- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- One mobilszolgáltatások
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jarod1
veterán
hogy lehet megosztani a futást hogy a térképpel együtt tegye fel az útvonalat?
-
gyuri2008
veterán
Melyik app kell a telefonra (j5 2016 Samsung) a gear plugin vagy a Samsung Gear?
-
Uuser
tag
válasz
kriszpontaz #6 üzenetére
Sőt ! ennél jelenleg nincs jobb ajánlat ! Nagyon gondolkodom rajta.
-
Joe.36
addikt
válasz
kriszpontaz #6 üzenetére
Nekem is Xiaomi Amazfit GPS fitness okosóra van az S7 hez, nagyon jó ! Az ára is.
-
so_ha
senior tag
Tegnap vettem át a páromnak, ajánlom a korrekt terméket, korrekt eladóval (14 nap alatt jött meg Kínából, ebből 5 nap volt a Magyar postán). Mire Eu-ban, vagy Usa-ban megjelenik, addigra biztosan drágább lesz:
Huawei Band 2 Pro (GPS-es modell) -
Anulu79
addikt
válasz
kriszpontaz #6 üzenetére
Nem az egy kategória miatt írtam. Hanem mert az olcsót most tervezem (vagyis már meg is rendeltem) megvenni. Csak aztán beugrott, hogy idén úgysem használnám ki. Így hát majd jövő tavasszal ránézek amikor már hasznát venném. A sport dolgok nem izgatnak az órán.
-
kriszpontaz
veterán
Xiaomi Amazfit GPS fitness okosóra
Inkább ezzel van egy súlycsoportban, nem az Mi Band 2-vel. -
Ricardo
titán
Szép. Kíváncsi vagyok itthon mennyi lesz az ára.
-
Anulu79
addikt
Kíváncsian várom az órát! Pont most akarok rendelni egy miband2-t de akkor még várok vele, hogy ez mit tud majd.
-
Várós. Meglátjuk, mennyiben fog többet nyújtani.
A rendes csatos szíjért piros pont jár. Hogy a képernyő nagyobb-e, nem érdekel igazán. Üzemidő legyen jobb, az emeletszámláló ne legyen sík hülye, és használhatatlan, a többi része a Fit2-nek rendben van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- ESR, Spigen, Guess Iphone 12 mini tokok
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Meta Quest 3 128GB Virtuális valóság szemüveg!
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest