Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
Elég sok olyan helyzet van az életben, ahol egy ilyen kütyü jobb, mint egy fül- vagy fejhallgató. Kezdjük ott, hogy több ember is jelen van, akik hallgatnák a zenét/akármit - itt már nem ér semmit egy fejhallgató. De pl. ha magamból indulok ki, otthoni munkáknál is sokszor jobban szeretem, mikor nincs eldugaszolva a fülem, tudok figyelni a környezetemre is.
-
Zsolto
őstag
Nekem egy fele ennyibe kerülő Yenkee EGGO BT hangszóróm van, és alig vártam, hogy meglegyen. Nagyon jól jön bütykölés, szabadtéri matatás, szundikálás, mosogatás
közben, amikor nem akarom magam fülessel elzárni a külvilágtól, és eddig a mobilomat tettem le magam mellé. Azért ezeknek a mobil beépített hangszórójánál sokkal jobb hangjuk van, főleg Androidon, ahol tudsz játszani a hangszínbeállításokkal (egy kis magaskiemelés nem árt, mert abban nem jeleskednek ezek a kis hangszórók). Egyébként az a tapasztalatom, hogy kis hangerőn, egészen közelről hallgatva meglepően jól szólnak, ezért szeretem elalvás előtt a párnámra tenni például.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- EAFC 26
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Synology NAS
- One mobilszolgáltatások
- Disney+
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
közben, amikor nem akarom magam fülessel elzárni a külvilágtól, és eddig a mobilomat tettem le magam mellé. Azért ezeknek a mobil beépített hangszórójánál sokkal jobb hangjuk van, főleg Androidon, ahol tudsz játszani a hangszínbeállításokkal (egy kis magaskiemelés nem árt, mert abban nem jeleskednek ezek a kis hangszórók). Egyébként az a tapasztalatom, hogy kis hangerőn, egészen közelről hallgatva meglepően jól szólnak, ezért szeretem elalvás előtt a párnámra tenni például.