- Realme 8 - az igazi nyolcas
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
CHIPman
nagyúr
válasz vadászcsiga #3149 üzenetére
Fizikai képtelenség, hogy a fekete fekete legyen egy háttérvilágítású kijelzőn, de a fehér az tényleg jó.
hardverapro.hu/tag/chipman - Asus RX 6600 XT eladó
-
bruti01
őstag
válasz CHIPman #3151 üzenetére
amikor megvettem azt hittem nincs bekacsolva a teló. itt a fekete ugy fekete hogy csak pilláztam hogy ilyen is van
mégegyszer mondom hogy 4s!!!32 gb-os van nálam.
háttérvilágitásban viszont határozottan jobb.[ Szerkesztve ]
<< Bunkó vagyok így hóditok >> Galaxy s20 ultra 5g , Galaxy note 20 ultra 5g. Mi 10 t pro
-
bruti01
őstag
válasz vadászcsiga #3155 üzenetére
de igen azt de elirtam. 4s a valós tipusjelzés. anyámé
<< Bunkó vagyok így hóditok >> Galaxy s20 ultra 5g , Galaxy note 20 ultra 5g. Mi 10 t pro
-
erdoke
titán
válasz vadászcsiga #3153 üzenetére
Bármilyen LCD-nél jobb az AMOLED feketéje. Ami a színhűséget illeti, ha jól beállított AMOLED-ről van szó, akkor hasonló az i4S LCD-jéhez, csak más irányban pontatlan. Az új iPad simán veri mindkettőt.
Tipikus AMOLED problémák: túlszaturáltság, foltosság, beégés, stb.
Tipikus LCD problémák: bevilágítás, szürkés fekete, kissé fakó színek, stb.A legjobb aláírás a héten
-
manchester85
veterán
Azt se felejtsd el, hogy amoleden konkrétan normális fehér sincs, ami sokkal nagyobb gond, mint a picit fakóbb fekete. Persze az amoled pártik szeretik hangoztatni a feketéjüket, de ezt az árnyalatot én amikor csak tehetem, igyekszem száműzni a képernyőről. Annál ocsmanyabb dolgot még elképzelni se tudok, amikor fekete alapon világos betűket kell bámulnom egy menürendszerben, ami mostanában igen divatos lett az iOS rendszert kivéve.
i6 Silver
-
legenda
-
manchester85
veterán
Ezt úgy bírom, hogy te rendre android mártírszerepet vállalsz az iPhone-os topikokban. A legtöbb hiteles elemzés nagyjából egálra hozza ki a kijelző összehasonlítást, nagyjából egyéni preferencia kérdése, kinek melyik jön be. Azonban a jelenlegi amoled technológia ellen számos érv szól: pocsék fehér szín, feketétől eltekintve magas fogyasztás, tulszaturaltsag, beégés, sávosodás, pentile matrix (ok, az S2 kivétel, de romlanak is el sorra a kijelzők), alacsony élettartam. Az élénk, neon vibráló színek pedig nevetsegesek. Ok, van, akinek tetszik, de a szakértők véleménye az, hogy egyik sem jobb egyértelműen a másiknál. Akkor miért is kell egy iPhone topikban a Samsung kijelzője mellett kardoskodni? Úgyse tudod bebizonyítani, hogy az amoled a jobb, mert ez nem is igaz így ebben a formában. És tekintve, hogy mindkettő mellett és ellen fel lehet hozni érveket, így tök fölösleges pont egy iPhone topikban ajnározni a Samsung kijelzőjét. Minek van iPhone-od, ha rendre a Samsung oldalára állsz ezekben az amúgy is szubjektív kérdésekben? Én biztos nem megyek át az S2 topikjába az iPhone IPS-ét dicserni...
i6 Silver
-
erdoke
titán
válasz manchester85 #3161 üzenetére
Szerintem igaza van abban, hogy az átlagembernek a harsány színek az élethűnél is jobban tetszenek. (Azt pedig nem írta, hogy "jobb", legalábbis én nem látom.) Elég megnézni a demó módban feltekert LCD tévék fogyását bármely árkategóriában, miközben pl. 110-120-ért egy Full HD 42-es plazma földbe döngöli az azonos méretű és árú LCD-ket, ami a színhűséget illeti.
A legjobb aláírás a héten
-
CHIPman
nagyúr
Tehát szakértők bebizonyították, hogy egyéni választás kérdése, de te azért megmondod, miért sz@rabb mégis.
[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - Asus RX 6600 XT eladó
-
legenda
nem vállalok semmit, nem kardoskodom egyik mellett sem, nem akarok bizonyítani semmit sem, ahogy erdoke is írta; egyikre sem írtam, hogy jobb - nem is akarom semerre billenteni a mérleg nyelvét, pont ezen ténykedés ellen írtam, amit!
amiket te a hozzászólásod alapján belelátsz, vagy próbálsz belemagyarázni az irományomba - már nem először -, az nagyon nem okés, semmi ilyesmit nem feszegettem, ezért kérlek eztán jobban olvasd el és értelmezd a hozzászólásaimat, és hagyatkozz a szavak szorosabb értelmében vett mondandójára, ne próbálj a nevemben virtuális síkon hozzátenni, vagy bármit másként értelmezni, ne adj más értelmezést a mondandómnak, vagy tedd saját nevedben, ha végképp nem bírod megállni a dolgot...
az sgs témáben is hozzászóltam az i4s mellett, ha olyat írtak róla, ami nem valós, és ez persze fordítva is igaz![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
manchester85
veterán
Na de mit akartál megcáfolni azon, amit Pie leírt? Tény, hogy tulszaturalt az amoled, meg még egy rakás dolog szintén tény, amit leírtam a kijelzőtechnológiával kapcsolatban. Kit érdekel, hogy hány emberből hány választja az amoledet? Pont ez a gond, hogy vitába szállsz egy kijelentéssel, majd semmi tényszerűseget nem teszel hozzá a témához. Mi leírtuk, hogy a feketéje jobb az amolednek. Te leírtál bármi pro vagy kontra érvet is? Nem, csak megvedted a samoledet, és az emberek igényeire hagyatkoztál. Mindezt egy iPhone topikban... Ha leírod összehasonlítva az előnyöket, hátrányokat, ahogy erdoke is tette, akkor semmi gondom nem lett volna. De továbbra se értem, miért kell rendre Samsungot védeni egy iPhone topikban. Konkrét ténnyel nem cafoltad Pie hozzászólását, egy iPhone topikban meg senki nem akar Samsung kampányokat olvasni.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
erdoke
titán
válasz manchester85 #3165 üzenetére
Egyrészt nem minden AMOLED egyforma. Vannak eltérő gyártók, technológiák, generációk. Másrészt pl. A túlszaturáltság tipikusan nem igazán adottság, hanem beállítás kérdése. Amellett, hogy a parasztot jobban lehet vele vakítani, bizonyos hátrányokat még csökkent is.
Röviden összefoglalva az AMOLED egy olyan kijelző technológia, amiben egyrészt több potenciál van hosszabb távon, mint az LCD-ben, másrészt elég jól meg lehet vele különböztetni a mobil eszközöket. Kb. mint amilyen a Retina volt, amíg a versenytársak is meg nem lépték. Az, hogy bizonyos gyártók (jelenleg nyilván a Samsung) jellemzően mit csinálnak az ilyen kijelzőkkel készülékre építés után, nem feltétlenül a technológia adottságait/lehetőségeit jellemzi, lásd túlszaturáltság.A legjobb aláírás a héten
-
manchester85
veterán
Nyilván, de az AMOLED, vagy Samsung-ról lévén szó, Samoled jelenlegi állapotát, minőséget próbáltuk összehasonlítani. Egyértelmű, hogy az Amoled technológia sokkal előrébb mutató, mint az LCD, de a vita a kijelzők jelenlegi formájára terjedt ki. És ugye a kiforratlansagot az is jól mutatja, hogy a Samu vissza is tért szépen a pentile-hoz, amire felbontás ide vagy oda, de mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy retina. És pont a tartóssággal indokolta a lépést a Samsung, ami szinten jól mutatja a jelenlegi kiforratlanságát a technológiának. Hogy a jövő mit hoz, az egy más kérdés.
i6 Silver
-
legenda
válasz manchester85 #3165 üzenetére
továbbra is hiába forgatod a szavakat, felesleges erőlködnöd!
a szembarátra írtam, hogy nézőpont kérdése, ennyi!
amellett mind a két technológiának vannak előnyei és hátrányai, ezer és ezer (szakmai) fórumon összehasonlították már, több szempontból is, részemről nincs mit hozzátenni!
az igaz, hogy az sgs2 esetében már vannak előre konfigurált profilok? igaz!
az igaz, hogy a többségnek valamiért az élénkebb színek tetszenek? igaz!
kérdeztem, hogy miért, mert kíváncsi lennék a nem szakmai véleményre!?!?
semmi többet nem írtam!
nekem is furcsa volt az sgs2 mellett/után az i4s, hirtelen fakóbbnak tűnt bizonyos megjelenítéseknél, de megszoktam, ráadásul közben notit is cseréltem, ahol szintén hasonló változás zajlott le, ezért immár nem furcsa, mondhatni már ez a viszonyítási alap![ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
válasz manchester85 #3167 üzenetére
Gyártástechnológiai oka van, miért "tért vissza" a Samsung a pentile-hoz: egyszerűen nem tud ekkora felbontással ilyen méretben (gazdaságosan?) RGB-s AMOLED-et gyártani. Még.
-
zsolidodd
senior tag
Lenne egy kérdésem azokhoz, akik 4s-t és iPad 3-at is használnak: A Personal hotspotnál elvileg automatikusan csatlakoznia kellen, mint más Wifi hálózatoknál, nem? Mert nekem elég megbízhatatlan a kapcsolat, nem mindig csatlakozik, ha csatlakozik, akkor sem mindig van net az iPaden, de a 4s-n van stb. Próbáltam a network resetet, semmi hatása. Valakinek van ötlete, hogy mi lehet a baj?
-
erdoke
titán
válasz zsolidodd #3170 üzenetére
Az iPad élesztés után biztosan keres automatikusan új hálózatot, ha az előző eltűnt. Tehát ha el akarod kerülni a beállítások menüben a kapcsolódási macerát, akkor előbb üzemeld be az iPhone-on a hónapot funkciót, várd meg, amíg "elkékül", és csak utána éleszd fel az iPadet. Nálam így mindig magától kapcsolódik.
-
sunahunter
senior tag
Hali.
Most lettem 4s tulaj, egy márciusi készüléket vettem meg.
Store felhasználást tudtam regisztrálni, viszont iCloud belépésnél azt írja, hogy elérte a maximális számot a készüléken regisztrálható ingyenes fiók.
Mit tudok tenni, hogy legyen iCloud ID-m?
Másik Apple gépem nincs idehaza.Köszönöm.
Egyébként vegyes érzelmeim vannak, kamerailag nagyon üt, gyors mint a villám, kijelző is ott van. Android után hiányolom a fájlturkálás, másolás egyszerűségét, ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
válasz sunahunter #3172 üzenetére
Nyomtál egy gyári állapot visszaállítást a készüléken, mielőtt használatba vetted?
Miért akarsz fájlokat turkálni? Én annak örülök, ha nem kell...A legjobb aláírás a héten
-
LaptopSystem
őstag
Sziasztok csengő hangot hogy lehet rá tölteni a telefonra számítógépről?
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
PiE137
senior tag
Én a szembarátabbat arra írtam, h a hétköznapi életben se túlszaturáltak a színek! Pihentetőbb a szemnek egy olyan kijelzőt nézni, ami nem tér el a való élettől oly nagymértékben! Nálam ez nem nézőpont kérdése!
Meg azt se értem, mire alapozod, h több embernek tetszik a samoled túlszaturáltsága?
Hány iphone 4 / 4s tulaj van a földön, és hány galaxy s?
Lehet, h a jövő az oled kijelzőké, de jelenleg nálam értékesebb a kiforottabb technika ips panellel! És gondoljunk csak a felsőkategóriás dell ultrasharp monitorokra, amely minden gamer álma![ Szerkesztve ]
-
PiE137
senior tag
válasz LaptopSystem #3174 üzenetére
Leszeded a zentertain féle ringtones maker-t a telóra, kiválasztod vele azt a 30mp-et az adott számban, amit akarsz csengőnek! Lemented a programban, majd ha kiírta, h succes, a help menüben meg tudod tekinteni, hogy lehet itunes-al rászinkronizálni a ringtunes könyvtárba!
Kicsit túl van bonyolítva, de csak rutin kérdése! -
erdoke
titán
válasz sunahunter #3177 üzenetére
Tulajdonos váltásnál szerintem az legyen az első, hogy letakarítod róla a korábbi dolgokat.
-
erdoke
titán
válasz sunahunter #3179 üzenetére
Ha csináltál magadnak Apple ID-t, azzal működnie kellene az iCloudnak is. Ha mégse működik, és túl sok ingyenes fiókra panaszkodik, akkor a készüléken még ott vannak az előző tulaj beállításai.
-
legenda
közel sem biztos, hogy pihentetőbb, bizonyos fényerőnél, néhány szín esetében lehet, hogy kevésébé erőlteti a szemet egy élénk(ebb) szín, ami jobban/könnyebben látható - de ugye ezt is embere válogatja, a látás milyensége, életkor, és még lehetne sorolni...
sok ember nem a túlszaturáltságot látja, hanem azt, hogy élénkebbek a színek, és az sokak számára tetszetősebb!
nem a telefonok tulajdonosainak a számából állapítható meg az arány, hiszen nem csak a kijelző színmegjelenítése/milyensége alapján vesz valaki telefont, de próbáld ki azt, hogy elfogulatlan embereknek mutogatod például videó lejátszásakor az i4s és az sgs2 telefonokat hozzávetőlegesen azonos feltételek mellett, és tapasztalod majd az arányt!
rengeteg olyan ember van, aki nem azt nézi/látja, hogy technológiailag milyen kijelző, hanem csak annyit mond, hogy; jééé, az sgs2 színei szebbek! az nem érdekli őket, hogy melyik van közelebb a valóshoz, látványosabbnak titulálják az élénkebbet, és kész! persze ettől még nem feltétlenül lesz jobb, csak szebb(nek tűnő)!
tudom, nekem (is) volt egy ideig párhuzamosan sgs2 és i4s...[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
Miért nem egy fehér hátterű weblapot (a legtöbb ilyen) mutatsz meg ezeknek az embereknek, és kérdezed meg tőlük, hogy melyik fehér a szebb? A végtelenségig folytathatnák ezt a témát, teljesen fölöslegesen. Egy szubjektív témában teljesen rendben van, ha valaki a topik címében szereplő készülék mellett érvel, az viszont mar sokkal zavaróbb, mikor valaki azzal szemben, úgy, hogy a végen úgyse lehet eldönteni, ki mellett van az igazság. Tehát mindaddig, amíg a Samsung kijelzője mellett érvelsz egy iPhone topikban, tök fölöslegesen kelted vele a flame-et.
i6 Silver
-
erdoke
titán
válasz manchester85 #3183 üzenetére
Szerintem nincs összefüggés a véleményed alakulása és a topic címe között, és nem flame azt leírni, hacsak nem szándékosan indulatokat akarsz gerjeszteni. Eddig semmilyen erre utaló jelet nem fedeztem föl a kolléga hozzászólasaiban.
Vannak területek, ahol az AMOLED már most jobb, mint az LCD, pl. a fekete megjelenítése, és tökéletesen mindegy, hogy ezt melyik témába írom be. Ha nem vág oda, akkor OFF-fal jelölöm, de flame keltésnek akkor se nevezhető.[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
Én meg nem először veszem észre, hogy a Samsung mellett beszél egy iPhone topikban. Hacsak nem valótlan állítás valami, nem tudom miért itt kell a Samsungról beszélni. Evidens, hogy minden topikban az aktuális telefon felé húz az emberek véleménye. Valótlan állítás esetén bele lehet menni, de egy szubjektív témában tök fölösleges. Nekem pl. eszem ágában sincs Samsung topikban hozzászólni, még akkor se, ha nyilvánvaló marhaságról van szó az iPhone-t illetően. Itt meg erről szó nem volt.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
erdoke
titán
válasz manchester85 #3185 üzenetére
Nem értem a logikádat. Kijelzőkről beszélgettünk. Az iPhone-ban csak egy van, mihez hasonlítsuk? Egy másik iPhone-hoz, mert a többi nem való ebbe a témába?
