- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fapuma77624
tag
Sziasztok! Facebook helyet az USA storeban elérhető Paper(sokkal jobb mint a másik és ezt is a Facebook csinálta) nevezetüt használom viszont az istenért nem látom az ertesítéseket.Nincs jelvény alkalmazás ikon(picipiros az ikonján,nincs badge és nincs a Paper nevezetű app az értesítések fül alatt sem.
Beállításokban van egy olyan opció h
——Facebook push Notifications:itt egy kapcsoló van.Alá a következő írva
——Open facebook push notifications in Paper instead of the Facebook app.
Amikor bekapcsolnám akkor egy ablak előugrik és a következő van benne:
Please Allow Notifications—In order to get Facebook push notifications,you must first allow Paper to send you notifications.
WTF???? Please help… -
nokia123
aktív tag
válasz nokia123 #6205 üzenetére
Már megtaláltam de ha megcsinálom a Beállítások > Általános > Visszaállítás > Összes tartalom, beállítás törlése akkor minden törlődni fog képek,telefon számok stb. Minden? Megcsináltam most először is a Home+Power és kíváncsi vagyok hogy most fullra feltöltöm meddig bírja. Mert eddig 2 napot ki bírt de mióta feltettem az ios8 1 nap.
-
lucky888
csendes tag
Hello!!! nektek jott elo problema az ios 8 frissites ota 5s en???
-
Kicsirics77
veterán
válasz lucky888 #6208 üzenetére
hektikus működése a telefonkönyvnek,a beállított képeket hol nagyban hol pedig kicsiben jeleníti meg,a böngésző lassabb lett illetve a beépített mail kezelő később jelez hanggal mint ahogy az e-mail megjött.
röviden ennyi.
ment is vissza ma reggel a 7.1.2.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
spawn21
veterán
válasz lucky888 #6208 üzenetére
A kolléga leírta előttem.
Email nem jelez gyorsa, sőt jóval lassabb. Nekem az ujlenyomat olvasó sokkal lassabban old fel, akad a telefon pár helyen.....
De figyeld, jön Kali és elmondja, hogy nem jól használjuk
En nem nyomok restoret, nem érdekelnek a bugos, hibák. Úgy is alig nyomkodom
s24U+15p
-
Cyberpunk
félisten
válasz spawn21 #6210 üzenetére
Érdekesek ezek a bugok. Van akinek ilyen, van akinek olyan. Érthetetlen, hogy másnak szinte nulla gondja van vele, még egyeseknek ez szarabb, vagy az. Nekem egyszer kifagyott a böngésző, meg tegnap nem ment a net böngészőben. "Nem sikerül többé csatlakozni a szerverhez" szöveg volt, egy restart megoldotta.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
lucky888
csendes tag
nekem olyan hibák jöttek elő mint, az ujjlenyomat olvasó nem érzékel nem old fel , az értesítési függöny feloldott állapotban nem lehet lehúzni se fel húzni .kisebb akadások ...
-
vatoteam
tag
Nekem is lassabban reagál a hívásfogadásra. Rögtön averzióim is lettek az androidos időkből A sebesség és akksiidő nálam rendben van.
-
legenda
válasz spawn21 #6210 üzenetére
mondhatnád/írhatnád ezt, de akár az iphone off témában is olvasgathatnál, ahol nem egy ember írta le rajtam kívül, hogy nincsenek problélák a 8 gm - ami azonos a véglegessel - óta 5s-en.
azért említem azt a témát, mert ott kezdtünk el beszélni róla, akik az első pillanatban felhúztuk a frissítést, bár azóta a szakmaiban is leírták többen is.
igen, attól még sokan írták azt is, hogy adódtak problémák, ahogy igaz ez más típusokra is, de ha nem mindenkinek rossz, akkor nem az új ios a hiba forrása, igazolandó ezt, sok embernek megoldást jelentett a home + power, vagy végszükség esetét a teljes restore/visszaállítás, mivel jellemzően olyan külsős alkalmazás akaszt be, ami még nincs rászabva az ios 8-ra.
a másik hibalehetőség - például a gyorsabb merülés esetén -, hogy sok új funkció alapban bekapcst állapotban van, és a korábbi rendszer alatt készített mentés még nem tartalmaz arra vonatkozó konfigurációt, hiszen akkor még nem voltak adottak, így úgy is maradnak, jellemzően feleslegesen pörgetve a rendszert, szinte folyamatosan.
sok embernél már az segítene, ha vennék a fáradtságot, átnéznék az új opciókat, és megfelelően konfigurálnák azokat, de nem, még erre sem képesek, inkább szidják az új ios verziót, hogy nem jó, pedig a hiba nem abban van ám...[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
Sholom
tag
Ez mi lehet? Most vettem eszre hogy az alig 1 honapos Vodafoneos 5s-en kikapcsolva fenynel a kijelzo alsobb reszen van 2 vizszintes csik vegig. Mint ket fenytores. Nem karcos mert folia van rajta, olyan mintha maga a kijelzo lenne hibas. Mit tudok ilyenkor tenni? Refurbished hasznalt telefon nem kell! Pont ezert vigyaztam ra annyira.
-
legenda
válasz Kicsirics77 #6215 üzenetére
létezne ilyen hiba? nem hiszem, én most is 5 GHz hálón használom.
más 5 GHz képes eszközöd látja adott 5 GHz hálót?Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Sholom
tag
válasz Kicsirics77 #6217 üzenetére
Volt. Nem szoftveresnek tunik mert kilapcsolt kepernyonel latszik feketen. Olyan mintha az uveg ott meg lenne egy csikban hajolva.
-
Kicsirics77
veterán
létezne mivel tegnap az iphone topikban vetődött fel és a külföldi fórumokon is akad akinek nem megy.
az asszony sony-ja tökéletesen látja az 5GHz de mivel nem vagyok otthon így ezt most nemtudom tesztelni
meg visszatettem a 7.1.2-őt mert a 8 kissé bugos még nekem.Sholom:ebből pedig garanciáztatás lesz,használd ameddig tudod és majd vidd be gariztatni,egyébként meg észre sem veszed,hogy refurb a készülék
[ Szerkesztve ]
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
legenda
válasz Kicsirics77 #6220 üzenetére
akkor (majd) érdemes megcsinálni a hálózati beállítások visszaállítását, bár ezt már leírta a szakmaiban olyan, aki szintén 5 GHz hálón használja az 5s-t.
nekem az sem kellett, bár én nem ráfrissítettem az utolsó 7-es verzióra, hanem eleve tiszta alapra húztam fel, és mentést sem állítottam vissza, és a 8-as (gm) az első pillanattól látja az 5 GHz hálót is, még a szomszédét is, nem csak a sajátot.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Kicsirics77
veterán
visszaállítás után sem látta,itunes restore után sem látta az ios8
majd ha lesz 8.1 esetleg újra felteszem addig meg nem hiányzik amíg ezek a kis gyerekbetegségek nem lesznek orvosolva,hogy az e-mail jelzőhang van hogy egy percel később jön mint az e-mail illetve,hogy miután a bejövő hívást felveszem még vagy 1-2 mp és még mindíg csörög atelefon+plussz a safari is lassabb lett.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Rossi
addikt
válasz Kicsirics77 #6222 üzenetére
Ezt hogy utáltam androidon, hogy felveszem a telefont és még csörög.
Erre tessék, az Apple is megcsinálta...
Szerintem ez nem férhetne bele, hogy kijön a hónapokig programozott/tesztelt stb. OS, és a 7.1.2-höz képest egy fos...
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
legenda
válasz Kicsirics77 #6222 üzenetére
az e-mail jelzéses eltérés korábbi ios verziókban is - de még más oprndszer alatt is - adott, bár több tényező függvényében változik, a hívás fogadásánál nem tapasztaltam a problémát - android alatt igen, hogy a hívás fogadásakor még lefutotta a rezgő adott kört, és utána kapcsolt ki -, illetve a safari valóban lomhább volt kicsivel wifi böngészéssel, de az éjszakai router frissítés óta azzal sincs gondom - tl-wdr3600, a napokban adak ki rá frissítést, ami ios szempontjából is tartalmaz javítást.
[ Szerkesztve ]
-
Kicsirics77
veterán
Openwrt-vel használom a 3600-ast,de reggel mielőtt visszatettem a 7.1.2-őt bent az AP-nál is lassú volt a safari meg az e-mail jelzés is késett,visszament a 7.1.2 és minden úgy működik ahogy kell,nemcsak wifin volt a lomhaság hanem 3G hálózaton is.
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
legenda
válasz Kicsirics77 #6226 üzenetére
moddolt firmware alatt semmin sem csodálkozom, és ugye a wifi nagyon sok hibalehetőséget rejteget.
nem mondom, hogy adott ios verziónak nem lehet köze hozzá, de szinte mindenre igaz, hogy mindenhez legalább két dolog kell, és ebből csak az egyik az ios.
nem is emlékszem, hogy a 6 vagy 7 első főverzió megjelenésekor volt az adatkapcsolati hiba, ami bár néhány pöttyintéssel orvosolható volt, de azért tényleges hiba volt a maga módján - ha nem is mindenkinél jelentkezett, mert az is több tényező függvénye volt -, javították is később.
őszintén bevallom, a 8 gm megjelenése és felhúzása óta csak lte - és wifi - hálón böngésztem, 3g-n nem, de most megtettem, nem érzem lomhábbnak ios 7-hez képest, azt viszont örömmel tapasztalom, hogy gyorsabban ugrik át 3g-ről lte hálóra ios 8 alatt, mint tette azt korábban a 7-essel.[ Szerkesztve ]
-
Kicsirics77
veterán
az érdekesség a dologban,hogy mikor au i5s-t megvettem alap 7 szoftal egyből ment és végig semmi gond nem volt vele 5GHz alatt,most főverzió váltáskor egyből nem is látta,persze olvastam,hogy az új gyáriban javítottak valamit de nekem nem fekszik a gyári firm a tp-linken mert megy a torrent plussz ftp plussz samba
na mindgy a 2,4GHz az atomstabil,majd holnap ha hazaérek akkor megnézem a 7.1.2 látja-e újra az 5GHz sávot..... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
metju
tag
Annak akinek a TouchID-vel problémája van:
Nekem is sokszor vacakodott, néha mar ugy voltam vele hogy elviszem szervizbe, aztán újraindítottam a telót, kezet mostam es ugy próbálkoztam. En ugy állítom be, hogy egy uj megadásánál a jobb kezemen levő hüvelyk, mutató, középső ujjat regisztrálom, majd ugyanezt a ballal, meg egyszer egy ilyen kor. Es az ötödiknek megint a jobbat, mert azt többször használom. Nekem igy kifogástalan a használata -
legenda
sokan ott hibáznak, hogy egy adott ujjukat mindig csak szemből nyomkodják rá beállításkor, és aztán a használat során ha kicsit más szögből, oldalról akarják feloldani, akkor problémába ütköznek, pedig ha már beállításkor is több szögből, kicsit az oldalakat is beolvastatva állítanák be - ahogy arra figyelmeztet is a rendszer beállításkor -, akkor mindig sikerülne elsőre a feloldás.
én csak a két hüvelykujjamat állítottam be, mert bármelyik kézzel is fogom meg és használom a telefont, azzal az ujjammal oldom fel az aktuálisan használt kezemmel.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Rossi
addikt
válasz Kicsirics77 #6227 üzenetére
Ajánlom is, mert még elgondolkozom, hogy biztosan beruházok-e egy 6-osba év vége felé...
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
kicsisean
tag
Hogyan lehet iphone 5s-en a Sirit aktiválni, mert a Home gomb hosszú lenyomásakor a Voice Control jön be.
köszi -
-
tylerddd
veterán
Csak érdekességképp: ma egy i5-ön néztem az iOS8-at és nagyon patentül ment minden. Remélem i5S-en is így fog működni. Elvileg én már előtelepítve kapom meg az új telefonnal.
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
metju
tag
Nem tudom, hogy más másolt-e már azóta zenét a telójára, hogy telepítette az IOS8-at, de én most két albumot is felakartam tenni a telómra és nem nagyon sikerült.
A könyvtárba bemásoltam ahol meg is jelentek, viszont a telóra nem akarja átpakolni. Van esetleg valami tippetek? -
metju
tag
Igy csináltam, de a zenéket nem másolta ra. Amikor ramentem a szinkronizalasra akkor csak biztonsági mentést csinált meg ilyenek. Úgy tudtam megoldani, hogy az Ezen az iphoneon menüpont alatt behúztam a zenéket
[ Szerkesztve ]
-
SpongyaBob
veterán
5s akku 1600 mAh Szép.
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest