- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz manchester85 #3183 üzenetére
Szerintem nincs összefüggés a véleményed alakulása és a topic címe között, és nem flame azt leírni, hacsak nem szándékosan indulatokat akarsz gerjeszteni. Eddig semmilyen erre utaló jelet nem fedeztem föl a kolléga hozzászólasaiban.
Vannak területek, ahol az AMOLED már most jobb, mint az LCD, pl. a fekete megjelenítése, és tökéletesen mindegy, hogy ezt melyik témába írom be. Ha nem vág oda, akkor OFF-fal jelölöm, de flame keltésnek akkor se nevezhető.[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
legenda
válasz manchester85 #3183 üzenetére
azért, mert ritkán bámulnak az emberek csak és kizárólag egy színt - például a fehéret - a teljes képernyőn, többnyire színes a megjelenítendő kép, legyen szó (fény)képről, videóról, vagy weblapról!
a fehér az egyiken szebb, a fekete a másikon, ez van...
az érveket már leírták, minek ismételgessem, elég csak az ellenérvet, ha az úgy nem hagzott el! amúgy korábban leírtam már én is, több témában is, még az sgs2 témában is érveltem az i4s mellett, ha olyasmiről tettek említést, ami nem korrekt/kerek!
érvelek az iphone (4s) mellett is, ha arról/olyasmiről van szó, például semmi pénzért nem cserélném vissza sgs2 telefonra az i4s készülékemet, de még az sgs3 és társai sem jöhetnek szóba, annyira megbarátkoztam vele az elmúlt néhány hónap alatt!
szerintem részemről nincs flame, azzal pedig nem tudok mit kezdeni, hogy minek szeretnéd betudni...[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen monitort vegyek?
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Tudományos Pandémia Klub
- Linux Mint
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs