jön be, de a csökkentett árak és a 120 Hz megvett kilóra!
"I feel the need ... the need for speed!"
-
cirx
senior tag
Remélem az emlegetett aod-t azért nem említették mert az ios15-tel a 12-es széria is megkapja, mint bónusz.
-
válasz
LurkerSheik #6 üzenetére
Én úgy tudom, droidon is adaptív a 120 Hz.
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait!" :D
-
<Lacy85>
addikt
Hát….
A 11 Pro Max marad még legalább 1 évig. Amúgy nem rosszak. -
Ujfelhasznal
tag
Ha 800 USD az alap 13, akkor az itthon 350 körül indít megint. Kis túlzással lassan olcsóbb lesz az USA-ba kimenni, ott megvenni a 10% Áfával együtt.Ezt a parasztvakítást viszont nem értem az üzemidőkkel. Megint tovább bírja másfél órával, ami azt jelenti, hogyha minden évben ennyit fejlődik, akkor már legalább 8-10 óra extra üzemidőt kellene produkálniuk.
Lassan cserélni kell a 7+-om, mert ki fog futni a támogatásból, szerintem elég lesz nekem egy sima 12 is, és akkor az évtized második feléig le is van tudva a telefonvásárlás.
[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
Igen.
Legalábbis az alsó kettőnél elég szépen. 128GB-ot olcsóbban kapsz, mint tavaly a 64-et.Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Ha tőlem vásárolnál, olvasd el: https://tinyurl.hu/PKrH/ ~ Zalaegerszeg ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
törölt tag
Hmm, jól látom, hogy az AoD-t mégsem kapta meg? Azért nagy kár. Amúgy meg olyan semmi extra update ez idén.
A legjobb dolog a 13-ban talán, hogy a 12 ára lement 599$-ra. -
morgyi
nagyúr
válasz
Viktor0610 #10 üzenetére
Van ahol igen van ahol nem. Készülékfüggő.
Amúgy jól sikerült csiszolni a hiányosságokon. Aki kihagyta a 11-et, annak ez a széria jobban megérős.
[ Szerkesztve ]
A Linux rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Ujfelhasznal #12 üzenetére
Felesleges találgatni a számokkal.
iPhone 13 128GB 334.990Ft.Apple oldalán kint az árak.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Ha tőlem vásárolnál, olvasd el: https://tinyurl.hu/PKrH/ ~ Zalaegerszeg ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
joey04
titán
válasz
kakuk.tamas #13 üzenetére
most bogarászom át az árakat, engem csak a pro max érdekel, azon lepődtem meg.
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
-
NiGrR
csendes tag
Azert szerintem a kepernyo alatti ujjlenyomatolvaso elfert volna
-
Ujfelhasznal
tag
válasz
kakuk.tamas #16 üzenetére
Ó, nem volt még meg nekem, kicsit eltököltem a kommenteléssel. Akkor viszont csökkent nagyobb tárhellyel is.
-
SidCorky
senior tag
X helyett jöhet is a fehér 13 mini. Messze még a jövő hét.
Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 13 mini // iPad Pro M1 // Fujifilm X-T30 II
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
kakuk.tamas #16 üzenetére
mindjárt lesz update
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
11 Pro Max után jöhet a 13 Pro Max. Számomra nem az volt a kérdés hogy fog-e nőni az ára, hanem hogy mennyit. Aztán meglepetésként ért hogy még csökkent is.
Ez a új kék szín elég kellemes árnyalatúra sikeredett, lehet be is vállalom.iPhone 13 Pro Max
-
Nite
őstag
Sziasztok!
Lesz erre a szériára olyan minőségi tok ami síkba helyezi a hátlapot a kamerákkal? Azaz nem billeg az asztalon ha leteszem?
Esetleg ha van már bevált ilyen jellegű tok a 12-es széria esetében, azt is szívesen fogadnom, köszönöm szépen!
Paid my dues!
-
kakuk.tamas
addikt
Ha lesz teszt, 13Pro-ból PIROSAT!!! szerezzetek, ha lehet!
Kíváncsi vagyok, hogy piros-e a piros…Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Ha tőlem vásárolnál, olvasd el: https://tinyurl.hu/PKrH/ ~ Zalaegerszeg ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
kakuk.tamas
addikt
What? Mi ez a kérdés? Honnan tudnánk milyen tokok lesznek hozzá?
Biztos lesz valami hasonló, de mikor, kitől és mennyiért az jó kérdés.Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Ha tőlem vásárolnál, olvasd el: https://tinyurl.hu/PKrH/ ~ Zalaegerszeg ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
törölt tag
válasz
kakuk.tamas #24 üzenetére
Pro-ból nincs piros, csak fekete, arany, ezüst és kék.
-
MrBazsi
senior tag
Az a noccs egy merő borzalom még mindig.... aod mégsem lett?
-
Tiger.
nagyúr
Úgy látom nem let astro foto mód és always on display.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014 /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 13 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Nite
őstag
válasz
kakuk.tamas #25 üzenetére
Őszintén azt gondoltam, hogy amelyik gyártó készített olyat a 12-höz az a 13-hoz is fog! Én kérek elnézést!
Paid my dues!
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
#16820480 #26 üzenetére
Ohh, tényleg…
Először pirosat akartam, de mivel az nem piros lett, így kél sima 12-t vettem. De most 13Pro a kiszemelt. De az a kék…
Bog: akkor kék legyen majd.Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Ha tőlem vásárolnál, olvasd el: https://tinyurl.hu/PKrH/ ~ Zalaegerszeg ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
törölt tag
válasz
kakuk.tamas #31 üzenetére
Jó, nem mintha vennék, de én sajnálom, hogy a 12 színe ugrottak, az a mentazöld nagyon bejött tavalyról. Bár az iMac türkíz lenne a legkirályabb.
-
kakuk.tamas
addikt
Egyébként Facebookon már jött velem szembe hirdetés iPhone 13 tokokról, de nem néztem meg…
Szerintem nagyon vastag lesz a telefon olyan tokkal, amelyik síkba rakja a kamerákat…
Inkább kameravédő üveget kell majd venni rá. De majd élőben meglátjuk.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Ha tőlem vásárolnál, olvasd el: https://tinyurl.hu/PKrH/ ~ Zalaegerszeg ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
janeszgol
félisten
Hoztak a kotelezoket.
-
roli543
senior tag
Jövő év elején 3 eves lesz az XS, szóval tuti befutó lesz a 13mini 😍
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
#16820480 #33 üzenetére
Én azt sajnálom, hogy narancs végül nem lett. Bevállaltam volna simán. De gondolom majd olyan lesz ez is, mint a lila. Fél év múlva bejelentik…
-
Ellis-
csendes tag
Hány mha-s aksikkal jönnek, lesz végre usb-c vagy marad a lightning?? Ezeket az infokat nem szokták közölni az eventen vagy ez valami új?
-
Maxxy10
őstag
Az a kék pró szerintem gyönyörű lett. Kíváncsian várom a tesztet majd
-
kakuk.tamas
addikt
Akksi méretek max az apple oldalán vannak.
Minimum 1.5 órával jobban bírják mint a tavalyiak.Nincs type-c.
-
w333
félisten
13 Pro Max
lehet tudni hogy mikortól lehet rendelni ?iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
morgyi
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #34 üzenetére
Nem zafír a kameravédő üveg? Azt max egy csiszolt gyémántlappal tudnád jobban védeni...
A Linux rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
pulyka jocó #40 üzenetére
Te az iStyleba dolgozol? Kapjadbe.
-
törölt tag
válasz
kakuk.tamas #37 üzenetére
Igen, valamilyen új szín biztosan lesz majd pár hónap múlva, de aztán ki tudja melyik. Én inkább valami burgundi vagy sötét lilára tippelnék, az idei palettából.
-
kakuk.tamas
addikt
De, de ha valaki óvni akarja… Én is raktam az elején rá, mert elöl hátul üveg volt a tizenkettesemen. De aztán összetört elején-hátulján a védő üveg (leesett melóba
) és levettem róla mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Maradt a mini is a kínálatban, a Pro modellek pedig komoly kamerafejlesztéseket kaptak, miközben az árazás sem szállt el.
Állásajánlatok
Cég: KIFÜ
Város: Budapest
Cég: pepris.de
Város: Budapest