- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
Jaded
őstag
Nálam pl hétvégén elmegy 3-4napot is. Értsd, feltöltöm pl csütörtök reggel és vasárnap este kell csak töltenem. Ha otthon vagyok, nem a telefont buzerálom, hanem az iPadet vagy csak szimplán a családdal vagyok, így ugye bírja 8óra zenehallgatástól (AirPodssal) merül 40-50%-ot. Szerintem az sem rossz.
Renault Megane IV Limited
-
Jaded
őstag
válasz Gsx-rr #10156 üzenetére
Persze, de ha hétvégén nincs rá szükségem, akkor minek nyomogassam? Ha nem kell autót használnom, akkor azért néha indítsam be a garázsban és brümmögtessem meg kicsit? Abszolút nem akarok vitatkozni, ne értsd félre, de amikor használni kell, akkor igenis ne legyen egy Samsung J3 szintjén. Mert az még telefonálni sem jó, de még arra sem volt jó, hogy a betont feltörje.
Renault Megane IV Limited
-
matyi19
őstag
Hello,
eMAG Black Friday (Románia) alkalmával sikerült megvennem egy iPhone X 64GB-t 3499 lejér azaz 242 eFt.
(500 db volt ezen az áron, ami 43 másodperc alatt el is fogyott, én voltam a 165. vásárló )
Ha minden igaz holnap meg is kapom...
Kérdés, érdemes lenne ezt kicsit drágábban eladni és meg pótolni még 30eFt-35eFt-vel és inkább az Xs-t venni? Hosszabb távon nagyobb támogatásra számíthatok Xs esetében? Az a pár tized másodperc amivel gyorsabb az Xs nem szempont...
Amúgy i6S-ről váltok. -
matyi19
őstag
válasz -secret- #10162 üzenetére
Romániában az olx-en lehet kapni bontatlan Xs-t 295eFt körül, és mint írtam is a jelenlegi X-et ha kicsit drágábban 255eFt-260eFt ért al tudnám adni akkor kb. 30eFt-vel kellene pótolni.
De itt a kérdés az, hosszabb távon támogatottab lesz e az Xs az X-nél?
[ Szerkesztve ]
-
matyi19
őstag
válasz Tibee86 #10166 üzenetére
Valószínű annyiból meg úsznám, de lehet rá menne 1-1,5 hónap is mire el tudnám adni az X-et, és 300eFt alatt vásárolni egy Xs-t, és mivel nagyon vártam már az X-et is annyit nem várnák még. Persze nagyobb ráfizetéssel valószínű sokkal hamarabb tudnák váltani.
De úgy érzem döntöttem, megtartom az X-et -
ricshard444
veterán
Az új beta frissítéssel ami pár napja jött kellemetlenül gyorsan merül a telefon. Tegnap kiruccantam, alig használtam a telefont és nap végére kb 3%-kal ugrált le a töltöttség az akksiból 10 percenként úgy, hogy néha elő-elő vettem megnézni az időt. 1%-kal értem haza, elég kellemetlen volt, mert mellettem meg egy Redmi 4X 55%-tel lazában tolta.
Vannak dolgok...
-
Fryskitt
addikt
válasz ricshard444 #10170 üzenetére
Csak akkor raknék fel bétát, ha az aktuálissal nagy baj lenne. Nem vagyok vállalkozó szellem ilyen szempontból.
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
veterán
Lazán tolom az Xs-el 75%-kal én is nap végén,este.Jobb,mint a Redmi 4x.?
De minek kisérletezel akkor? Miért vagy béta tesztelő? Ez benne van a pakliban ebben az esetben. . Nekem a hivatalos legutolsó iOS van fent, én nem baszkurálom.[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
tboldi
nagyúr
3 gombos restart volt már?
Én folyamatosan bétázok, de nem nagyon emlékszem, hogy volt-e drasztikus merülésem. Ezt a force restartot minden egyes frissítés után megcsinálom.
-
ricshard444
veterán
Eddig nem volt gond a betakkal, szeretem megkapni gyorsan a legújabb funkciókat, ha jönnek.
Volt újraindítás igen, talán valami app beragadt, arra tudok tippelni.
Vannak dolgok...
-
veterán
válasz ricshard444 #10174 üzenetére
De ezt Te is tudod,hogy BÉTA. Vagy...Vegyél egy sziamiaut nagy akkuval és nem maradsz szégyenben
[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
ricshard444
veterán
válasz TheBikerider #10175 üzenetére
Droiddal ennél csak rosszabb élményeim vannak, ott aztán szépen be tudnak akadni az alkalmazások...
Sok dolog tántorít el a Droid-ra váltástól, mert gyakran fogtam a fejem a rendszer betegségei miatt, pár példa:
Akadó animációk, lassulások, beakadó programok, játékok optimalizálása etc.A Redmi-t csak felhoztam példának, hogy tudjátok mihez viszonyítani a merülés mértékét.
Vannak dolgok...
-
veterán
válasz ricshard444 #10176 üzenetére
Nekem volt 4x-em,iphone 8 plus mellett használtam.Az én szokásommal szarrá merítettem. Az iphone jobban bírta,mint az. “Parasztvakítás”.
Nálam csak az iphone tudja hozni azt a szintet,amit elvárok egy telefontól. Nem nagyon volt/van ellenfele.[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
defloektor88
csendes tag
Sziasztok!
11.09.-én szervizbe (telekomos) küldött X-re szerintetek mennyit kell várni (többször nem érzékelt a kijelző)?
nem tudom. hogy bele esik e a mostani újra cserélős mizériába.
Várom már, hogy visszakapjam, vagy újat kapjak.[ Szerkesztve ]
-
ricshard444
veterán
válasz TheBikerider #10177 üzenetére
Én is ezt érzem, ez működik és azon a szinten amit elvárok/runk.
Vannak dolgok...
-
Vasy09
őstag
válasz defloektor88 #10178 üzenetére
Öcsémnek a 7-esét 1,5 héten belül visszaküldték, illetve ugye cserélték!
Gamertag: Vasy09
-
ricshard444
veterán
Nekem Siófokon elfelejtettek szólni, hogy megjött a telefon a szervizből és potyára vártam + 2 hetet. Szeretem a Telekomot.
Kíváncsi leszek, hogy mi lesz vele.
Vannak dolgok...
-
veterán
Egyszerűbb,ha ott érdeklődsz,ahol leadtad. Sajnos mindenhol más a tapasztalat.
HARLEY-DAVIDSON
-
matyi19
őstag
Ma megérkezett az X, normális az, hogy teljesen le volt merülve az akku?
-
tboldi
nagyúr
válasz matyi19 #10188 üzenetére
Nincs a közelben egy Mac számítógép? CoconutBattery-vel rá lehetne lesni az akkumulátor gyártási idejére, amiből lehet következtetni a telefon összeszerelésének idejére is.
Van egy sanda gyanúm, hogy egy kb. egy éves, széria eleji darabot kaptál, ami ezidáig a raktárban csücsült.
[ Szerkesztve ]
-
tomyka74
senior tag
üdv.
kérdezném,hogy hogy tudok Flac fájl-t rátenni az x-re? mert az itunes nem teszi rá és azt írja ki,hogy " nem játszható le ezen az iphoneon" !
nehogy már egy ilyen készülék ne tudja lejátszani mindjárt hülyét kapok! pedig foobar2000 is rajta van!
tanácsot köszönöm!
-
tomyka74
senior tag
válasz MasterMark #10192 üzenetére
köszi de időközben rájöttem!
felraktam a lossless plus playert és itunes-al beletoltam a könyvtárába és már játsza is! -
tomyka74
senior tag
válasz MasterMark #10194 üzenetére
most már én is azt hiszem,hogy igen! mindig tanul az ember!
[ Szerkesztve ]
-
tomyka74
senior tag
válasz MasterMark #10194 üzenetére
na meg is csináltam a lossless pl.-t töröltem ,a foobarnak sokkal jobb a hangja.
-
matyi19
őstag
Sziasztok,
Valami jobb minőségű tokot szeretnék vásárolni, ami nagyon fontos, hogy jól védjen viszont ne legyen túlságosan nagy otromba.
Kinek mi vált be?
Új hozzászólás Aktív témák
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs