- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcképgyáros
válasz FIREBLADE78 #10600 üzenetére
Mint az X.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz FIREBLADE78 #10600 üzenetére
Face ID gyorsabban reagált, kamera jobb volt, meg tetszett normálisan csinál portré módban tárgyakról is képet, kb ennyi aminek haszna is volt. Viszont méretben úgy mint az X is, kicsit nagy volt, i7-i8 a megfelelő méret nekem, viszont mint szokott lenni ráuntam i8ra is. Most meg azért nem lett XS mert nem éri meg az árát X-hez képest. Ezt 175-ért vettem most, XS meg ~280 használtan.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz FIREBLADE78 #10603 üzenetére
Így most nem veszem észre. Viszont i8 után gördülékenyebb az X, lehet itt a +1GB-ot érzem, mert amúgy másban ezen kívül illetve a kamerát leszámítva ugyan az a hardver.
-
B-L-A-C-K
titán
Berendeltem egy új fajta Nillkin üvegfóliát. Ugye eddig a best a CP+ MAX volt, ennek XD+ MAX a neve. Elvileg jobban rásimul a kijelzőre, és a por nem megy be alá. Kíváncsi leszek.
jófejsrác: Független, dobozos (headseten kívül minden tartozékával), nagyon szép állapotban van, novemberben lett cserélve gariban, aksija 96%-os, gari már nincs rá.
[ Szerkesztve ]
-
Roland06
aktív tag
Van új beta.
-
FIREBLADE78
addikt
Botrányosan szar a telefon wifi kezelése. Itt ülök 30 cm-re a routertől és a felettem lévő emeletire kapcsolódik automatikusan. Vagy fordítva. Lakásban is képes inkább 4g-t enni,holott c7 kicsit erős egy 40 m2-hez. Vicc... Lehet s10 lesz ebből.
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Arcképgyáros
válasz FIREBLADE78 #10618 üzenetére
Kapcsold ki a wifi asszisztenst aztán nem megy át akkor wifiről 4G-re.
-
Arcképgyáros
válasz FIREBLADE78 #10620 üzenetére
Beállítások -> Mobilhálózat -> lent
-
tuzpenge
őstag
válasz FIREBLADE78 #10622 üzenetére
Melyik szoftver van nálad amúgy?
Elvileg az új béta 3-ban b@sztak valamit a modem szoftverével is....ˣ
-
tuzpenge
őstag
-
concrete86
aktív tag
Üdv,
Már nagyon recseg a hangszóróm a sok kosztól, én magam ki tudom valahogyan tisztítani, vagy mindenképp szerviz?
Nem (csak) a rács lyukai között van a retek, hanem már mögötte is.
-
Arcképgyáros
-
Roland06
aktív tag
Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni abban , hogy ha visszaállítom beta-ról stabil verzióra akkor hogyan kell beállítani hogy ne dobálja fel a beta frrissítéseket?
-
ricsics
csendes tag
válasz concrete86 #10626 üzenetére
Szia! Én magamnak otthon szoktam kb 2-3 hetente. Először megfújkodom egy kis sűrített levegővel a hangszóró nyílásokat (a tescoban kb 500/1000ft egy palack, nekem kb fél évig elég). Aztán óvatosan megsikálgatom szárazon egy nem hasznàlt fogkefével. Egy éves múlt a készülékem, tökéletes hangzással, mint újkorában. Előző iPhone-oknál (amiket nem takarítottam) kb fél év után jelentkezett ez a probléma.
-
FhRossi
tag
Egy éves készülék 89%-os akksival! Használom rendesen!!!😃 Szeptemberben vagy úgy készülék, vagy akksicsere úgy érzem!
Panasonic 50G30, PS4 1TB CUH-1216, iPhone 11Pro 256GB, MacBook Pro 2020, Watch 6 Series, PSN: FhRossi1908
-
FhRossi
tag
Szeptemberig még kopni fog rendesen, ahogy én használom. Meglátjuk mit hoz az apple idén, ha nem érné meg a készülékcsere, akkor kap egy új akksit.
Panasonic 50G30, PS4 1TB CUH-1216, iPhone 11Pro 256GB, MacBook Pro 2020, Watch 6 Series, PSN: FhRossi1908
-
jófejsrác
senior tag
válasz FhRossi #10633 üzenetére
Én úgy gondolom meg 1-2 évig nem tudnak olyan készüléket (inkább nem akarnak) ami miatt én látnék annyi többletet az új modellben. Forma világ idén nem is fog változni talán jövőre. Kamerák picit jobbak lesznek, gyorsabb lesz. De cáfoljanak meg
a hajtogatos kijelző nem jó irány
-
FhRossi
tag
Akkor marad az akksi csere Szeptemberben!
-
ricsics
csendes tag
válasz FhRossi #10637 üzenetére
Nekem ez az egy bajom van ezzel a készülékkel, az akkumulátor. Nekem is egy éves és 84%. Napi 2x kell töltenem, általában reggel 7-től délután 2-ig úgy lemerül, hogy töltőre kell rakni (~30%), este 11 fele szintén, hogy reggel full-ról induljak vele. Szerintem teljesen általános felhasználási szokásaim vannak, napközbeni messenger, telefonálok rajta, néha egy kis youtube (nem órákig, max percekig), esetenkénti böngészés. Gyorstöltést nem használok, nincs iPad vagy más gyorsabb adapterem a gyàrinál, az eredeti töltővel meg egy élet kb, mire feltölt. Ilyenkor nagyon tudom irigyelni a kollégák androidos eszközeit (0-ról 80-ra egy óra alatt..🙄)
-
dud998
őstag
válasz ricsics #10638 üzenetére
Nekem egy éves múlt és 97%. Ott valami gond lehet alapban. Szerintem mielőbb szervíz.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
wolruf
őstag
válasz dud998 #10640 üzenetére
Számháborúúúúú 10 hónapos telefon, 99%-os akksi :-P Használat: minden este töltöm wireless töltőre rakva este 11-től reggel 6-ig minimum. Ritkán merül 40% környékére, inkább 50-60%-on kerül töltőre
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
dud998
őstag
válasz wolruf #10642 üzenetére
Nem szeretnék semmi ilyesmit. De én tényleg nem panaszkodom az akkura, pedig bétázom is.
[ Szerkesztve ]
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
-Ben-
veterán
Az enyém (legalábbis amelyik az enyém volt, de családban maradt) 88% -os. 15 hónapos, napi 1 töltés.
-
concrete86
aktív tag
Sziasztok. Aki jártas a telefon garanciális cseréjében, írjon privátot kérem. Hálám nem marad el!
-
dud998
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest