- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hatvan9
senior tag
Már megint reklámozza magát az Apple.
A lényeg amit beadnak nekünk:Ők az isten, még a Samsung is másolja őket!
Persze ők, akik csak pár éve léptek a telefonpiacra, ők nem másoltak soha senkit!
Őnekik minden megoldásul 100% -ig egyedi a mobiltelefont is ők maguk találták fel!
Ja az eddigi iPhoneokba mennyi Samsung alkatrész is volt?[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
Ha nincs SJ akkor ma nagyon nem ott tartana az IT ahol.
OS-ekben GUI - Apple (Xerox ki akarta dobni)
Első piacra került egér - Apple (Xerox ezt is ki akarta dobni az GUI-val együtt)
Első kézi számítógép - Apple (Ez mondjuk pont nem SJ )
Első böngésző - NeXt (Az egész web fejlődésében piszkosul nagy szerepet játszott a NeXt és SJ)
Elsők között vezették be a WiFi-t - Apple (98-99 magasságában)
Első szolgáltatásokkal megtámogatott music player és telefon - Apple (iPod, iTMS, iPhone)
Első kapacitív kijelző köré épített multitouch mobil készülék, ezt kihasználó os-el - Apple (iPhone)A legtöbb régi csatoló felületet, technológiát is ők hajították ki először (pl: floppy, CRT), míg az újakat bőven elsők között vezették be (CD, USB, FW, Thunderbolt).
Igazából naphosszat lehetne sorolni az innovációkat, amiket vagy lenyúltak mert másnak nem tűnt érdekesnek és sikerre vitték, vagy egyszerűen megtalálták a piaci rést és létrehozták a megfelelő terméket/szolgáltatást.
[ Szerkesztve ]
-
Hatvan9
senior tag
Kezd félni az Apple a Samsungtól, itt az SGS2 és nincs új iPhone, az android fejlődik az iOS kezd fapados lenni, valamit tenni kell..?
Nem volt más ötlet, valahogy le kellett járatni a legnagyobb konkurenset.
Steve így szólt a kerekasztalnál:Mondjuk hogy azért vékony az SGS2 és a SGT mert utánoznak minket!Többiek:Király vagy Steve, ez nyerő lesz!De vajon beválik ez? - Mert mindenki tudja hogy az Apple aljas módon zsákmányolja és irányítja a népet.Hmm, na vajon megeszi a nép?
(#202) Xero:
Tehát azt mondod ők maguk nem találtak fel semmit csak mindenhol kihasználták ami kellett akkor "lenyúlták" ? Ezek szerint ők már régebben is így éltek meg?[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
Olvass...
Nem lenyúlták, hanem amit más szemétnek gondolt, azt ők átvették megcsinálták normálisan és terméket készítettek belőle. (Xerox - Gui) A közelmúltban ugyan ez volt a multitouch-al. A Microsoft egy asztalt tudott létrehozni az ötletből. Az Apple egy iPhone-t.
Viszont arra is szolgáltam példával, mit hoztak létre ők.Ezzel szemben a Samsung jelen helyzetben nem a szemétre vágott ötletet vette ki onnan és csinálta meg jól, hanem a polcról vett le egy terméket, berakta egy közepes minőségű fénymásolóba és saját termékként adta el. Ez ilyen egyszerű.
Anno a MS is ezt csinálta és így jött létre a Windows. Na ezért van betojva SJ.[ Szerkesztve ]
-
jokkerbacsi
csendes tag
Ez a fórum egyre jobb :-)
Az lenne a durva hogy ha most ezt egy sör mellett beszélnénk meg éppen egy kocsmában, egyenlő tömegverekedés!
Ja bocs szifonosok,ti nem jártok ilyen helyekre,mert ez nem trendi...valami menő helyen inkább bort isztok és vizet prédikáltok!
:-)Ha Németországból kell valami, segíthetek! Írj privit!
-
Xero
nagyúr
-
Xero
nagyúr
válasz jokkerbacsi #207 üzenetére
-kiváló alkalmazásbolt, sok alkalmazás,játék
Ez itt bukik el.
-
Hatvan9
senior tag
Felhasználták más ötletét nem?
Tehát mások ötletét/találmányait adták el, ott ahol a másik nem járt - Te szerinted (is).
Ez mitől lenne különb?Az hogy kis munkájával nagy pénzt nyertek?Igaz, ügyesek voltak de nem jár a respect, mert ez is másolás, sőt ez rosszabb ők kis munkával keresnek mások igazi nagy munkáján!
Tehát nem ők az istenek! És egyáltalán nem különbök, sőt ők sokkal rosszabbak!
Én csak ennyit állítok!(#205) jokkerbacsi:
Van iPhonom, volt több is, mégis imádom a sört.[ Szerkesztve ]
-
Hatvan9
senior tag
Egyébként nem volt most se nehéz dolguk, az Apple körül alapból nagy most a hype a legjobbkor csinálták ezt.
Ismered a Steve módszert, a vásárló irányítása, hitte a legfontosabb és utána a termék.
Ezzel amit művelnek tökhülyének is néznek minket./Tisztelet a kivételnek/[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
Egyikőtök se győzött meg.SGS 2 azért nem kéne mert az android gyári álapotában egy hulladék + az alkalmazásbolt nem jobb az almáénál.HTC-t akartam venni de inkáb nem vettem ugyanis mindnhol azt olvastam hogy a támogatása 0 ebben is jobb a szifon ugyanis nagy jó a support az almánál.Na szóval nem tudtok olyan telefont mondani ami az igényeimnek megfelel hát szomorú, de nem metlepő.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Everman
addikt
válasz Remus389 #179 üzenetére
"En a szememnek hiszek."
Én is.
A kijelző elsődleges feladata, hogy a rajta lévő információt elolvassam.
Az iPhone 4 kijelzője per pillanat az egyik legjobban olvasható megoldás, ez tény.Innentől kezdve érdektelen a többi érved.
"Nyilvan a samoled ledjei akkor is kikapcsolnak ha a video sotetszurket jelez."
Valószínű, viszont ez, meg a túlszaturált látványvilág együtt, nekem nem pálya, mert a látott kép köszönőviszonyban sincs a megjelenítendő tartalommal.
"Teny vilagos kornyezetben az i4 is eleg fekete, de sotetben a samoled nyer. "
Ok, te nézegesd a fekete kijelzőt, én inkább tartalmat nézegetek rajta, ahol az esetek igen kis százalékában van fekete, ahol ez ténylegesen problémát okozna.
Jobban zavar a mostani SGS-emnél a pentile matrix, a szőrös betűkép és az elvarázsolt színvilág. Zokszó nélkül, azonnal cserélném egy olyanra, ami csak 3,5"-os és iP4 minőségű kijelzőt tartalmaz. -
Remus389
veterán
Egy ceg nem ugy mukodik hogy jujj nehogy megsertsuk Stevie-t inkabb nem masoljuk le az iphone-t. Fo cel a profit es az alkalmazottak iranti felelosseg.
A Samunal lattak egy piaci rest; sokan vagynak iphonera, de vagy kicsi a kijelzo, vagy tul draga, vagy nem tud az apple eleget szallitani, zavarjak a megkotesek, vagy elvbol utalja ezt az amerikai multit...stb.
Ide terveztek a galaxy s-t es bejott nekik mert az elso felevben 10 millat el is adtak, talan tobbet nem is tudtak gyartani.
Ennyi, jo volt kezdesnek, viszont az sgs2 mar csak tavolrol emlekeztet iphonera.
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
Everman
addikt
válasz Remus389 #184 üzenetére
"Egyebkent az iphone ilyen szedett-vedett alkatreszekbol van, talan ezert is dragabb mert a beszallitok is rarakjak a hasznukat."
Szerinted miként lehet igényesebb eszközt összeállítani?
Ha minden alkotóelemből kiválasztod a legjobbat, vagy ha abból dolgozol ami kéznél van?"Samunal legalabb ovek a fontosabb hardverelemek, a proci a kijelzo sajat fejlesztes es a fobb komponensek, igaz itt a szoftver nem igazan samu."
Ezért drukkoltam a Badának, mert egyedülálló volt a piacon, hogy egy teljes eszközt egyetlen gyártó készít, hardvertől a szoftverig. Sajna a Samsung még ezt sem volt képes normálisan optimalizálni, nem hogy egy idegen fejlesztésű rendszert optimálisan ráültetni a saját vasára. Az SGS már több mint 1 éve piacon van, több tucat firmware-el a háta mögött is hibás, jó néhány helyen lagolós vackot tudott csak összehozni rá.
Döbbenten nézem a fórumokban, hogy a hónapok óta battery drainnel, beégő képernyővel, recsegő készülékházzal, főzött romokkal szenvedő emberek rohannak megvenni az újabb kacatot, mert abban már erősebb a hardver. Biztos jobb, ha gyorsabban fagy le
Erről mindig a medve és a vadász című vicc jut eszembe... vadász, vadász, te szopni jársz ide?[ Szerkesztve ]
-
Everman
addikt
válasz Remus389 #217 üzenetére
"A Samunal lattak egy piaci rest; sokan vagynak iphonera, de vagy kicsi a kijelzo, vagy tul draga, vagy nem tud az apple eleget szallitani, zavarjak a megkotesek, vagy elvbol utalja ezt az amerikai multit...stb."
Inkább megveszi ugyanannyiért a Samsung cuccát (megjelenéskor azonos volt az áruk)
"Ide terveztek a galaxy s-t es bejott nekik mert az elso felevben 10 millat el is adtak"
iPhone 4-ből ez majd 2 hétvége volt
-
törölt tag
Everman, még egy kérdésre válaszolj légyszives! ha ennyire szarfos az android, meg ennyire utálod, meg csak negatívumokat tudsz sorolni, akkor miért mászkálsz SGS-sel? miért nem használsz kizárólag Apple cuccokat, ha azok olyan felsőbbrendűek? megfenyegette a csaldádod a google, hogy ha nem látják a tracking adatokból, hogy nálad az androidos telefon, akkor baj lesz?
-
Everman
addikt
válasz #16820480 #220 üzenetére
"miért mászkálsz SGS-sel? miért nem használsz kizárólag Apple cuccokat"
Üzleti oka van. Az iPhone 4-et most még nagyon jó áron el tudtam adni, az iPhone 5 megjelenéséig meg valamit kell használnom.
Régebben egy Alcatel 701, később egy Nokia N73, most meg az SGS lett az a köztes készülék amit két hosszabb időre megtartandó eszköz között használok.
Androidot meg azért, mert pillanat az iOS mellett ez az egyetlen ésszerű alternatíva, a WP7 még kiforratlan, a Symbian már halott, az új WebOS még nincs piacon, Maemo-val barkácsoljon akinek rengeteg a szabadideje. Régebbi iOS-es eszközt meg azért nem, mert kell a változatosság, meg így jobban meg tudom becsülni azokat a hétköznapi tulajdonságait, amit egyébként észre sem vesz az ember (stabilitás, megbízhatóság, megfelelő rendelkezésre állási idő, jó alkalmazások stb.), mert egy idő után természetesnek veszi az ember. Nos Androidon ezek a tulajdonságok nem ennyire egyértelműek....Az más kérdés, hogy már rég megbántam ezt a megoldást, mert napi használatra, sok telefonálásra nagyjából az alig használható kategória ez a készülék. Ha ma választanék és Androidos eszköz mellett döntenék, akkor inkább egy DHD-t vennék erre a célra, mert bár annak gyatrább az akkuja, de lényegesen stabilabb, kiforrottabb eszköz, nem egy ilyen bughalmaz. Mára már osztom sokak véleményét, hogy a Samsung maradjon a TV-knél, azt tud gyártani jót, telefont meg nem.
Egyébként nem kizárólag Apple eszközöket használok, per pillanat az iPadem, a billentyűzetem és az OS, amit használok Apple.
[ Szerkesztve ]
-
Everman
addikt
"Én mondjuk biztos nem ezt vettem volna a samoled és lag miatt mondjuk."
Engem is csak az ára győzött meg, ezt megkaptam 65-ért, DHD-t meg 80-ért kaptam volna legolcsóbban. Ma már bánom, az elcseszett idő, amit arra áldoztam, hogy használható eszközt faragjak belőle többet ér, mint az árkülönbség.....
-
törölt tag
nem úgy volt, hogy az ip5 csak alamikor ősszel jön? azért az elég hosszú köztes idő, és gyaníthatóan akkor is el lehetne adni rendesen az ip4-eket, mert még az első generációs szifonoknak is bődületes árai vannak, ahhoz képest, hogy milyen régiek.
viszont miért nem Nexus S-t vettél akkor már? esetleg egy Ark-ot, vagy valami. az SGS híresen vacak, ha a gyári fw-rel akarod használni.
joey20: oké, azért nem olvasok minden topikot a fórumon...
-
Everman
addikt
válasz #16820480 #224 üzenetére
"nem úgy volt, hogy az ip5 csak alamikor ősszel jön?"
Amikor eladtam a cuccost, akkor még olyan hírek voltak, hogy júniusban megjelenik, 1-2 hónap meg belefér.
"gyaníthatóan akkor is el lehetne adni rendesen az ip4-eket"
Annyiért amennyiért elvitték nem
"viszont miért nem Nexus S-t vettél akkor már?"
Ugyanazért, amiért nem DHD-t, nem akartam sokat rákölteni.
"az SGS híresen vacak, ha a gyári fw-rel akarod használni."
Nem gyárival is.
-
.bableWes
őstag
a kinai gyártoktol miért nem kérik el? azoktol akik fullra lemásolják az applet?
samsungba látják az ellenfelet az almások?töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
-
DJJK
csendes tag
Ez szánalmas... ha az Apple csinál valamit, akkor már azt senki más nem teheti meg?? Ha ők vékony tabletet csinálnak, akkor minden más gyártónak csak vastagot szabad gyártani? Mért nem csinálnak inkább olyan dolgokat, amit nem tudnak leutánozni a konkurensek? Ja, mert csak a marketinghez értenek?! Szar egy banda
-
veterán
"az Apple termékvonalának követését egyértelműen jelzi az is, hogy az iPad 2 bevezetése után a Samsung a Galaxy Tab 8.9 és 10.1 karcsúsítása mellett döntött, melyet vezetői nyilatkozatok is alátámasztanak."
Bullshit. Amikor kijött a Ford T, akkor minden szekérgyártó a motorizálás mellett döntött. És? Ez vagy megvett ítélet vagy nem tudom, miféle jog az, ami kimondja, hogy nem lehet két készülék hasonló méretű, színű, szagú... (nem alkatrészről, szabványokról beszélek) És akkor most mi lesz? Majd az Apple jól megmondja, hogy megvizsgáltuk és lopott és a Samsung visszahív mindent? Hülyeség az egész.
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
Sziasztok!
Olvasgattam a hozzászólásokat. Sosem értettem az ilyen fanboyokat, miért kell szidni másikat?!
Nekem SGS-em van, mert az android és a Google Account (Gmail, Gtalk, Naptár, Docs) szinkronizálhatóság tetszik. Ha felmegyek a számítógépre, ugyanazt látom, mint telefonon. (bármilyen számítógépre). Olcsóbb volt, mint az iphone 4. Az iphone-on nem tetszik, hogy a kijelzőn csak a programokat látod. Van amikor csak egy információért nézem meg a telefont, és nem akarok a programokba belépni. Ilyenkor jön jól a widget. Tetszik a nagyobb kijelző is, mert ha filmeket nézek rajta sokkal élvezhetőbb és ezt már más is igazolta. Tetszik, hogy nem kell egy külön program, hogy rátegyek valamit (ami hoz magával felesleges dolgokat - az ipod is ezért nem tetszik, nem lehet csak rátenni a memóriájára egy szimpla intézőn keresztül számokat - és jóval drágább a többinél). És még sorolhatnám.
De mellette elismerem, hogy az iphone is egy nagyon jó telefon. Akadásmentes minden, mert könnyebb egy hardverre optimalizálni. És nagyon szép kijelzője van neki is. Sokat is tud már.
Én nem akarok buherálni egy telefont, energiám és időm sincs ezzel foglalkozni. Ezért is elismerem, hogy vannak akadások az SGS-en, de annyira nem tud ez érdekelni, hiszen 1-2 mp-re akad meg, az meg nem idő. De emellett jobban bejön az android és az sgs.
Az Apple termékek sznob árazása sem jön be, vegyél dupla áron készülékeket, amiket más gyártónál fele annyiért megveszel... (de hát ennyiért meg is veszik...)A cikkben az új készülékekről van szó. (ergo a régieket már nem vizsgálják?)
Fogtam kézben SGS II-t és hát semmi köze nincs az iphone4-hez. Ha valaki látta már a Touchwiz 4-t, az tudja, hogy teljesen megújult. És külsőben is teljesen más.
Az meg, hogy egy tablet lekerekített oldalakkal jön, nem véletlen. Ergonómikusabb. Ezért azt mondani, hogy hasonlít az ipad-re... Akkor a többi tablet nem koppintás? És a kínai szarokkal mi lesz? Semmi, mert azok hivatalosan nincsenek jelen az USA-ban. Csak az ott jelenlévőbe tud belerúgni az Apple az ottani bíróságon, így ezt meg is tette.Az Apple termékeivel nincsen gondom, csak az árpolitikájával. De mivel fogyasztói társadalomban élünk, így annyiért adják amennyiért kereslet is van rá és amíg lesznek olyanok, akik ennyit adnak érte, akkor addig ennyiért is adják a termékeiket. És ezzel tisztában vagyok.
Én nem vagyok fanboy (android - sokáig volt nokiám és ebből kifolyólag symbian), elismerem ha más készülék másban jobb. Nem fogok az android mellett érvelni, csak mert az van nekem. De ezt elvárom az iphone felhasználóktól is, hogy azért ha van egy két dolog, amiben más jobb, akkor azt ismerjék el.
Az meg, hogy azért érvelni egy dolog mellett, mert neki már nem kényelmes a 4", hát ez van. Én nem szidom az iphone-t mert 3,5" a kijelzője, csak nem veszem meg, mert nekem már kényelmesebb a 4". Ezeken kár összeveszni...
Ez már olyan mint a PS3-Xbox360 fanboyok háborúja. Nem mindegy, hogy a másik mit használ? Nem kötelező azt megvenned, ha neked nem jön be.
Válaszd azt, amelyik neked a legjobban tetszik![ Szerkesztve ]
-
chabusch
tag
Nem annyira. Ha a szabadalmi hivatal korábban elutasított valamit, akkor a "feltaláló" beperelte, majd végül a szabadalmi hivatal és a cég pereskedett egy ideig. A perköltség tehát a szabadalmi hivatalnál keletkezett egy olyan ügyben, amiből egyébként a többi "feltaláló" versenytárs profitált, hiszen így nem jött létre egy olyan szabadalom, ami kötné őket.
A jogalkotó teljesen logikusan úgy gondolta, hogy az pereskedjen, akinek az érdeke. Azaz a szabadalmi hivatal szinte mindent elfogad szabadalomként, aztán majd a versenytárs perel, ha úgy gondolja, hogy az érdekében áll. Azaz átrakták a perköltséget azokhoz, akiknek az érdekeit szolgálja egy ilyen per.
-
törölt tag
ejj, de a fogadhoz vered a garast annyival kevesebbért tudta volna eladni, mint amennyiért most itt megéri közben üzletelni? ha almát akarsz használni, akkor használj azt. ha meg mást, akkor van egy rakás választási lehetőség, akár egy blackberry, wp7, vagy valami. például egy átmeneti időszaknál kit érdekel, hogy az adott rendszernek nincs jövője?
-
Chosen
addikt
válasz MichaelSD #194 üzenetére
Ez a cikk még bőven a megjelenés előtti találgatás, de félreérthetted a cikket, mert egyrészt ebben a Samsung nem nyilatkozik, másrészt arról szól, hogy HA az Apple AMOLED-et választana, akkor nyilván csak SAMOLED jöhetne szóba, mert a sima AMOLED-nek vannak hibái. Tehát a sima AMOLED-et dobta a gyengeségei miatt, de SAMOLED-ből viszont nem lett volna elég nagy gyártási kapacitás, így maradt az IPS.
-
jokkerbacsi
csendes tag
SJ egy kretén! Nem fél hogy egyszer nem lesz Samu alatrész a kütyüjébe? Akkor majd mehet kuncsorogni máshova alkatrészért,ha meg nem kap,akkor jöhet a tényleg egyedi cuccok és gyártósor,arra meg rámegy a gatyájuk is,nem lesz martingre kess.
Szúrja biztos a szemét hogy anno Bill Gates jól megvezette,most meg óriási mobilmúlttal a háta mögött követeli magának az 1.helyet,de mire?hány fajta telefonja is van az almának?
Ez prémium kategória??200ért telcsit árulni??
Ha a samu vagy HTC vagy bárki ennyit beleölne akkor futhatna maga után a nagy vezéretek...csak a poén hogy az általam sorolt 2gyártó olcsóbban jobbat csinál...ezért nincs közép és alsó katiban iphone mert ott a legnehezebb gyártani,csak almáéknak ehhez nincs agyuk.
Így ebéd előtt egy kis példa szifonkirályok:
ha elmentek bevásárolni a boltba,akkor az 1500Ftból vagy a 15000Ftból tudtok jobban bevásárolni az ebédhez???Na melyik fog vajon jobbam ízleni?? Ezzel a költői kérdèssel zárom soraimat ezen a topicon,jó étvágyat (még nektek is) :-DHa Németországból kell valami, segíthetek! Írj privit!
-
-
t72killer
titán
Sztem nem csekkre, hanem valamilyen Samu technológiára vágyik az apple.
Esetleg az exynos proci utódjára, amit be szeretnének tenni a szifon5-be? Mindig ez van. Amúgy a külsőbeni hasonlóságot tényleg eltúlozta a samu, ráfér egy kis dorgálás, hogy tessék egyedi designt kitalálni. (najó, az hogy "vékony" ne legyen már szabadalmilag védett, ennyi erővel az apple beperel, ha papírra írok...)
Amúgy nem értem a fentebbi kb 150HSz-t, komolyan, jelentkeznetek kéne a google/samu/apple marketingosztályára dolgozni.
Fogyasztói szempontból nem az a lényege egy telefonnak, hogy működjön, tele legyen jó funkciókkal és ne legyen túl drága? Hogy ezt milyen címke alatt teszi, lesz@#rom.
És hogy hozzászóljak a sok OFF-hoz:
Ahogy látom, az android szépen tör felfelé a piaci részesedésben, viszont egy-két gyerekbetegsége van, amit ki kell küszöbölni, ha tovább akarnak haladni. Az elsőszámú gond a frissítés (uniformizálni kell a rendszermagokat, a hardvergyártó a driverekkel és a felülettel játszhasson csak, hogy a biztonsággal ne legyen gond egy 5éves telónál sem), utána meg az appok minősége. A marketen sokkal szigorúbb ellenőrzést vezetnék be+rendesen kategorizálnám az appokat, hasznosság/minőség szerint. Ezenkívül ha valami fontos hiányzik, akkor a google helyében pénzelném egy kicsit az XY minőségi app fejlesztőjét, hogy adja ki az androidos verziót is, ne csak szifonra nyomja a dolgait. (bár erre lassacskán nem lesz szükség a nagy (~50%) piaci penetráció miatt, látom, hogy egyre több cucc jön át androidra)30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
kolosanyi
veterán
Lol. Amikor megláttam a címet és a hsz-ek mennyiségét már tudtam, hogy megéri ide benéznem. Olvasgatván a mélyen tisztelt csőlátó fórumtársak acsarkodását (tisztelet a kivételnek) rájöttem, hogy nagyon jókat lehet derülni azokon az ökörségeken, amiket össze tudnak itt egyesek hordani. Sokszor még köszönőviszonyban sincs a tényekkel, sőt direkt elferdítenek itt egyesek dolgokat, csak, hogy fent lehessen tartani a vitát. Mit vitát? Vérben forgó szemekkel való köpködést! Azt nem értem csak, hogy már ezer meg egyszer volt már ehhez hasonló topic, ugyanez lejátszódott már kismilliószor. Nem lehetne a flémboy trolloknak bekussolni a pi***ba és meghagyni a fórumozást olyanoknak, akiknek nem az a céljuk, hogy indulatokat szítsanak? Most őszintén, melyik normális fórumtársat érdekli mittoménhányadszorra ugyanaz a f*szság?
Mélyen tisztelt ALMAFANOK! Úgyse fogjátok meggyőzni a másik tábort! Frankó a szifon, meg az ájóesz, meg a Mac, meg mittoménmi, de akinek nem tetszik, úgyse fogja megvenni (vagy akinek drága stb). Most ezen mit nem lehet megérteni?! Nem kell neki, nem veszi meg. Másik gyártó terméke jobban kielégíti az ő igényeit. Kész.
Mélyen tisztelt ELLENTÁBOR! Ti szintén nem fogjátok meggyőzni az almásokat, hogy szarszemétfos a szifon, sztív meg egy méretes fallosz. Már csak azért sem, mert nem igaz. De még, ha igaz is lenne, hadd döntse már el mindenki, hogy milyen terméket vesz magának. Más az egyéni preferencia. Ha az ő igényeit tökéletesen kielégíti a cucc, és van pénze is rá, akkor miért ne venné meg?
Most komolyan, ezen kell itt flémelni?! Egy csomó haveromnak szifonja van, én egy "kis sz*r" Optimust használok Joestone 2.3-as romjával. Általában az a véleménye a szifonos haveroknak, ami nekem is. Ennyi pénzért tökéletesen megéri. Mindent tud, amit a "nagyok", csak épp jóval olcsóbb. Igaz kicsit sárga, kicsit savanyú, de az enyém. Nagyon sok frankó rendszer van, mindenki megtalálja azt, ami neki tetszik és meg tud fizetni. Szeretem a droidot, de ettől még nem lesz az IOS, vagy a WP7, vagy akár a Bada egy rakás kutyagumi. Mindegyik rendszernek van hibája, meg erőssége is. Aki ezt nem bírja elfogadni, az tényleg egy méretes pöcs! Az ilyeneknek üzenném: húzzál innen a jó büdös pi***ba, te troll! Szép napot.
-
Everman
addikt
"Sosem értettem az ilyen fanboyokat, miért kell szidni másikat?!"
Nem szidunk senkit, csak vitázunk
"a Google Account (Gmail, Gtalk, Naptár, Docs) szinkronizálhatóság tetszik."
Ami pontosan ugyanúgy megy iOS alatt is, csak ott még a jegyzeteket is szinkronizálja a Google felhőjével
"Olcsóbb volt, mint az iphone 4."
Ma már. Megjelenésekor egyik sem volt olcsóbb (SGS, DHD).
"Van amikor csak egy információért nézem meg a telefont, és nem akarok a programokba belépni."
Így igaz, ezért is használok iOS alatt Lockinfo-t, így a rendszerbe sem kell belépnem, hogy lássam a fontos infókat (naptár, e-mail, twitter, facebook, notifikációk stb.).
"Tetszik, hogy nem kell egy külön program, hogy rátegyek valamit"
Nekem meg tetszik, hogy van egy program amiben az összes tartalmat egy helyen látom és menedzselhetem, ez nagyon-nagyon hiányzik Androidon. A legnagyobb ökörségnek tartom, hogy romfrissítés (wipe) után a legtöbb alkalmazást újra le kell töltenem a Marketből.
"Én nem akarok buherálni egy telefont, energiám és időm sincs ezzel foglalkozni. "
Ez androidnál alapból ellentmondás
"Az Apple termékek sznob árazása sem jön be, vegyél dupla áron készülékeket, amiket más gyártónál fele annyiért megveszel.."
Fillérre azonos áron jelent meg a Galaxy S és az iPhone 4 (angliából vettem mindkettőt először, amikor megjelentek). Az más kérdés, hogy a Samsung készülékek pár hónap alatt elértéktelenednek, az Apple termékek meg nem.
"Fogtam kézben SGS II-t és hát semmi köze nincs az iphone4-hez. "
Nem véletlen, hogy az SGS-t kritizálják, ami a 3GS koppintása, az új eszközök közül az új Galaxy Tab a kifogásolt termék.
"Akkor a többi tablet nem koppintás?"
A többi tablet nem hasonlít az iPadre, lásd Xoom. Lehet, hogy a többi gyártó költ a formatervezésre is és nem csak lopja azt.
"Nem kötelező azt megvenned, ha neked nem jön be. "
Ez az, amivel szerintem senki nem fog vitába szállni
-
Everman
addikt
válasz jokkerbacsi #237 üzenetére
"SJ egy kretén! Nem fél hogy egyszer nem lesz Samu alatrész a kütyüjébe? "
Nem, mert valószínű már más gyártóval állnak kapcsolatban, ezért a per.
"Akkor majd mehet kuncsorogni máshova alkatrészért"
Ez a Samsungnak jobban fáj, ha az Apple felmondja a szerződést, akkor a gyártókapacitásának java feleslegessé válik.
"Ez prémium kategória??200ért telcsit árulni??"
A 200 ezres árért ne az Apple-t, hanem a T-Mobile-t hibáztasd, máshol függetlenül 500 font, ami semmivel sem drágább, mint a jobb androidos készülékek.
"csak a poén hogy az általam sorolt 2gyártó olcsóbban jobbat csinál..."
A HTC meg az olcsóság a Samsung meg a minőség te most viccelsz?
"nincs közép és alsó katiban iphone mert ott a legnehezebb gyártani"
Ott a legkönnyebb gyártani, csak éppen van gyártó aki nem adja alább a minőséget és nem árul szemetet.
"Ezzel a költői kérdèssel zárom soraimat"
Ennek konkrétan semmi értelme nem volt...
-
törölt tag
A legnagyobb ökörségnek tartom, hogy romfrissítés (wipe) után a legtöbb alkalmazást újra le kell töltenem a Marketből.
bocs, de a wipe lényege az volna, hogy tisztára törli a telefont ha nem szeretnél adatot veszíteni, akkor ott a FOTA. ilyet majd amúgy az iOS5 is tudni fog, és akkor elhozzák a világnak a szoftverfrissítést!![ Szerkesztve ]
-
NathanCullen
senior tag
válasz kolosanyi #241 üzenetére
Te melyik fórumot olvastad, mielőtt ehhez hozzászóltál? Én ezt végig olvastam és sem az Android fanok, sem az iOS fanok nem akarták meggyőzni a másikat, hogy az ő kedvencüket kell megvenni. Pusztán arról volt szó, hogy ki szerint melyik jobb és miben...
"...én egy "kis sz*r" Optimust használok Joestone 2.3-as romjával. Általában az a véleménye a szifonos haveroknak, ami nekem is. Ennyi pénzért tökéletesen megéri. Mindent tud, amit a "nagyok", csak épp jóval olcsóbb. Igaz kicsit sárga, kicsit savanyú, de az enyém..."
Ez többet mondott el rólad, mint az egész hozzászólásod!
Használtam már iPhone-t és iPad-et is Media Markt-ban, tehát ne jöjjön senki se ezzel. - fcsabika1
-
NathanCullen
senior tag
Amit mindenhol felfedezni vélek, hogy az Androidosok teljes szívből gyűlölik az Appleösöket és Steve Jobsot és minden sznob köcsögnek el is mondják őket és úgy érzik, hogy az applesök felsőbbrendűnek tartják magukat. Ellenben Apple fanok nem szeretik az Androidot, de nem szidják folyton (persze van kivétel: like Everman ) és ők nem utálják, nem hordják el az Androidosokat minden balf.sznak. Komolyan, Windowsosok szidják gyűlölik a a Maceseket és a rendszert is. A felhasználót és a gépet is. Macesek csak a rendszert nem szeretik, azt szidják, de a Windows usereket nem, sőt, még a Windowst is használják.
Én személy szerint örülök, hogy a Samsung másolja az Apple-t. Jobban fejlődik a technológia, nagyobb a harc, nagyobb a piac. Nincs ezzel semmi gond, csak ne tagadjuk le... Egyébként meg az is igaz, hogy az SGS2 már egyedibb lett, konkrétan nem olyan, mint az iPhone. De, hogy másolt/másol azt nem értem miért tagadja mindenki, mintha valami gyilkosság lenne. Másoljon csak, ebből csak jó dolgok születnek.
Használtam már iPhone-t és iPad-et is Media Markt-ban, tehát ne jöjjön senki se ezzel. - fcsabika1
-
BloodyEddie
őstag
Na, megettem egy adag popcornt olvasgatás közben, egy élmény ez a fanboy/antifanboy csata
-
Dottore
addikt
[ Szerkesztve ]
-
NathanCullen
senior tag
válasz jokkerbacsi #237 üzenetére
"SJ egy kretén! Nem fél hogy egyszer nem lesz Samu alatrész a kütyüjébe? Akkor majd mehet kuncsorogni máshova alkatrészért,ha meg nem kap,akkor jöhet a tényleg egyedi cuccok és gyártósor,arra meg rámegy a gatyájuk is,nem lesz martingre kess."
Szerintem, ha az Applenek nem szállítana a Samsung és az Apple gyártót keresne magának, kb. olyan sorban állás és kuncsorgás lenne a cégek között egy szerződésért amilyen pl. az iPad 2 megérkezésénél a "fanStore"-okban. Sokan sajnálták már le az Applet, minden évre megjósolják neki, hogy adott évben becsődöl. Már a sírját is megásták a cégnek.
BloodyEddie: Egészségedre! Képzeld én tegnap... Ja, hogy ez a téma nem erről szól, bocsánat!
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
"a Google Account (Gmail, Gtalk, Naptár, Docs) szinkronizálhatóság tetszik."
Ami pontosan ugyanúgy megy iOS alatt is, csak ott még a jegyzeteket is szinkronizálja a Google felhőjével
- ezt nem tudtam, de ennek örülök"Olcsóbb volt, mint az iphone 4."
Ma már. Megjelenésekor egyik sem volt olcsóbb (SGS, DHD).
- most vettem, így ezt az árat tudom"Van amikor csak egy információért nézem meg a telefont, és nem akarok a programokba belépni."
Így igaz, ezért is használok iOS alatt Lockinfo-t, így a rendszerbe sem kell belépnem, hogy lássam a fontos infókat (naptár, e-mail, twitter, facebook, notifikációk stb.).
- ez egy szuper dolog, kezd tetszeni a szifon, mégjobban"Tetszik, hogy nem kell egy külön program, hogy rátegyek valamit"
Nekem meg tetszik, hogy van egy program amiben az összes tartalmat egy helyen látom és menedzselhetem, ez nagyon-nagyon hiányzik Androidon. A legnagyobb ökörségnek tartom, hogy romfrissítés (wipe) után a legtöbb alkalmazást újra le kell töltenem a Marketből.
- még mindig tetszik, hogy nem kell itunes ahhoz, hogy telepítsek bármit is - illetve van Kies Air, ami nagyon tetszik ,mert nem kell kábel hozzá"Én nem akarok buherálni egy telefont, energiám és időm sincs ezzel foglalkozni. "
Ez androidnál alapból ellentmondás
- nem teljesen, nem buheráltam rajta semmit, csak a Kiessel feltettem az új szoftvert és azóta az alap romot (2.2.1) használom, minden extra buhera nélkül"Az Apple termékek sznob árazása sem jön be, vegyél dupla áron készülékeket, amiket más gyártónál fele annyiért megveszel.."
Fillérre azonos áron jelent meg a Galaxy S és az iPhone 4 (angliából vettem mindkettőt először, amikor megjelentek). Az más kérdés, hogy a Samsung készülékek pár hónap alatt elértéktelenednek, az Apple termékek meg nem.
- hát azért az SGS is gyönyörű; azt beismerem, hogy lehetett volna fém hátlap és akkor nem veszek hátlapra tokot, de így is klassz a készülék (szerintem nem elértéktelenedett, hanem az új telefonok miatt lement az ára - apple-nek egy van, nincs konkurenciája házon belül, ezért maradt annyi - de ez saját vélemény) - Illetve hagy jegyezzem meg, hogy Édesanyám, aki csak a kinézetre megy (és eddig iPhone így meg úgy) most átpártolt az SGS-re, hogy az milyen gyönyörű"Fogtam kézben SGS II-t és hát semmi köze nincs az iphone4-hez. "
Nem véletlen, hogy az SGS-t kritizálják, ami a 3GS koppintása, az új eszközök közül az új Galaxy Tab a kifogásolt termék.
- szoftveresen az sem hasonlít, mert az új TW4 lesz rajta, az meg hogy kisebb lesz, nem másolás -> a lekerekített sarkok meg nem apple védjegy..."Akkor a többi tablet nem koppintás?"
A többi tablet nem hasonlít az iPadre, lásd Xoom. Lehet, hogy a többi gyártó költ a formatervezésre is és nem csak lopja azt.
- azért a lekerekített sarkok, fekete szín stb..."Nem kötelező azt megvenned, ha neked nem jön be. "
Ez az, amivel szerintem senki nem fog vitába szállni
- ha az iphone 5/4S (még nem tudni, hogy milyen néven) 4" kijelzővel jön, akkor nagyon elgondolkodom a megvásárláson ezek után[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest