Hirdetés
- IFA 2026: Nagy ugrást ígér az EarFun Air Pro 5 aktív zajszűrésben
- IFA 2026: Élőben brutál jól néz ki a Tonino Lamborghini telefon
- A széria eddigi legfényesebb kijelzőjét tudhatja magáénak a Xiaomi Smart Band 11
- IFA 2026: 4K-s, 144 Hz-es kijelzővel jönnek a Lenovo csúcstáblái
- Elárasztották az utakat a Tesla robotok
- Google Pixel topik
- IFA 2026: Élőben brutál jól néz ki a Tonino Lamborghini telefon
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- IFA 2026: Nem az AI tüntette el a kávát, a Tecno szabadult meg tőle
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Minden eddiginél keményebben támadja a csúcskategóriát az új Poco F9 Ultra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
insight
aktív tag
Ma vettem egy ilyet, és tisztáznám a tesztben szereplő 2 kérdést:
- a kapcsoló OFF és Bluetooth állása között az AUX van.
- mellékelnek hozzá egy praktikus kábelt, aminek 3 vége van: az egyik vége micro USB, a másik, kettős vége pedig USB (töltéshez) és jack (zenéhez). -
metaboy
tag
Egyszer meghallgattam egy ilyet. Nem vagyok hardcore audiofil.. de brr..
-
joey04
titán
Apple blog...
Egy 4000 forintos singacsáncsong lészülékkel is simán használható....És?
-
gerii
addikt
Ha az ember a JFK reptéren check-olna be egy ilyennel tuti hogy kérdezés nélkül kapna a hátába egy tárat az UZI-ból
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
fi:zi'k
nagyúr
Elég beteg a kialakítása.

-
Csapoati
nagyúr
Nekem egy fele ennyibe kerülő Yenkee EGGO BT hangszóróm van, és alig vártam, hogy meglegyen. Nagyon jól jön bütykölés, szabadtéri matatás, szundikálás, mosogatás
közben, amikor nem akarom magam fülessel elzárni a külvilágtól, és eddig a mobilomat tettem le magam mellé. Azért ezeknek a mobil beépített hangszórójánál sokkal jobb hangjuk van, főleg Androidon, ahol tudsz játszani a hangszínbeállításokkal (egy kis magaskiemelés nem árt, mert abban nem jeleskednek ezek a kis hangszórók). Egyébként az a tapasztalatom, hogy kis hangerőn, egészen közelről hallgatva meglepően jól szólnak, ezért szeretem elalvás előtt a párnámra tenni például.Na ezekbe a felhasználási módokba nem is gondoltam bele, bár szundikáláshoz én azért a hangfalaimat részesítem előnyben.

-
tomee007007
addikt
-
domerator
veterán
Ez mitol kerul az Apple blogba... raadasul microusb van rajta...

-
Csapoati
nagyúr
Elég sok olyan helyzet van az életben, ahol egy ilyen kütyü jobb, mint egy fül- vagy fejhallgató. Kezdjük ott, hogy több ember is jelen van, akik hallgatnák a zenét/akármit - itt már nem ér semmit egy fejhallgató. De pl. ha magamból indulok ki, otthoni munkáknál is sokszor jobban szeretem, mikor nincs eldugaszolva a fülem, tudok figyelni a környezetemre is.
Nem a szabadteri zenelessel volt gondom, hanem azt nem ertettm, hogy egy ekkora mutyur eleg-e hozza.
-
kecskebégető
aktív tag
Apple blog...
Egy 4000 forintos singacsáncsong lészülékkel is simán használható.... -
rizso
veterán
Elég sok olyan helyzet van az életben, ahol egy ilyen kütyü jobb, mint egy fül- vagy fejhallgató. Kezdjük ott, hogy több ember is jelen van, akik hallgatnák a zenét/akármit - itt már nem ér semmit egy fejhallgató. De pl. ha magamból indulok ki, otthoni munkáknál is sokszor jobban szeretem, mikor nincs eldugaszolva a fülem, tudok figyelni a környezetemre is.
-
tomee007007
addikt
-
Zsolto
őstag
Nekem egy fele ennyibe kerülő Yenkee EGGO BT hangszóróm van, és alig vártam, hogy meglegyen. Nagyon jól jön bütykölés, szabadtéri matatás, szundikálás, mosogatás
közben, amikor nem akarom magam fülessel elzárni a külvilágtól, és eddig a mobilomat tettem le magam mellé. Azért ezeknek a mobil beépített hangszórójánál sokkal jobb hangjuk van, főleg Androidon, ahol tudsz játszani a hangszínbeállításokkal (egy kis magaskiemelés nem árt, mert abban nem jeleskednek ezek a kis hangszórók). Egyébként az a tapasztalatom, hogy kis hangerőn, egészen közelről hallgatva meglepően jól szólnak, ezért szeretem elalvás előtt a párnámra tenni például. -
Csapoati
nagyúr
Néha otthon is, de nagyrészt a nyári kültéri programok alkalamával veszem elő főleg zene hallgatásra. Ár/érték arányban szerintem jó.
Mondjuk most, hogy igy mondod, pl gordeszkazashoz el tudom kepzelni. Csak a max hangero kerdeses.
-
tomee007007
addikt
Néha otthon is, de nagyrészt a nyári kültéri programok alkalamával veszem elő főleg zene hallgatásra. Ár/érték arányban szerintem jó.
-
Csapoati
nagyúr
Én már fél éve használom, és nagyon meg vagyok vele elégedve. A hangminőség jó, bár nagyban függ mihez csatlakoztatod (andoridos eszközökkel szól a legjobban). Az aksija 8 órát simán bír.
Oszinten kerdezem: hol/mire hasznalod? Otthon/utkozben? Zenehez/filmhez? Csak mert nehezen tudom elkepzelni, hogy egy 2 wattos mono hangfal barhol is jobb legyen, mint egy ugyanennyibe kerulo fules vagy fejes.
-
tomee007007
addikt
Én már fél éve használom, és nagyon meg vagyok vele elégedve. A hangminőség jó, bár nagyban függ mihez csatlakoztatod (andoridos eszközökkel szól a legjobban). Az aksija 8 órát simán bír.
-
NoMagix
addikt
Egyszerűen ez egy E hulladék!
-
halkow
őstag
Miniatür hordónak néztem
-
törölt tag
Úgy néz ki mint egy kézigránát.Ja, ezt úgy írtam, hogy a cikket nem olvastam el
De látom ott is erre asszociáltak. -
Örni
senior tag
Repülőre ideális

-
rizso
veterán
Mostanában rá vagyok pörögve a BT-os hangszórókra, és az egyik nap ezt is ki tudtam próbálni. Jó-jó, de tényleg csak arra való, hogy ne a mobilon kelljen zenét hallgatni a kertben, vagy ha nagyon gyengén szól a laptopunk, akkor mellé még jól jöhet filmezéshez. Ha az ember tényleg élvezhetőbb minőségben akar egy ilyen kütyün zenét hallgatni, filmezni, akkor érdemes úgy kalkulálni, hogy olyan 70-100€-tól indulnak az értelmesebb cuccok. Egy ilyen, vagy mondjuk egy ilyen azért már egészen használható. Nyilván sok pénz, de valamit valamiért.
-
franc0
őstag
"A 12 ezer forintos végfelhasználói árat viszont részben a márkanév és a dizájn hozta létre, így ennek a hangminőségnek a tekintetében az SBT30 megvásárlása a márka rajongóin túl azoknak ajánlott"
Ezt nem értem, a Philips már régóta a gagyi szinonímája.
-
kristof83
aktív tag
Jól néz ki és ebben a kategóriában az ár is normális.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink) (2x4K felbontás)
- Asus Tuf Gaming A15 Ryzen 7 6800H Rtx 3050 Ti 16GB DDR5 512GB
- Megkímélt Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, Zöld, 100% akku, 12 hónap garanciával!
- Gombászkönyvek egyben
- 27% - Lenovo Legion R27qe Gen 2 IPS Monitor! 2560x1440 / 0.5ms / 200Hz / FreeSync
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)