-
manchester85
veterán
Így van, hasonlítgattuk. Pro-kontra mindkét oldalról. Pont ezt hiányoltam Kali fórumtársunktól. Olvasd már vissza a témában leírt hozzászólásait, és szedd már össze, hány érve szól az Amoled mellett, és hány az iPhone kijelzője mellett. Folyton az élénk színeket hangoztatja, miközben az amoled hátrányairól egyetlen szót se írt.
i6 Silver
-
legenda
válasz manchester85 #3183 üzenetére
azért, mert ritkán bámulnak az emberek csak és kizárólag egy színt - például a fehéret - a teljes képernyőn, többnyire színes a megjelenítendő kép, legyen szó (fény)képről, videóról, vagy weblapról!
a fehér az egyiken szebb, a fekete a másikon, ez van...
az érveket már leírták, minek ismételgessem, elég csak az ellenérvet, ha az úgy nem hagzott el! amúgy korábban leírtam már én is, több témában is, még az sgs2 témában is érveltem az i4s mellett, ha olyasmiről tettek említést, ami nem korrekt/kerek!
érvelek az iphone (4s) mellett is, ha arról/olyasmiről van szó, például semmi pénzért nem cserélném vissza sgs2 telefonra az i4s készülékemet, de még az sgs3 és társai sem jöhetnek szóba, annyira megbarátkoztam vele az elmúlt néhány hónap alatt!
szerintem részemről nincs flame, azzal pedig nem tudok mit kezdeni, hogy minek szeretnéd betudni...[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
Jó, hát eleve onnan indult ez az egész, hogy valaki idetévedt, és megírta a 4S topikjában, hogy mennyivel jobb az S2 kijelzője. Majd miután páran túlszaturáltságot, valótlan színtónusokat emlegettek, te vitted tovább az Amoled melletti érveidet, és mindezt egy iPhone topikban. (Egy szó nem írtál a sávosodásról, beégésről, szürkés fehér színről, stb.) Arra se írtál semmit, amikor bruti01 az iPhone topikban látott neki Samoledet ajnározni, pedig azt mondtad, egyik mellett se beszélsz, és mindkettő mellett szólnak érvek. Leszarom, legyen jobb az Amoled, csak ne ebben a topikban, mert én már az eleje óta unom.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
legenda
válasz manchester85 #3189 üzenetére
sehol sem írtam olyat, hogy egyértelműen és minden szempontból jobb az s2 kijelzője, természetesen annak is vannak hátrányai, ahogy az ellenoldali iphone (4/4s) kijelzőnek is! semmi sem tökéletes!
az össznépi iphone témában ritkábban olvasok és írok mostanság, nem figyeltem, hogy mi megy ott, de majd visszaolvasok!
amennyiben csak fogást keresel rajtam, úgy nem muszáj olvasnod a hozzászólásaimat, amúgy is ez a topic az 4s telefonokról szól, neked meg sima 4 van, nem?Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
PiE137
senior tag
Sztem senki nem akar támadni, de iphone topik lévén kicsit túlzásba viszed az ex-telefonod ajnározását! Nem is értem, miért cseréltél iphone-ra, ha a sgs2 olyan jó, h folyton emlegeted!
Itt mindenki tojik az előző telefonjaira, csak a szifon számít!
A kijelzőre visszatérve, nekem pölö nem jönnek be a túl rikittó színek, és még azt se mondanám, h feltétlen olvashatóbbak!
Elnéztem 1-2 Samsung smart tv-t is üzletekben, ahol már annyira zavarók az erős tónusok, h hunyorogva néztem, mert érezhetően túl sok fényt bocsát a szem felé!
Hidegebb beállításokkal meg valószínűleg egyenlőre nem jön ki az amoled előnye, ezért van túlszaturálva mind alap beállításként...
A legutóbbi 2 iphone kijelzője pedig nagyon hasonló, mégha más gpu is hajtja őket, ezért kár elmarasztalni manchester kollégát, amiért hozzászól ehhez a topikhoz is!
Szubjektív témában kár veszekedni, inkább csak eszmét cserélni! -
legenda
továbbra sem ajnározom, mint írtam is, jobban bejött az i4s, nem is én hoztam fel az sgs2 témát, csak megvédem - azt is -, ha indokolatlanul próbálják lehúzni valamelyik témában!
nem hiszem, hogy mindenki tojik a korábbi telefonjaira, mással is lehetnek kellemes emlékei az embernek, nem csak az iphone számít, szerintem nem mindenki ennyire elfogult!
több hozzászólást is olvastam olyanoktól mostanság más telefonok témáiban, akik elégedett iphone használók voltak, de aztán mást vettek, és most a sáros földik lehúzzák a korábbi (iphone) telefonjukat, hogy mennyire kötött volt, a pokolba kívánják az itunes használatát...stb! szóval nem mindenkinek csak a szifon számít!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
tylerddd
veterán
Hello!
Nézegetem itt a használt 4S készülékeket és sokan írják ezt a letiltás dolgot. Mi ez?! Felvilágosítana valaki vagy adna egy linket, megköszönném!
Ha itthon T-től vett telót használok a saját sim kártyámmal, ami szintén T-s, akkor nem lehet gebasz, igaz?!
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
manchester85
veterán
"nem is én hoztam fel az sgs2 témát, csak megvédem - azt is -, ha indokolatlanul próbálják lehúzni valamelyik témában!"
Világos. Idejött valaki, lehúzta az iPhone kijelzőjét, hőbörgött az amoled feketéjével és gyönyörű színeivel, majd miután egy iPhone topikban mi riposztoltunk erre, te továbbra is az Amoledet védted, és egyetlen egy hátrányáról sem írtál. És még mi akartuk indokolatlanul lehúzni, miközben már a témának sincs semmi dolga ebben a topikban. Ha meg nem olvasol kellően vissza, ne alkoss a kérdésben véleményt, hogy ki mit akar lehúzni.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
legenda
válasz manchester85 #3196 üzenetére
leakadhatnál végre a témáról, mert szerintem - ja, nem csak szerintem - továbbra is féloldalasan nézed a dolgot irányomban, így pedig semmi értelme az egésznek!
nem kötelező reagálnod a hozzászólásaimra, főként azokra nem, amiket nem hozzád címeztem!
amúgy kellően visszaolvastam, és csak azt tartottam fontosnak leírni - mind az i4s, mind pedig az sgs2 esetében -, amit! ennyi![ Szerkesztve ]
-
PiE137
senior tag
Nem tudom, számomra ez furcsa, h vki lecserél egy telefont, amivel amúgy meg van elégedve! Én mindig akkor cseréltem, amikor meguntam, v kiismertem a hibáit, és már idegelt!
Sztem az ios kötöttsége valójában jó dolog, és szükséges! Sok az idióta júzer, aki agyonhackeli a telefonját, utána meg csodálkozik, h nem gyors! Mondjuk aki lehúzza a rendszert, az amúgy is szűk látókörű, hiszen minden műveletre van mac-es alternatíva, csak némelyikhez kell pc is! -
legenda
én nem csak akkor cserélek le valamit, ha problémám van vele, nem tudnék például 2 évig használni egy mobiltelefont, legyen jó bármennyire is! a korábbi telefonjaimat sem feltétlenül azért cseréltem le, mert valami nem tetszett, hanem mert vágytam valami újra.
most nagyon tetszik az i4s, de ez közel sem jelenti azt, hogy néhány hónap múlva nem cserélem le, ha látok valami olyat, amit esetlegesen kipróbálnék!
15 éve mobilozok, és idáig 22 típust használtam, szerintem ez nem olyan sok, sokan sűrűbben cserélgetik!
nekem egyik androidos telefonomon sem volt például főzött rom, nem buheráltam állandóan a telefonjaimat - másokét külön kérésre néha igen, tehát nem a tudás/hozzértés hiánya miatt nem -, de attól még nem idiótáztam le azokat, akik gyakorta ellenkezőleg tettek! mellesleg sok főzött rom gyorsabb, mint a gyári! mondom ezt annak ellenére, hogy nem szeretem azokat!
a szűk látókör számomra mást jelent, de azt vegye magára az, aki sokáig iphone istenítő volt, aztán hirtelen fordulatot vett...[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
Banán lesz ebből fiúk, csak szólok.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest