Hirdetés
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
kristof83
aktív tag
Jól néz ki és ebben a kategóriában az ár is normális.
-
franc0
őstag
"A 12 ezer forintos végfelhasználói árat viszont részben a márkanév és a dizájn hozta létre, így ennek a hangminőségnek a tekintetében az SBT30 megvásárlása a márka rajongóin túl azoknak ajánlott"
Ezt nem értem, a Philips már régóta a gagyi szinonímája.
ThinkPad X200 X201 alkatrészek: http://bit.ly/Qcadc4
-
rizso
addikt
Mostanában rá vagyok pörögve a BT-os hangszórókra, és az egyik nap ezt is ki tudtam próbálni. Jó-jó, de tényleg csak arra való, hogy ne a mobilon kelljen zenét hallgatni a kertben, vagy ha nagyon gyengén szól a laptopunk, akkor mellé még jól jöhet filmezéshez. Ha az ember tényleg élvezhetőbb minőségben akar egy ilyen kütyün zenét hallgatni, filmezni, akkor érdemes úgy kalkulálni, hogy olyan 70-100€-tól indulnak az értelmesebb cuccok. Egy ilyen, vagy mondjuk egy ilyen azért már egészen használható. Nyilván sok pénz, de valamit valamiért.
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Örni
senior tag
Repülőre ideális
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
törölt tag
Úgy néz ki mint egy kézigránát.Ja, ezt úgy írtam, hogy a cikket nem olvastam el De látom ott is erre asszociáltak.
[ Szerkesztve ]
-
halkow
őstag
Miniatür hordónak néztem
Alcatel onetouch idol2s the king
-
NoMagix
addikt
Egyszerűen ez egy E hulladék!
-
tomee007007
őstag
Én már fél éve használom, és nagyon meg vagyok vele elégedve. A hangminőség jó, bár nagyban függ mihez csatlakoztatod (andoridos eszközökkel szól a legjobban). Az aksija 8 órát simán bír.
-
Csapoati
nagyúr
válasz tomee007007 #8 üzenetére
Oszinten kerdezem: hol/mire hasznalod? Otthon/utkozben? Zenehez/filmhez? Csak mert nehezen tudom elkepzelni, hogy egy 2 wattos mono hangfal barhol is jobb legyen, mint egy ugyanennyibe kerulo fules vagy fejes.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Csapoati
nagyúr
válasz tomee007007 #10 üzenetére
Mondjuk most, hogy igy mondod, pl gordeszkazashoz el tudom kepzelni. Csak a max hangero kerdeses.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Zsolto
őstag
Nekem egy fele ennyibe kerülő Yenkee EGGO BT hangszóróm van, és alig vártam, hogy meglegyen. Nagyon jól jön bütykölés, szabadtéri matatás, szundikálás, mosogatás közben, amikor nem akarom magam fülessel elzárni a külvilágtól, és eddig a mobilomat tettem le magam mellé. Azért ezeknek a mobil beépített hangszórójánál sokkal jobb hangjuk van, főleg Androidon, ahol tudsz játszani a hangszínbeállításokkal (egy kis magaskiemelés nem árt, mert abban nem jeleskednek ezek a kis hangszórók). Egyébként az a tapasztalatom, hogy kis hangerőn, egészen közelről hallgatva meglepően jól szólnak, ezért szeretem elalvás előtt a párnámra tenni például.
Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home
-
rizso
addikt
Elég sok olyan helyzet van az életben, ahol egy ilyen kütyü jobb, mint egy fül- vagy fejhallgató. Kezdjük ott, hogy több ember is jelen van, akik hallgatnák a zenét/akármit - itt már nem ér semmit egy fejhallgató. De pl. ha magamból indulok ki, otthoni munkáknál is sokszor jobban szeretem, mikor nincs eldugaszolva a fülem, tudok figyelni a környezetemre is.
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
kecskebégető
aktív tag
Apple blog...
Egy 4000 forintos singacsáncsong lészülékkel is simán használható....[ Szerkesztve ]
Asszonták nekem,hogy szabadujjak meg azoktó a halotttizéktő
-
domerator
veterán
Ez mitol kerul az Apple blogba... raadasul microusb van rajta...
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
-
fi:zi'k
nagyúr
Elég beteg a kialakítása.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
gerii
addikt
Ha az ember a JFK reptéren check-olna be egy ilyennel tuti hogy kérdezés nélkül kapna a hátába egy tárat az UZI-ból
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz kecskebégető #15 üzenetére
És?
-
metaboy
tag
Egyszer meghallgattam egy ilyet. Nem vagyok hardcore audiofil.. de brr..
-
insight
aktív tag
Ma vettem egy ilyet, és tisztáznám a tesztben szereplő 2 kérdést:
- a kapcsoló OFF és Bluetooth állása között az AUX van.
- mellékelnek hozzá egy praktikus kábelt, aminek 3 vége van: az egyik vége micro USB, a másik, kettős vége pedig USB (töltéshez) és jack (zenéhez).aka Coyote2000 ('05-'13) / S24 Ultra / Flip 5 / QE75QN90A / Q5'20 / Corvette'81 / Wrangler '97 / 500 '20 / Scott e-bike
Új hozzászólás Aktív témák
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest