Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ToniSoprano

    addikt

    válasz helixP #21176 üzenetére

    Nagyfejű azt kérdezte, hogy tudja leállítani pl. autoguard, Vibert stb. programokat, mert ha leállítja "utána nem sokkal nézem és már megint fut az alkalmazás." Azt hogy Nagyfejű miért akarja leállítani a Vibert, autoguard-ot ő dolga szerintem.
    Lehet Nagyfejü csak időnként használja a Vibert, csak akkor ha hosszú pl. 10 perc feleti beszélgetéseket folytat le. Én Skypot sokat használom a nővéremmel való beszélgetésre, aki külföldön él, és előtte rámcsörög röviden ez azt jelenteni skypolni akar és utána belépek a Skypeba és úgy folytatjuk, és nem megy állandóan a Skype. Belföldön meg a rendes telefont használom.
    Mégegyszer bocs, amikor válaszoltam azt hittem engem cikiztél ki és Nagyfejűztél le.

    Maxell C8-as tabletem van, karácsonykor vettem 25-ért a MM-ben akcióban, 8 colos, nem túl gyors 1,2 Ghz proci van benne egy elég alap videókártya, de cserébe, mivel 5200 mAh az akku így 6-8 órát bírja folyamatosan netezve. Kicsit nehéz 550 gramm, de ár érték arányban nem rossz. Bár a tabletben 1 GB memória van, mielőtt nem kezeltem a feleslegesen betöltődő programokat az Autorunban ez is lassulgatott, fagyogatott.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák