Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • f3rdzs0

    senior tag

    válasz Menslee #2018 üzenetére

    köszi utána fogok nézni ezeknek. meglepő módon az agybadugós fülesekkel eddig nem volt gondom a közepes szilikont hordva (ami azért fura mert minden létező eszközömmel van valami bajom :DDD )

    #2019 LosBlancosRM
    ez most ilyen honeymoon phase, hogy akkor most gyorsan mindent ki akarok próbálni, de van rá esély, hogy ha az Android összeszedi magát 3-5 éven belül akkor arra váltok vissza.
    Xiaomi-nak úgy igazából nincs zárt ökoszisztémája, az összes Android telefon ugyanúgy kezeli őket, ugyanaz az app ment az én Oneplus-omon mint bnőm Xiaomi-ján és semmi gond nem volt velük (van itthon minden a Xiaomi csavarhúzótól kezdve a monitoron és fogkeféken át a porszívóig :D).

    az Airpods az mindig izgatta a fantáziámat, szóval most ezért váltok, de vannak olyan termékek amik esetén egyáltalán nem látom a vonzerőt, hogy beleugorjak velük is a walled gardenbe. pl Apple Watch esetén nem jön be, hogy csak másfél napot bír azért, hogy tudjon notification-t és hívásokat kezelni. szerintem az Amazfit (Xiaomi :D) jó úton jár az okoskarkötők képességeivel bíró órákkal, amik kibírnak egy-két hetet egy töltésen (nekem az órán csak az kell, hogy mérje az aktivitásom és mutassa az idő(járás)t at a glance)

    f3rdzs0

Új hozzászólás Aktív témák