Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Képek és Geekbench eredmény a Red Magic 11 Airről
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolto
őstag
Nekem egy fele ennyibe kerülő Yenkee EGGO BT hangszóróm van, és alig vártam, hogy meglegyen. Nagyon jól jön bütykölés, szabadtéri matatás, szundikálás, mosogatás
közben, amikor nem akarom magam fülessel elzárni a külvilágtól, és eddig a mobilomat tettem le magam mellé. Azért ezeknek a mobil beépített hangszórójánál sokkal jobb hangjuk van, főleg Androidon, ahol tudsz játszani a hangszínbeállításokkal (egy kis magaskiemelés nem árt, mert abban nem jeleskednek ezek a kis hangszórók). Egyébként az a tapasztalatom, hogy kis hangerőn, egészen közelről hallgatva meglepően jól szólnak, ezért szeretem elalvás előtt a párnámra tenni például.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- World of Tanks - MMO
- BestBuy topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Metal topik
- Elektromos autók - motorok
- Interactive Brokers társalgó
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Jura Impressa C5 automata kávéfőző
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver használt, karcmentes, 100% akku, garanciás 2028.11.21-ig MM
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
- Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel és 6 hónap garanciá
Üzleti előfizetők hirdetései
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
közben, amikor nem akarom magam fülessel elzárni a külvilágtól, és eddig a mobilomat tettem le magam mellé. Azért ezeknek a mobil beépített hangszórójánál sokkal jobb hangjuk van, főleg Androidon, ahol tudsz játszani a hangszínbeállításokkal (egy kis magaskiemelés nem árt, mert abban nem jeleskednek ezek a kis hangszórók). Egyébként az a tapasztalatom, hogy kis hangerőn, egészen közelről hallgatva meglepően jól szólnak, ezért szeretem elalvás előtt a párnámra tenni például.