- MIUI / HyperOS topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
Tudom nem ide tartozik de ez a készülék is cyanogen os-sel jön. Mi a különbség a cyanogenmod és a cyanogen OS között alapvetően?
[ Szerkesztve ]
-
hyperspace
őstag
a ZUI nem COS. Szakítottak volna ők is, mint a OP-szal?
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
Lecs@
addikt
Nagyon elégedett Zuk Z1 tulajként qrvára vártam ezt a napot, ezt a telót. De 5.5 - nél nem megyek lejjebb. És a 4100 mAh álltal hozott fantasztikus üzemidőnél sem.
[ Szerkesztve ]
512 GB
-
Véreshurka
senior tag
Már csak tényleg legyen megerősítve, hogy COS lesz a nemzetközi telókon, mert akkor legalább lesz hivatalos CM támogatás is ami nem elhanyagolható előnye lesz még +-ban a telefonnak. Azért a 6/128 sanpi 820-nak igencsak elégnek kell lennie jó darabig. Akár még 2-3 hivatalos főverzió frissítésre is, illetve custom téren még többre akár.
(#55) Lecs@: sztem várjuk meg az első tapasztalatokat, lehet nem lesz az az üzemidő olyan gyenge. Egyébként nálam is nagy negatívum az akku terén mutatott visszalépés. Ha OPO és Z1 között lett volna lehetőségem vásárláskor választani, tuti Z1 lett volna az akksi miatt.
[ Szerkesztve ]
El Psy Kongroo
-
lolal
senior tag
Csak az én arckifejezésem volt hasonló ?
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
veterán
Az a 114 ezer nálunk 200 ezer lesz...
-
Lecs@
addikt
Ok-ok, de a kijelző nem fog megnőni Nekem a minimum 5.5 sajna, amit megszoktam. Tehát, Z1 utódot kell keresnem, ami 5.5-6.0 és bazi jó akksival rendelkezik. ( Pl Galaxy A9 Pro - ra kacsingatok, de még nem tudom honnan tudom beszerezni. És még nézelődök erősen utód után. )
[ Szerkesztve ]
512 GB
-
Fejvadi
nagyúr
Lassan zárkózhatnak fel a nagy nevek is, mert mire észreveszik magukat, nagy lesz a lemaradás.
-
Quqesz
nagyúr
Kicsit az aksit sajnálom, hogy kisebb lett, de ennyiért üsse kavics! De ne csak fehér legyen!!!!!
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
monti0222w
addikt
OK, köszönőm szépen, ez szerintem elfogadható kategória.
Duliee: Nekem is ez a méret az ideális, mondom ezt úgy, hogy nem volt még 5.5 telom, de az asszonynak van M1 Note-ja, otthon jó a méret de farmerba süllyesztve hordani, nem hiszem hogy kényelmes lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
Amoled...nabammeg...
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Lecs@
addikt
És valószínű ott abba is maradt a beszélgetésünk a részemről korrekt Kolléga úr !
(#70) Viper26 még mindig tart. 1+2 - t egy hét után eladtam. Zuk Z1 több mint 2 hónapos nálam . Ez nagyon nagy szó nálam, és nem gyakran előforduló dolog . Aki ismer, tudja, hogy hetente cserélek amúgy. És a mai napig, az eddigi legjobb telóm a Z1, akkor is ha eladom. De hát ilyen ez a " Hobby " , ami nekem van.
[ Szerkesztve ]
512 GB
-
Zsidaaj
tag
Gepembe nincs ennyi ram kerdes hogy hasznalja majd a keszulek, kivancsian varom :-)
186 pozitív és 0 negatív értékelés az oldalon!
-
Aztaqva.... Megvan mire cserélem az s6 edget....
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
batai15
félisten
amúgy ja, maradhatott volna a 4gb ram, meg snapi 650 , olcsóbb cédulával, de ígyis jó lesz .
-
margithid
veterán
Támogatásra leszek kiváncsi, ilyen hardverrel 2 évig illene megkapnia a frissítéseket!
-
kano
nagyúr
Egyébként 2 simes a kicsike, igaz?
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Sebhelyes
senior tag
A kis Vuk meg a nagy Zuk...
-
batai15
félisten
azt tudni hogy lesz cyanogen os? vagy marad a zui? mert ebbe az esetben nálam itt vérzik el
-
ghiottone
nagyúr
válasz monti0222w #85 üzenetére
NFC meg mintha kimaradt volna. Kivancsi leszek a tesztekre.
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
batai15
félisten
válasz monti0222w #88 üzenetére
Szó mi szó, lehetett volna nfc is, de ne legyünk telhetetlenek.
-
Saccco
nagyúr
Április 22-től rendelhető a ZUK Store-ból.
Van benne B20, sőt WCDMA 900 is.Feketében jól néz ki:
Valószínűleg a Z1-hez hasonlóan meg lehet majd vásárolni hivatalosan EU-n belül két év garanciával.
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Beri78
őstag
Ez igen! Es jol is nez ki...
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
Saccco
nagyúr
Az UFS 2.0 is jó dolog...
Nem tudom melyik gyártóé kerül bele, de a Samsungé ezt tudja:
A két verzió:
4GB LPDDR4 1866MHz
64GB UFS 2.0(Gear3)5.8GbpsIlletve:
6GB LPDDR4 1866MHz
128GB UFS 2.0(Gear3)5.8Gbps[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
-
GSPLR
senior tag
Látom van baj...nem is kevés. Kicsit tájékozatlan vagy pajtás
(#99) WOT-H-A-C: A legnagyobb gond az, hogy nem lehet szűrni. Van olyan széria ami jó és nem látjuk többet és van a másik véglet ami folyamat jön vissza flash hibával és azzal hogy a logonál áll/kékhalál (ez olyan 10-ből 6-7, szerintem nem igazán jó ráta).
[ Szerkesztve ]
Huawei
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest