- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
cqr
aktív tag
hogy per pillanat nincs jobb készülék
Megint lefelejted, hogy neked.
Inkább olyat mondj, amire az előbbiek igazak, és 4.3" a kijelző képátlója. Ja, hogy vannak különböző igények.. Ja, hogy lehet hogy valakinek tökéletesen megfelel az előző pontokban az amit például az android nyújt, de már nem akar 3.5"-al bohóckodni.
Meg mielőtt nagyon belejönnél MichealSD hülyézésébe, ajánlom figyelmedbe #293-at.. ; d
-
Everman
addikt
"Ja, hogy lehet hogy valakinek tökéletesen megfelel az előző pontokban az amit például az android nyújt, de már nem akar 3.5"-al bohóckodni."
Persze, van akinek elég az iOS-ről levetett régebbi alkalmazások gyengébb portolása, csak mindezt kisebb felbontásban, de nagyobb kijelzőn láthassa. Értem én, neked ezek az igényeid, másnak más. De attól, hogy neked jobban megfelel a Suzuki Swift, még az Audi A8 jobb autó.
"Inkább olyat mondj, amire az előbbiek igazak, és 4.3" a kijelző képátlója."
Nincs ilyen eszköz, de sajna egyetlen képátló méretben sincs más eszköz, amire ezek a pontok igazak volnának az iPhone-on kívül.
Az megint más kérdés, hogy a vásárlók zöme nem venne 3,5"-nál nagyobb kijelzőjű készüléket:
- mert kényelmetlen
- mert nem éri át a kezével
- mert nem akar egy tepsit cipelni, hogy kinevessékAz ismeretségi körömben nincs egy 4"-es készülék tulaj sem, pedig elég sok embert ismerek és ha nálam meglátják az SGS-t akkor igen gyakran szörnyülködnek, hogy mi ez a péklapát.
Az Apple pontosan azért választotta a 3,5"-os méretet, mert az az a méret amit még a legtöbb ember elfogad. Itt ismét utalnék az eladott mennyiségre. Hidd el, pontosan felmérik, hogy mi az amit el lehet adni
[ Szerkesztve ]
-
cqr
aktív tag
csak mindezt kisebb felbontásban
Egy 0.1"-os 9600*6400-as kijelzőn biztos nagyon jó lehet olvasni, hiszen annak nagyon nagy a felbontása.De attól, hogy neked jobban megfelel a Suzuki Swift, még az Audi A8 jobb autó.
Ez meg egy nagyon rossz analógia. ; )Jaj.. szerkesztetted.. (de minek : d )
- mert nem akar egy tepsit cipelni, hogy kinevessékAz ismeretségi körömben nincs egy 4"-es készülék tulaj sem, pedig elég sok embert ismerek és ha nálam meglátják az SGS-t akkor igen gyakran szörnyülködnek, hogy mi ez a péklapát.
Várj, nem te vagy az aki összeállt másik négy-öt emberrel és együtt beszéltétek meg, hogy milyen almás hszeket írjatok az ulkesh nik alatt? Hát ezek után meg sem lep, hogy nem ismersz ilyen embert ; DHidd el, pontosan felmérik, hogy mi az amit el lehet adni
Jaj, a sok butus többi gyártó. Mostanában egy csomó 4" és annál nagyobb kijelző jelenik meg.. Gyorsan, valaki szóljon nekik! xd[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
"Miben jobb az SGS, vagy az SGS2, vagy akármelyik Androidos készülék?
..."A topic szempontjából off, de sorolom:
1. Mert VAN benne rádió (TMC-s navigációhoz alapfeltétel)
2. Mert olcsóbb (én speciel előfizuban negyedannyiért kaptam, mint a szifont - bár ez országfüggő)
3. Mert lejátszik fullHD-t (kivezeted TV-re, baráti mozidélutánok alkalmával)
4. Mert bővíthető a memóriája microSD-kártyákkal, kezel külső adattárolót (egyelőre csak FAT32 filerendszerben)
5. Mert használható wifi-routerként is (a szifon is, de csak Jailbrakelve)
6. Nyíltforrású, hamar kiderülnek az olyan d#sznóságok, mint pl a GPS-loggolási ügy (a google nem is merte olyan mélységben elkövetni, mint az Apple).
+1: nagyobb kijelző! megőrülök, ha navigáláskor akkora a térkép, hogy jószerint csak a nyilat látom, h "ön itt áll" (látom, ez erősen egyénfüggő, nekem lehetne nagyobb is, 5-6"... lehet nézek valami Tabot vagy Padot v mittomén - esetleg leülök egy padra)Az 1-4-es pontokkal, ha fejreáll a kedves vásárló, akkor sem tud mit kezdeni, ha használni szeretné ezeket a dolgokat (én igen), akkor az Apple nem alternatíva.
Mivel fanboy nem vagyok, ezért belátom a hátrányokat:
1. Gyengébb felbontású kijelző, gyengébben olvasható az apróbetűs szöveg (bár az én szememnek kb elég a SAMOLED+)
2. Gyengébb szoftverellátottság (nekem egyedül az IGO primo hiányzik)
3. Nem ellenőrzik elég szigorúan a marketre kerülő appokat.[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
rObika8802
aktív tag
lehet,hogy egy kicsit elfogult vagy egy szóval nem állítottam ,hogy nem jó az IOS illetve az I4 hiszen nem állíthatok ilyet nem használtam még huzamosabb ideig csak nem tetszik ,hogy ennyire vergődnek pont azokkal szemben akiktől beszereznek 1-2 alkatrészt telóhoz..
én nem vagyok elfogult egyik irányba se csak szerintem hülyeség az egész ilyen indokkal bárki perelhetné a másikat ,hogy hasonlít rá a telefonja és a menüje.
(aláírásomban is amint látod Samsung-om van de se IOS se Android próbáltam mind2őt volt a kezembe 1-2 androidos teló és volt a kezembe i4 is de nekem annyira nem jött be az egérrágta alma látod nekem kissebbek az igényeim nem vagyunk egyformák)
sokan meg csak azért veszik meg az Iphone-ot mer,hogy mien menő aztán azt se tudja h kell rajta telefonálni
[ Szerkesztve ]
.-.-.-.-.-.-.
-
danih
veterán
válasz rObika8802 #307 üzenetére
Az elfogult ember feldobja a topikot, a hasonlatok meg kitűnők!
-
Everman
addikt
válasz t72killer #305 üzenetére
"1. Mert VAN benne rádió (TMC-s navigációhoz alapfeltétel)"
Ez jogos, bár soha nem hallgatok rádiót mobilon (nem mobilon se túl gyakran ).
Bár azt azért illik tudni, hogy az összes iPhone-ban VAN rádió (FM adó és vevő egység), de nem használják rádióadás vételéhez. A Nike futóbizbasz is ezen keresztül kommunikál a készülékkel és pár speciális kiegészítő is.Egyébként melyik Androidos navi használ magyar TMC-s adatokat?
"2. Mert olcsóbb"
Ez is igaz, én is ezért választottam köztes készüléknek az SGS-t, mert MA MÁR olcsóbb.
Megjelenésükkor a két készülék azonos árú volt, csak a Samsung termékek legendásan hamar elvesztik az értéküket, az Apple termékek meg ugyanúgy legendásan megőrzik azt.
(Nem írtam még, de a T-Mobile-nál 145 eFt-ért vásárolt 32 GB-os iP4-em 180-ért kelt el, mert a vásárló nem kívánt hűséget kötni a szolgáltatónál.)"3. Mert lejátszik fullHD-t (kivezeted TV-re, baráti mozidélutánok alkalmával)"
Sorry, de az iPhone 4 is, ha H264-es a film akkor még a 3GS is.
De Androidra nem tudok FullHD játékot, ellenben iOS-re már van."4. Mert bővíthető a memóriája microSD-kártyákkal"
16/32 GB esetén fel sem merül bennem ennek szükségessége, ez végül is egy telefon, nem akarom magammal vinni a desktop gépem teljes tartalmát, főleg, hogy a használt doksijaimat amúgy is a felhőben tartom, a készüléken csak alkalmazások és zenék vannak (filmet sem nézek mobilon).
"5. Mert használható wifi-routerként is (a szifon is, de csak Jailbrakelve)"
Az iPhone is és nem kell hozzá jailbreak
"6. Nyíltforrású, hamar kiderülnek az olyan d#sznóságok, mint pl a GPS-loggolási ügy"
Ez persze nem igaz, csak egy része nyílt forrású, a többiről a Google dönt, hogy megosztja-e, vagy sem. A Honeycomb speciel még nincs megosztva.
