Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolto
őstag
Nekem egy fele ennyibe kerülő Yenkee EGGO BT hangszóróm van, és alig vártam, hogy meglegyen. Nagyon jól jön bütykölés, szabadtéri matatás, szundikálás, mosogatás
közben, amikor nem akarom magam fülessel elzárni a külvilágtól, és eddig a mobilomat tettem le magam mellé. Azért ezeknek a mobil beépített hangszórójánál sokkal jobb hangjuk van, főleg Androidon, ahol tudsz játszani a hangszínbeállításokkal (egy kis magaskiemelés nem árt, mert abban nem jeleskednek ezek a kis hangszórók). Egyébként az a tapasztalatom, hogy kis hangerőn, egészen közelről hallgatva meglepően jól szólnak, ezért szeretem elalvás előtt a párnámra tenni például.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
közben, amikor nem akarom magam fülessel elzárni a külvilágtól, és eddig a mobilomat tettem le magam mellé. Azért ezeknek a mobil beépített hangszórójánál sokkal jobb hangjuk van, főleg Androidon, ahol tudsz játszani a hangszínbeállításokkal (egy kis magaskiemelés nem árt, mert abban nem jeleskednek ezek a kis hangszórók). Egyébként az a tapasztalatom, hogy kis hangerőn, egészen közelről hallgatva meglepően jól szólnak, ezért szeretem elalvás előtt a párnámra tenni például.