Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gonger

    senior tag

    Nagyon érdekes jelenség jött elő ma nálam. Reggel levettem töltőről, nap közben alig beszéltem, 1-2 sms, és 13:30 körül már csak 25%-on állt az akksi. Leginkább az asztalon volt, de először akkor néztem rá, mikor elindultam és az öltönyöm nadrágzsebébe tettem, és szokatlanul meleg volt a telefon hátlapja. Valami biztos pörgette a procit, talán az egyik app beakadt, igaz elég rég volt már kikapcsolva és facebook, messenger, viber, line, whatsupp, instagram állandóan mennek (tegnap is gyorsabban merült a telefon, de nem ennyire).
    Aztán volt egy bejövő hívásom, nem volt némítva, de mégsem volt csengőhang csak rezgés, majd mikor befejeztem a hívást, bontottam a vonalat és azzal a lendülettel újraindult a készülék. Bebootolt és utána próbáltam megnézni a beállítások menüt, hogy mi is van a csengőhanggal, viszont oda nem tudtam belépni, a beállítások menü nem jött fel csak sötét hátteret láttam, felül az óra és akksi jelzéssel és érezhetően belassult a gépezet...
    hosszan nyomva a kikapcsoló gombot ismét újraindítottam, ezt követően már beléptem a hangok menüjébe..nos minden jelzésem visszaállt a gyári beállításra. Csengőhang, üzenet hangok, whatsapp, gmail, email kliens jelzőhangok is... egyszer egyébként már volt ilyen a jelzőhangokkal, de nem tulajdonítottam jelentőséget neki, visszaállítottam és kész.
    Szerintetek valamilyen applikáció tréfálkozik velem? Hogyan deríthetném ezt ki, anélkül hogy gyári beállítást nyomok és újra húzom az egészet?
    Megjegyzés: notification Toggle is vicces, néha mást jelez, mint ami van . Pl azt írja, hogy wifi megy, közben nem, vagy épp most szerinte repülő üzemmódban van a telefon, pedig nincs...

Új hozzászólás Aktív témák