A GPS logolási ügy megfelelő ellenpélda, ugyanis az Android ugyanúgy logolja ezeket az adatokat (Location Cache Viewer-rel meg is nézheted, fent van a Marketben), sőt a pontos lokalizációdat is elküldi, de erről az iOS-es ügy előtt nem igen lehetett tudni és bár az Apple megtette a szükséges intézkedéseket, de a Google mindez idáig nem tett semmit.
"+1: nagyobb kijelző! megőrülök, ha navigáláskor akkora a térkép, hogy jószerint csak a nyilat látom,"
Navigációnál nem kéne nézned a készüléket, kijelző mérettől függetlenül balesetveszélyes, nem véletlenül találták ki van a hangnavigációt.
-
Everman
addikt
válasz rObika8802 #307 üzenetére
"csak nem tetszik ,hogy ennyire vergődnek pont azokkal szemben akiktől beszereznek 1-2 alkatrészt telóhoz.."
Te el vagy tévedve nem a Samsung tesz szívességet, hogy gyárt, hanem az Apple, hogy vásárol
A piacon a vevő az úr, te még nem tanultad ezt meg?
-
t72killer
titán
Jogos, a 1080p lejátszást benéztem, nem tudtam, h képes rá az SGX535. (ez viszont felébresztette bennem a reményt, hogy hátha a Mali400 képes lesz 3DHD-re - persze kérdés, h a jel kimegy-e az SGS2 MHL-csatiján, mertkülönben szívás)
A több memóriát én arra használom ki, hogyha a fényképezőgépemen kifutok a helyből, át tudjam menteni a képeket valamire. (nikon d7000, 18megás raw-képeket csinál, hamar betelik a gép kártyája) Emiatt kell az OTG funkció is, elvileg rá lehet kötni a kamerát is (még nincs kábelem sajna, nem tudtam tesztelni+az SGS2 is csak holnap jön) - az is jól jön, h a telefon jóval nagyobb képernyőjén könnyebben el tudom dönteni egy képről terepen, hogy jó-e. (na, ideis Tab kéne...)
Ja, navigációnál nem csak autós, hanem túrázós navira gondoltam, ott kifejezetten hasznos, ha nagyobb tájegységet látsz egyszerre.
Ne ítélj az SGS-1ből, az SGS2 lényegesen jobb (MŰKÖDIK a gps az 1essel ellentétben, nem akadozik, stb -illetve tovább bírja akksin)
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz NathanCullen #254 üzenetére
Akik csak a reklámokon láttak SGS-t és iPhone 3GS-t, azok nem tudják meg különböztetni. Pont ezért perel az Apple, nem a tudatos vásárló miatt, hanem akinek megtetszik és a boltban meglátva rávágta az SGS-re, hogy iPhone és megvete, holott iPhone 3GS-t akart, csak ugyanolyan. Nehéz biztos elhinni, de nagyon sok ember van/volt így vele és ezért perelnek, nagy tételben pedig ez nem egy-két forint kiesés...
Ezt tényleg nehéz elhinni. Ugyanis az SGS-en van egy szép, méretes Samsung felirat, közvetlenül a kijelző fölött. Ez nyilván arra utal, hogy ez egy Apple-termék!
Hasonlóakat tudok mondani a dobozról, tartozékokról is, ilyen érveket olvasgatva.
Arról az apróságról nem is beszélve, hogy bekapcsolásnál egy "Samsung Galaxy S" felirat jön fel az SGS kijelzőjén. Milyen meglepő, nem?
Szóval aki boltban összetéveszti a Galaxy S-t egy iPhone 3GS-sel, az funkcionális - vagy tényleges - analfabéta. Úgyhogy please, legalább az ilyen hülyeségeket hanyagoljuk.
Ui.: ja igen, csak hogy a megfelelő skatulyába legyek téve: Samsung Galaxy S-t használok telefonnak (Telenor-osként ez nem meglepő), illetve a 7" Galaxy Tab-ot tabletként (bár ha lett volna iPad-ból ekkora méret, akkor azt vettem volna, de 10" nekem már nagy mindennapi hordozásra).
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
t72killer
titán
Analfabétizmus bizony van, egyeseknek az okostelefon szinonímája az iphone. Volt 1 csekély műveltségű munkatársam, aki a HTC kaiseremet "leájfónozta" (pedig az apple nem is csinált qwerty-s modellt, főleg nem olyan vastagot). Na, az ilyennek adhatsz el SciPhone-t drágáért
-
Tim82
félisten
válasz t72killer #315 üzenetére
Azért tételezzük már fel, hogy a vásárlóréteg 90-95%-ának megvan a 80-as IQ legalább, meg az olvasni tudás.
Simán elismerem, hogy az SGS formaterve elég komoly nyúlás, de amikor ilyen érveket olvasok, hogy a képzeletbeli vásárlók boltban összetévesztik az SGS-t az iPhone 3GS-sel és az Apple ezen szegények érdekei védelmében indít pereket a Samsung ellen, akkor muszáj azt gondolnom, hogy az Apple és/vagy az itteni védelmezői becsülik le nagyon a potenciális vásárlóréteg intelligenciáját en bloc.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Xero
nagyúr
válasz jokkerbacsi #313 üzenetére
Kezd valóban zavaró lenni a sok beszólásod.
Végig néztem az itteni tevékenységedet (nem tartott túl sokáig..), ami 40%-ban a "csoda" X8 forumában történt, 20%-ban valamelyik htc modell istenítése, 40%-ban pedig kőkemény köpködés (volt itt hülyézés, mellébeszélés, zsidózás minden ami kell).
Kicsit vissza kellene venni az arcból, és elgondolkozni gépelés előtt.
-
Tim82
félisten
Azért ugye megnézted, hogy melyik két ember melyik két hozzászólására reagáltam, még mielőtt elkezdted írni ezt a hozzászólást?
A te véleményeddel, feltételezéseddel semmi gond nincs. Csak éppen nyitott kapukat döngetsz, az említett két kollégának sikerült igencsak gyenge érveket írnia.
-
hohoo
senior tag
Téglagyártók! itt az idő beperelni az applet dizájn nyúlás miatt!
Továbbá az almából egy darabot kiharapó szarkák szakszervezetének is itt az idő!
[ Szerkesztve ]
T-home extra csomag monopolterületen 6500 ft/hó, versenyterületen ahol Digi vagy UPC is van pedig 2990 ft/hó. Köszönjük!
-
jokkerbacsi
csendes tag
Jé tudsz olvasni? Ez egy remek hír! Te speciel annyira se érdekelsz mint egy darab szappan,ugyh.nem veszem a fáradtságot hogy kocka hozzászólásaidat átnyálazzam...
Az nem érdekel hogy mit ugatsz okostóni a hozzászólásaimról, de az x8 "csoda" hozzászólásod is mutatja lekezelő szifonos életgelfogásodat,meg nem utolsó sorban hogy szerintem mèg gyerek vagy, az az igazi iskolába járós,két vállon a hátitasi. :-D
Az x8 meg amugy ár/értèkarányban veri bármelyik almát. Én elpötyögök ezzel is,pedig megtehetném hogy bármilyet megvegyek,de kinőttem belőle,értelmesebb dolgokra költök,de majd rájössz egyszer te is,ha nem apuci adja a zsebpénzt... ;-)
Ha Németországból kell valami, segíthetek! Írj privit!
-
Everman
addikt
válasz t72killer #311 üzenetére
"A több memóriát én arra használom ki, hogyha a fényképezőgépemen kifutok a helyből, át tudjam menteni a képeket valamire"
Ha nekem ilyesmi kellene, akkor rádugnám az SD olvasót az iPhone-ra és beolvasom a képeket a kártyáról, ha meg kevés a hely, akkor lementem róla ugyanezzel a kittel egy flashdrive-ra, vagy külső vinyóra. [link]
"Ja, navigációnál nem csak autós, hanem túrázós navira gondoltam, ott kifejezetten hasznos, ha nagyobb tájegységet látsz egyszerre."
480x800-on 4"-on is kevesebb információ jelenik meg, mint 640x960-on 3,5"-on.
"Ne ítélj az SGS-1ből, az SGS2 lényegesen jobb (MŰKÖDIK a gps az 1essel ellentétben, nem akadozik, stb -illetve tovább bírja akksin)"
A tesztek szerint néha gyengébb a GPS-e, mint az elődé és a merülős bug ennél is jelen van.
-
Everman
addikt
"Ezt tényleg nehéz elhinni. Ugyanis az SGS-en van egy szép, méretes Samsung felirat, közvetlenül a kijelző fölött. Ez nyilván arra utal, hogy ez egy Apple-termék!"
Igen, a Walkman meg Sony termék volt, mégis ha szüleidtől kértél egy walkmant, akkor jó eséllyel nem Sony gyártmány volt a csomagban. Az emberek zöme, akik nem bújnak szakmai oldalakat és nem fórumoznak, csak látták valahol, azoknak minden érintőképernyős telefon iPhone, azt se tudjáák, hogy mi az az Apple.
"Azért tételezzük már fel, hogy a vásárlóréteg 90-95%-ának megvan a 80-as IQ legalább, meg az olvasni tudás."
Sajna a vásárlóréteg 99%-a nem olvas szakmai oldalakat, szóval hiába az IQ, nem ez alapján dönt. Ismerősnél lát egy iPhone-t, megtetszik neki a készülék, bemegy a boltba és leemeli a polcról az SGS-t, mert ugyanúgy néz ki. A Samsung felirat meg meg is erősíti a döntését, hisz azt a márkát már ismeri, hisz a TV-je is az. Az emberek zöme nem fglalkozik a feliratokkal és gyártókkal, ha az utcán leszólítasz 100 embert, hogy milyen mobilja van és milyen rendszer fut rajta, legalább 50 nem tudná a típusát és 90 a rendszer nevét.
[ Szerkesztve ]
-
Everman
addikt
válasz jokkerbacsi #313 üzenetére
Lehet, de nem fogok agyatlan droidként írogatni, mint egyesek
-
t72killer
titán
Meglátjuk, ma érkezik a kicsike.
"480x800-on 4"-on is kevesebb információ jelenik meg, mint 640x960-on 3,5"-on."
Ez igaz. és az is, hogy 640x960-on 3,5"-on kevesebb infó jelenik meg, mint 1200x1920-on, 1"-on. Nem mondom, hogy nem élesebb a szifon képe (közvetlenül régen tartottam a kezemben, inkább csak a tesztekre tudok hivatkozni), de sztem elleszek az SGS2-vel és a 0.12mm-es pixeleivel. (eddig 0.17mm-es pixeleken éltem 2.8"-on)
A linkelt videó alatt amit linkeltél maga a feltöltő írja, hogy egyszeri eset volt, később mindig <12m-nél jobb volt a pontosság gyors lock-kal. Megkértem egy szifon4-et SGS2-re cserélő fórumtársat, hogy legyen kedves ezt fej-fej mellett kipróbálni, mert nekem létfontosságú a GPS. Eddig amúgy a youtoube 10sec alatti GPS-lockokkal volt tele, illetve a GSMarena sem írt kifejezetten rosszat róla, bár az új HTC-k gyorsabbak, a következő telóm valszleg HTC lesz megint.
Hasonló hülyeségeket az Apple is csinál, lásd pl az iPhone4 death-grip (ami sok szifonos fórumtárs szerint szintén nem általános eset volt).
-
t72killer
titán
Anyámborogass, pedig ez némi hozzáértést is igényel, hiszen a tagnak tudnia kell az android OS létezéséről.
Amúgy androidos iphone igenis létezik.
Apropó, iphonera van jóféle off-road navigáció, mint pl az Oziexplorer wimo-ra vagy az Oruxmaps Androidra? (ja, vki kérdezte fentebb, az oruxmapset tisztán androidra fejlesztették, ergo "nem csak ios portok léteznek a világon")
[ Szerkesztve ]
-
Depression
veterán
Én biztos vagyok abban, hogy azért perelnek, mert az sgs2 egy iphone 5 koppintás.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
joey04
titán
válasz t72killer #329 üzenetére
neked, nekünk vicces, de tényleg ez van. Hány és hány telefonhoz nem értő ember kérdezgetett reklámokban látott androidos telefonokról, hogy ez most olyan, mint az iPhone? és tudatosan építenek erre egyes cégek, és a samsung a legjobb példa erre. külső és belső lopások és koppintások. ebből jött létre ez a gondolat. semmi érdemlegeset nem tesznek hozzá a dolgokhoz (optimalizálatlan szoftver alá bika vasat tenni nem az, főleg úgy, hogy még így is lag lag hátán a rendszer) és nekem ez rossz. meg rossz az itt szapulók számára is, csak vagy nem fogják fel, vagy nem akarják felfogni a gyűlölet miatt.
navigáció passz. nem használom.
[ Szerkesztve ]
-
cqr
aktív tag
megtetszik neki a készülék, bemegy a boltba és leemeli a polcról az SGS-t
Ez hol működik így?.. Ja, hogy visz harapófogót?
Bemegy a boltba, odamegy az eladóhoz, és kér egy iphonet.. galaxy-t fog kapni? Vagy inkább mutogatni fog, mint hogy az egyetlen mobilvilágból általa ismert szót (iphone) kimondja? Érdekes. Sztem a 14m-ből legalább 13.5m galaxy ilyen tévedés miatt kelt el.
-
t72killer
titán
A samu azért egy csöppet több, mint a Sciphone-t és társait gyártó cégek. De az tleg disznóság volt tőlük, hogy külsőleg uolyanra csinálták a telójukat (az sgs2 előlapja is túlságosan hasonlít, szeretnék egy egyedibbet->egyelőre marad ablakos tokban)
A lag-lag hátán azért túlzás, fogj kézbe egy SGS2-t, próbáld kiakasztani. Persze, lehet, h menni fog, lévén a 2.3.3-nak vannak gyerekbetegségei, de az iOS-nek is voltak, amikor friss volt a szifon4 (sőt, hardveres gond is volt, aka nem fogta a GSM jelet - már ne haragudj, az ember TELEFON-t vesz). Olyan szoftvert egyet láttam eddig, ami piacradobásakor hibátlanul működött (windows 7).
Apropó, mióta is játszik xvid-et az iphone? Hogy néz az ember youtoube-ot?#332: hjam, és ezért RENDELTEK ELŐ 3+millió SGS2-t a boltokba érkezés előtt...
[ Szerkesztve ]
-
-
Ricardo
titán
"Lucy Koh szerint az Apple termékvonalának követését egyértelműen jelzi az is, hogy az iPad 2 bevezetése után a Samsung a Galaxy Tab 8.9 és 10.1 karcsúsítása mellett döntött, melyet vezetői nyilatkozatok is alátámasztanak."
Ez most komoly? Most akkor aki vékonyít az előző generációs táblájához képest az mind másol? A méret is le van védve? Egyre viccesebb. Most visszaperelhet a Samsung hogy neki előbb volt 10mm-nél vékonyabb telefonja, és ezért ment az Apple is ez alá.
Szerk: Ez a nyúlás létezik oda vissza, de valahogy tuúnyomó részben (a pár másik eset nagy része is visszaperelés) az Almagyárról lehet olvasni hogy perel hisztizik. Ő bescületesen fizet mindenért , mások meg csak lopják a szellemi tulajdont és kihasználják őket. Álszent brigád.
[ Szerkesztve ]
-
Everman
addikt
válasz t72killer #333 üzenetére
"nem fogta a GSM jelet - már ne haragudj, az ember TELEFON-t vesz"
Még szerencse, hogy ez nem igaz. Sajna az SGS jóval gyengébb antennával rendelkezik, ott ahol lakom az SGS egyszerűen nem is tud fellépni 3G-s hálóra csak 2G-re, míg az iPhone 4 még a liftben is vidáman tudott adatkapcsolatot létesíteni, ahol az SGS-en egy helyes x virít az antennajelzés mellett. Akkor most melyik jobb telefonnak?
(Egyébként ezt még a legelvetemültebben antennagate botrányt keltő Gizmodo is elismerte, hogy nem láttak még jobb vételi érzékenységgel rendelkező készüléket.)
Az meg, hogy markolászod és csökken a térerő, az sajna mindegyiknél megvan, az SGS-nél is, de kellett a botrány, mint a 3GS-nél a felrobbanó, meg kigyulladó készülékkel, igaz, amikor alakult egy EU-s vizsgálóbizottság, hogy felmérje a helyzetet, akkor hirtelen elfogytak ezek a problémák is."Apropó, mióta is játszik xvid-et az iphone?"
Elég régóta.
"Hogy néz az ember youtoube-ot?"
Gondolom úgy, hogy rákattint.
"hjam, és ezért RENDELTEK ELŐ 3+millió SGS2-t a boltokba érkezés előtt..."
Ennyi 2 nap elfogyott az iPhone 4-ből előrendelés nélkül. -
Everman
addikt
"Ez most komoly? Most akkor aki vékonyít az előző generációs táblájához képest az mind másol? "
Nem, de aki a konkurens termék megjelenése után sajtótájékoztatót tart, hogy emiatt felül kell vizsgálniuk az árazást és a készüléket is újra kell gondolniuk, az már picit gyanús
A Samsung elkövette azt a hibát, hogy nyíltan elismerte ezt, úgyhogy innentől nem kell mosdatni a szerecsent..
-
Ricardo
titán
Mivel a konkurencia vékonyított, így nekik is kell ezt elismerték. Mi ebben a másolás? Megjelentek a kétmagos telefonok, ha az Apple bejelenti hogy az i5 kétmagos lesz, akkor az azt fogja jelenteni hogy nyíltan elismeri a másolást? Szerintem annyit jelent hogy lépést próbál tartani. Az hogy azonnal bejelentették az csak annyit tesz hogy gyorsan reagálnak.
Nem mosdatok senkit, mint mondtam ez oda vissza megy. amit nem értek az a hiszti amit a kertészet csap az egész körül. Levédeti lassan a napsütést is, és attól is pénzt követel lassan akire rásüt a nap. Viszont (a visszaperelésekből látható), ő sem ártatlan. Ezt valahogy mindig elfelejtik. Sorra azt lehet olvasni hogy szegényektől lopják a technikát és az ötleteket.
Ez az álszentség a probléma.[ Szerkesztve ]
-
Everman
addikt
válasz Depression #334 üzenetére
"nem értem miért nem vettél itt az aprón 60k-rel olcsóbban egy ugyanolyan iphone 4-et??? "
120-ért várom a 32 GB-os iPhone 4 ajánlatokat, ha találsz, már veszem is
(Még most 2 hónappal később is 160 körül vannak ezek a készülékek.) -
Everman
addikt
"Mivel a konkurencia vékonyított, így nekik is kell ezt elismerték. Mi ebben a másolás?"
Miért kellett volna, volt egy kész, már bemutatott, pár millió példányban legyártott készülékük, semmi okuk nem volt rá, csak a konkurencia majmolása. A legyártott készletet kiárulják most szépen a Vodafone-on keresztül.
"Sorra azt lehet olvasni hogy szegényektől lopják a technikát és az ötleteket."
No én még ilyenről nem hallottam....
Eddig a Nokia pereskedett velük, de sorra elbuktak a vádjaik, bár ahogy haladnak, lassan tényleg szegények lesznek, ha mások nem, a részvényeseik[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz t72killer #333 üzenetére
több, ez nem vitás. de akkor is pont azt csinálják, csak nagyban, és hw fronton sokkal erősebbek. ennyi a különbség.
android vs ios vita nem érdekel igazán, tehát az xvid meg yt meg stb lerágott csontot majd kivesézi neked más. azt meg kiveséztük másik topikban, hogy bizony lag van ám rendesen sgs2-n is. okok, indokok, kor nem érdekel. tájékozódj jobban egyébként, nem az elején volt hiba, hanem mindig is, és most is van, annyira zavaró amennyire az itteni tesztben le van írva, technikailag létező jelenség, mindennapi használatnál azonban nem érzékelhető. egy sgs1 random hibája jobban zavar, lásd teszt, vagy egy n8 hívásszakadása stb. szóval ezt értelmetlen felhozni, mert a többi csúcskészüléknek is vannak gondjai a hívással, csak más a konkrét hiba, és azon nem csámcsog a sok hater. főleg figyelembe véve, hogy alapvetően jobban és stabilabban fog jelet a i4, mint sok más modell...
de mindezektől függetlenül, a fent leírt témákban totálisan mindegy kinek van igaza, neked vagy nekem, a tény az tény, a samsung csak másol, és pontosan azért teszi meg, mert ezzel lehet etetni a népet. bár ezt jól csinálja, az tény.
-
Ricardo
titán
"No én még ilyenről nem hallottam..."
Apple: per a QuickTime Alternative ellen?
Apple: Google-fóbiás ámokfutás?
HTCEgyébként mindenki perel mindenkit, de valahogy ez csak az elmúlt pár éve kezdődött.
Az Apple telefonpiacon való megjelenése előtt hány perről lehetett hallani? Mostanság?Mindenki mindenkit perel, még a két kínai gyártó is összeakaszkodott Huawei vs ZTE
Nem lehet felsorolni az összes jogi vitát mert mint említettem mindenki mindenkit beperelt már legalább egyszer, de ez a brazil szappanoperára hajazó civakodás anno nem volt jellemző.Kövezzetek meg vagy nevezzetek nyugodtan haternek, de én ezt az Apple számlájára írom.
-
Everman
addikt
"Apple: per a QuickTime Alternative ellen?"
Szegény hacker, de sajnálom, visszafejtett egy fizetős kodeket, majd sajátjaként forgalomba hozta. Mi azon a meglepő, ha a tulajdonos orrba vágja?
A Google, meg a HTC valóban szegények, tényleg...
"Egyébként mindenki perel mindenkit, de valahogy ez csak az elmúlt pár éve kezdődött."
Lehet, hogy csak pár éve olvasol újságot és van internet előfizetésed?
"Kövezzetek meg vagy nevezzetek nyugodtan haternek, de én ezt az Apple számlájára írom."
Persze, az Apple bújtatta fel az összes céget, te ezeket komolyan gondolod? Általános iskola hanyadik osztályába jársz?
[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
Voltak addig is perek, de ilyen mértékben nem volt jellemző. Szerinted bujtogatva lettek, vagy csak az Apple példáját látva ráharaptak a "könnyebb" pénzre?
"Általános iskola hanyadik osztályába jársz?"
Jó kérdés. Innen látszik hogy pár mondat alapján próbálsz megítélni. Megnyugtatlak. Egy ideje elhagytam az iskolapadot.
-
Everman
addikt
"Szerinted bujtogatva lettek, vagy csak az Apple példáját látva ráharaptak a "könnyebb" pénzre?"
Már az Apple létezése előtt is általánosak voltak ezek a perek.
"Jó kérdés. Innen látszik hogy pár mondat alapján próbálsz megítélni. "
Sorry, de eléggé gyerekes hozzáállásod van a dologhoz, minden háttértudás nélkül, több éves cikkekkel példálózva.
De kívánom, hogy a te több éves munkádat másolja le egy konkurens cég és csináljon belőle hasznot. Majd meglátjuk, hogy akkor is ennyire elnéző leszel, vagy mész te is a bíróságra a jogos igazadat megvédeni.
[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
"De kívánom, hogy a te több éves munkádat másolja le egy konkurens cég és csináljon belőle hasznot. Majd meglátjuk, hogy akkor is ennyire elnéző leszel, vagy mész te is a bíróságra a jogos igazadat megvédeni."
Látom a lényeg nem ment át. Nem a normális szabadalmak miatti perekre értem, hanem az ilyen (számomra viccekre),mint ez a hír. Bizonyíték a vékonyítás? Na ne komolytalankodjunk már.
Van olyan perük ami jogos, viszont bőven akad olyan is ami inkább vicces. Az amerikai jogrendszer ezt lehetővé teszi, így élnek vele (hatékonyan is teszik), de attól még ez a "minden hülyeségért perelek számomra inkább szánalmas. Ha ettől gyerekesnek tűnök ám legyen.
Ha más gyártó kezd el ilyen hülyeségeket beszélni azokat is kiröhögöm. Addig is ezt lezárom mert máshogy gondolkodunk erről, és elbeszélünk egymás mellett. Azért az tetszik , hogy van akivel el lehet vitázni, még ha teljesen más véleményen vagyunk is.+1 fórumtársak tanulhatnának tőled
-
t72killer
titán
Ez az amerikai szabadalmi jog. Amúgy az apple is szívja sokszor, mert gondolom őt is rángatják kiscégek, amik levédettek mindenféle hülyeséget/megvették pár dolognak a szabadalmát, és sorbanállnak a pénzért. Patent trolloknak hívják a társaságot, minden nagyobb cégnek baja van velük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- DUNE médialejátszók topicja
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest